Skip to main content

lapsevanem

Forum Replies Created

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Koolipoistele tasuta toitumiskava! #169708
    lapsevanem
    Member

Koostaja on ju teinud selle konkreetsele isikule ja üsna pealiskaudselt. Väljapandud kirjas pole näiteks isegi alternatiive loetletud. Ma ei kujuta ette süüa niimoodi päevast päeva. Ei noh, seda teab ju pea igaüks, et tuleb süüa tihti ja palju valku, see tingimus on tõesti menüüs kirjas.

Mulle endalegi tundus see suht pealiskaudne olevat, aga kuna tellisin esimest korda puudub mul kogemus , milline peab toitumiskava välja nägema. Samas loodan, et nii mõnigi noor säästab 500.- eeku nüüd .

in reply to: Sooviks toitumisabi 14a sportlasele. #166568
    lapsevanem
    Member

Tavatoit enne kõike, eriti nii noorel spordimehel. Kui poiss hetkel päeva jooksul saab 150g valku kätte toidust siis erilist vajadust valgupulbri järgi ei ole. Samas, kohe peale trenni kasvõi 10g valku ja umbes 30g süsivesikuid käivitab kohe taastumisprotsessid ja umbes paari tunni jooksul korralik tasakaalustatud toit otsa oleks igati mõistlik. Et siis kas või mis, Arvan, et väike koks kohe peale trenni ei teeks paha, samas rohkemateks koksideks kindlasti mingit vajadust pole kui toitumine korras. Milline on aga üks korralik menüü selles vanuses ja tõstesportlasel, sellest siin hetkel pikemalt kirjutama ei hakka. Lisavalk on vajalik poisil ennekõike sel juhul kui ta tavatoidust ei saa kätte 2g valku keha kilogrammi kohta päevas.

Tänan Bonsuna. Natuke targemaks ikka sain!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)