laizk
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
laizk
Memberlaizk
MemberPigem Martin Padari treeneri juurde trenni minna. Martin Padar ise on aktiivne judoka alles ju ja ei anna trenne? Minu teada vähemalt.
laizk
MemberTomat ja sibul ratastena vaheldumisi, lasta natukene seista neil. Pipart ka iga kihi vahele panna, super.
laizk
MemberHey, ma eelmine nädal nägin teemat nende kohta, aga otsing ei leidnud hetkel. Kas keegi on proovinud neid muidu?
Tegemist on Eesti kraamiga nagu ma aru olen saanud.
laizk
MemberMa arvan kah et jalalihas lihtsalt trimmi läinud, sest bodypumbis sa ju teed praktiliselt oma keha raskusega, voi väikesed raskused ei usu et see nüüd hullult kasvatama su jalalihast hakkab.
“>Lihas vajab kasvamiseks täies pikkuses liigutamist, mitte alati suuri raskusi.
laizk
MemberKõik mis ei ole 1. koht, oleks ebaõnnestumine
august 12, 2009 at 3:09 p.l. in reply to: Ennusta Eesti – Brasiilia jalgpallimatši tulemust ja võida auhind #212862laizk
Member6 : 0 Brazil kasuks.
laizk
MemberMina kasutan, eriti seal pole tegemist olnud, kuna followere ja followingse on vähe.
laizk
MemberEga juhuslikult tennist või midagi ei mängi?
laizk
MemberMis trenni, või mis moodi sa teed?
laizk
MemberPalju see mikrofon kaalub ei tea : /
laizk
MemberHalva geneetika all mõtlesin ma peenikest konti ja kiiret ainevahetust. Aga tänan sõbraliku vastuside eest. Arvatavasti tellin elementaar kombo ja vaatan seda serious massi ka.
laizk
MemberEt mis andmed need on, mis lubavad, et Hera 80 annab rohkem kehakaalu kui Mass 2???100 g andmed.
Hera sisaldab rohkem valke kui ka rasva. Võib – olla olen ma valesti aru saanud ja seda võib ignoreerida, aga jes.
laizk
MemberKohupiima või kodujuustu.
laizk
Member…Researchers also didn’t discover any gain in muscle strength, which led them to believe that GH merely let the body store more water in the muscles rather than increase muscle growth. This would explain the increase in lean body mass…
Ühesõnaga, saad vesiseks jälle siis?
AutorPostitused