LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaizeN
MemberYtle seda Kalmusele
Vaevalt nüüd Kalmus joodik on, aga peale trenni õlu eriti ( v.a alkohol ) halba küll ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Memberei ole t6de!!! see on individuaalne, raakige antud teemal palju tahate
LaizeN
MemberTahaks teada mis vahe on maitsestatud broileri fileel ja tavalisel.Olen tähele pannud ,et maitsestatud broilerifiliie on tavaliselt odavam kui lihtsalt broilerifilee ja tundub kuidagi selline vesisem vms.Kas nende toiteväärtustel jne. on mingi märkimisväärne vahe?Kindlasti saad sa sellest maitsestatud fileest mõttetuid aineid ( sool, suhkur jne ), alati on kindlam osta maitsestamata asju ning siis neid oma maitse( tervislikult )järgi valmistada
LaizeN
MemberOlen veendunud, et ükski siin foorumis olijatest ei tee nädalas üle 10h trenni nädalas. See teeks iga päev 1,5h päevas. Sel juhul ei peaks keegi toidulisandeid ostama ja tarbima.Vaidlen vastu, isegi mina suudan kooli kõrvalt 10h’d kätte saada ja ma ei pea ennast mingiks tippsportlaseks..
LaizeN
Memberju siis olen valesti aru saanud hommikusest valgu- ja süsivesikuterikka toidukorra vajadusest. hommikul peale ärkamist pidavat keha olema suhteliselt kataboolses seisundis, mille tõttu siis jõudsingi sellisele valearvamusele.Kõik oleneb viimasest toidukorrast..
LaizeN
MemberMul tuleb 8-9 h tais, aga peale uinumist 2-3h arkan ylesse ja nii iga paev, tahaks seda viga parandada, soovitused? Teed ja unerohud ja muud und soodustavad lisandid ei aita!Mg pidavat unele kõige rohkem mõjuma, ma soovitasin oma sõbrale rasva-valgu toitumist ning õhtu sv + kakao(palju Mg’d ) ning mesi õhtusöögil ja räägib, et une probleemid on paranenud..
LaizeN
MemberTere tahaks nõu ,olen 1,5 aastat jõusalis käinud ,olen 185cm ja kaalun 76kg. Rinnalt surun 95kg. Mul selline küsimus millist kava ma tegema peaksin 3 osalist kivika kava olen 3 kuud teinud. Mul tõsine soov saada massi juurde. Serious mass on ka proovitud minu puhul see ei tööta.Üksi pulber ei tööta, kui toitumine korras pole..
Söö 2g iga kehakilogrammi kohta valku, vähemalt 100g rasva ning nii palju süsivesikuid, kui sisse mahub( soovitavalt madala GI’ga, v.a peale trenni lihtsüsivesikud ! )
Proovi neljaks jaotatud kava ning tõsta trenni koormust, sellist asja ei ole, et ei tule juurde, see on võimatu..see võib olla raske( ei tea kuidas ).
Kui soov on massi juurde saada, no mather what, siis lihtsalt söö nii palju kui sisse mahub ja tee seda iga 3 tunni tagant, ei ole ju kõige keerulisem ja siis kui sa rasva minna ei taha, siis pead vähe rohkem otsima ja uurima selle toitumise kohapealt, muidu on otsing ka olemas, sa pole esimene kellel selline suur mure on
LaizeN
MemberTere!Kuidas annab mõju elustiili muutus(laotöö mis oli füüsiline,8h nädalas treeningut,4h aeroobset,4h jõudu,toitumine mis oli kellajaline ja 6x päevas nende muutus)
Kuna hetkel tööd ei ole hoian raha jõusaali,lisandite ja natuke ka toidu pealt kokku.Söön praegu 3-4x päevas,trenni teen 3x nädalas jooksu,lisaks võimlemine(kätekõverdused,kükid jne)Elustiil on muutunud passiivsemaks viimaste kuudega ja sellega ka vorm(lisakilod ja lihased vähenema hakand).
Kas kellelgi on kogemust ka sellise elustiili muutusega ja mida sai siis tehtud et paremuse poole läks?
Siis saab alati ilusti kuivaks tõmmata, kui kokku hoiad
LaizeN
Member3. no ma tahaks suht lihast kasvatada ja üleültse oma massi, et oleks siis nagu mingi kindel jook ? ( mitte toidu vms lisandid !!! )No kui lihast tahad kasvatada, ilma lisaaineteta, siis parimaks toidulisandiks on kohupiim, piim, keefir, pett, jogurt.. ( neist saad valku, vaata, et saad vähemalt 30g kätte ) ning suurel kohal ka süsivesikud, neid lihtne ammutada näiteks glükoosi dropsidest, banaanist, suhkrust, mida iganes..
LaizeN
MemberPaar küsimust …….1. kas on mõtet juua toorest muna, või võib see olla ka keedetud ?
2. mis kasu sellest on ?
3. mida juu peale trenni ja trenni aeg ?
4. mida oleks soovitatav süüa ?
Tea oma eesmärke ja käitu neile vastavalt..
1. Muna toorelt ( kui on vaja extreemi ja haigusi, siis miks mitte ), pole vist vaja ! Keeda, prae tee midagi
2. Munas on palju kasulikke aineid ( rasvad, valgud, vitamiinid )
3. Oleneb täiesti sinu eesmärkidest !
4. 1-2 g valku keha kg kohta, kuskil 100g rasva ja vajaduse järgi süsivesikuid, oleneb mis eesmärgid on..
LaizeN
MemberEga see ei olegi võimatu, eriti mitte algaja jaoks. Ainuke mure on see, et lihaste nö. “kasvamise” kiirus on väga väike.Kuskilt artiklist sai ka loetud, et ka liiga madala rasvaprotsendi juures on lihaste kasvamine kärbitud. Ideaalne protsent jääb kusagile sinna 15-20 vahele.
(viimaste numbritega võin ka väga eksida, ei leia enam seda artiklit)
Aga jah, üldlevinud tõde on siiski see, et lihaste kasvatamine ja kaalulangetamine ei käi kokku.
Ise kui alustasin treeninguid, kadus rasvmass ja lihasmass tõusis, aga seda ka sellepärast, et treenituse tase enne seda oli suhteliselt null.
Seda õnne jätkus vaid mõned kuud.
(viimased laused puhtalt oma kogemusest, ei maksa tõepähe võtta)
rasvaprotsent 15-20 vahele ?
Jummel ideaalne on vist paks olla siis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Memberei hakka eraldi uut teemat tegema nii et küsiks ka enda paar küsimust…nimelt olen 17 a. pikkus on 184cm ning kaal 89kg..et ühesõnaga tahaks kaalu alla saada…
nimelt käin jooksmas 3 korda nädalas 5km mis aga ei aita mul kehakaalus vähendada kuna arvatavasti on mul toitumine liiga vale…
söön hommikuti enamusaja võileibu ja joon teed… siis terve päeva näksin jogurt,kohuke,jms ja õhtu on korralik eine mis sisaldab kartulit,juurvilja,liha jne…
et mida tglt tuleks süüa ja kui palju?
ette tänades.
Kõigepealt sisesta oma praegune menüü. siis uuri otsingust sellist artiklit : toit,ajubiokeemia ja rasvapõletus
Siis pane nende kogutud teadmiste põhjal kokku uus menüü, sisesta uuesti ja kui siis tekib küsimusi, siis küsi..
Toiduained millest menüü võiks koosneda ( ei pea kõiki sisaldama, pane kcali järgi kokku )
Sv : juurviljad, ( puuviljad ), köögiviljad, (kartul, tatar), idandid, oalised
R : munakollane, pähklid, kookoshelbed, oliivõli, seemned(lina, seesami) – õli , 80% või, kalamaksaõli
V : rasvane kala, liha(siga, veis, lammas jne..) kodujuust, kohupiim, muna
LaizeN
MemberVähe on maailmas asju mis mind südamest naerma ajavad, aga see pereema, kellele mees suure värava lahti tegi, et autoga hoovi saaks sõita….. /sõida või külg ees sisse
/….ja siis masin katusele keerata väravas, jaaaa, see nõuab omaette meisterlikkust.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Naised on ikka teiselt planeedilt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> TASE!Kes vähe kõvemini naerda tahab siis :
LaizeN
MemberRasvapõletuseks on kõige õigem pulss 130-140.Targem oleks selle pulsi järgi joosta,mitte minutite,muidugi mida kauem seda parem.LaizeN
MemberYhes6naga hommikuse valgu pulbri asemel 2-3 muna syya ja 6htu siis p2hkleid nosida..ja see hea n6uanne, siis seda valgu pulbrit j2tkub pikemaks perioodiks.T2nud!
Ja kui sa kaalud 95kg ja tahad lihast kasvatada, siis pead ikka minuarust rohkem sööma,
iga 2-3h tagant 30g(vähemalt) valku ja veel kõvasti muud nodi ka !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused