Skip to main content

laizk

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Treenida alumisi kõhulihaseid! #190333
    laizk
    Member

Ma olen täheldanud, et koolinoortel on suht raske omandada alakõhulihaseid juba sellepärast ,et istumist on palju.Tahes või tahtmata koguneb sellega allapoole rasva.

in reply to: Hüppevõime ja sprindikiiruse arendamine #163988
    laizk
    Member

Rebimine aitab ja kindlasti ka kõhulihas, mis tõmbab jalgu üles mingilmääral.

in reply to: Algajate kava #162959
    laizk
    Member

Olen juba 2 tundi siin ringi surfanud. Ei leia kusagilt kust kohast saab toitumis kava tellida.

Äkki keegi saab näpuga näidata tänud ette http://www.fitness.ee/main.php?main=_default

kerid alla natukene, kuni tuleb 4 pead ette ja seal paned linnukese toitumis- või treeningkava kohale.

in reply to: Algajate kava #162923
    laizk
    Member

Peale selle on selg kõver ja jalad painduvad põlve kohtadest liiga palju taha seistes.

Äkki annab seda kuidagi parandada. Mulle endale kah ei meeldi

in reply to: sisemised rinnalihased #161761
    laizk
    Member

Pull over ja liblikas teevad mingil määral neid.

in reply to: Soovitage 2 toodet. #161571
    laizk
    Member

Et siis juba ammusest ajast laisk
    in reply to: Soovitage 2 toodet. #161489
    laizk
    Member

Kõigepealt tuleks asjad teoreetiliselt omale selgeks teha, selliste algteadmiste puhul ei teagi mida soovitada. Ja miks sa tahad just 2-te toodet. äkki osta kolm ja äkki soovitaks sulle igasugu si–a ja sa ostaksid ka raudselt need…ja on sul üldse vaja neid “tooteid” , kas su treening kujutab üldse mingit ohtu taastumisele ? Sellise küsimuse peale ei julgeks seda väita …aga jah kasutajanimi ütleb kõik..

Yea about that, mul on see kasutaja nimi mingi ammusest ajast

in reply to: Soovitage 2 toodet. #161483
    laizk
    Member

mida sa sööd ja kui tihti jõusaalis käid?

Mm, muna, pelmeenid, supid, kartulid, salatid, liha, kana

in reply to: Soovitage 2 toodet. #161481
    laizk
    Member

las ma pakun, sööd siis kui tuju on, seda mis maitseb. trenni teed siis kui viitsid. alustasid eelmine kuu? pane enne ikka põhilised asjad paika ja areng tuleb.

NOT!

in reply to: Soovitage 2 toodet. #161478
    laizk
    Member

Aga kust Sa tead,et sul neid üldse vaja on?
    in reply to: Beeta-alaniin #157609
    laizk
    Member

Platseebo efektist oled küll nüüd ilma, aga proovi , vaatame mis siis ütled.

Selle kirjutise järgi tundub see väike kõrvalmõju peaegu väljakannatamatuna.

Mis effekt see selline on?Ja mis kõrvalmõjust jutt on?

in reply to: kergejõustiku elemendid. #157312
    laizk
    Member

Pead treenima plahvatuslikku jõudu.

igalühel ei saagi seda kunagi olema, see tuleb sündides kaasa mingil määral.

in reply to: kõhulihased #155451
    laizk
    Member

Muide, kui sa treenid, siis tea ,et alakõhulihaseid treenides treenid sa ka ülemisi, aga treenides ülemisi alumised koormust ei saa, nii et alusta alumistega, muidu on selline seis ,et ülevalt 4 ruutu paistab ja all on tühi maa.

in reply to: Rind ja kõht koduste vahenditega? #153355
    laizk
    Member

Kaalust alla võtmiseks pead sa rasva põletama, järelikult pead sa jooksma, peale esimest 20 minutit hakkab tegelikult organism rasva põletama.

Rinnilihastele on tavalised surumised, laia haardega, kitsa haardega.Samuti on olemas ka selline harjutus, kus sa viskad kätepeale, jalada vastu seina ja surud, kuigi see rohkem õlgadele, aga mingil määral mõjub mujale ka.Surumisi võib ka hüppega teha.

in reply to: kõht #153285
    laizk
    Member

Kõiki asju võib iga päev teha, ainult ei tohi üle pingutada ja organismi liialt vaevata, muidu satud taandarengusse.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 36 total)