Larry
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Larry
Membertere, mul on olnud ka magamisega probleeme. Kohati on nii, et ei maga terve öö või siis lihtsalt ei jää mingi esimesed 2-3 h kohe magama.
Olin ka tablettide ja asjade peal kunagi ammu.
Aga olen avastanud, et tõepoolest need Mg tabletid, mis kõigis supermarketites lahustuval kujul saada on, aitavad sügavale unele väga hästi kaasa.
Larry
MemberPalju lubav pealkiri
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberSinul Sünnipäev? tore on vaadata kohe
PALJU ÕNNE!!!
Larry
Memberffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuu, nii kirju
Larry
MemberJah, seetõttu teda ka nii väga armastatakse.Ise ma teda väga ei fänna, sest ka siin pildil riivab silma rinna, õla ja sääre areng. Maitse asi.
Või peaks pigem ütlema, et käed, selg ja reied on väga head, ülejäänud mitte nii väga.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tapaks sellise rinna, õlgade ja säärte eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
Memberda, on prosto monstr
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
MemberArnoldil oli ka suht tavaline taks, et treening kestis esimese ropsini ja peale seda edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Larry
Memberei oska ka õiget vastust anda. Ise söön 1-4 muna 2-3 korda nädalas. Oleneb.
Siimaani elan :S
PS. Äge teema pelkiri
Larry
Memberaga kui keegi “katsetab” su peal 6000+ cal dieeti ?
Larry
Memberfullscreen, 1Mbit yles alla nett, jooksis sujuvalt. Kvaliteet ok, heli paigas jne. Yhesõnaga toimib küll
Larry
Memberma oleks ise ka sellest tootest huvitatud.
Kui mingiks suuremaks tellimiseks peaks minema sis olen käpp.
Larry
Membersellist asja ei ole olemas

aga soovitatakse 6-8 kordust seerias. Kükk, tõmme, surumine kavasse sisse.
Larry
Memberminu meelest liiga pikk
Sellise läbi tegemine võtab 2,5+ h kindlasti
47 seeriat I päev

Larry
MemberKui natuke teemasse süvened, siis saad aru mis vahe on “ravimil” ja toidulisandil ja mis alustel need konfiskeeriti. Üldiselt jutt sel puhul taime-ekstraktidest ja soovituslike päevaste vitamiinikoguste ületamisest.eiei , sina said valesti pigem aru. üritasingi rõhutada seda, et igasugune toidulisand ei sisalda steroide aga ära korjati ikkagi. Ja artiklis just ongi toidulisandite ja ravimite vahele võrdusmärk pandud.
vitamiini yledoosi võid ka mõnest korralikumast sheigist saada, kui vitamiinid tootele lisatud.
Larry
Memberkoos kahe banaaniga blenderisse ja maitse ok!
AutorPostitused