LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaizeN
MemberTere!Kas keegi oskab öelda mida kasulikku sisaldab endas broileri süda. Ma mõtlen just vitamiine ja mineraale. Kalorsus on muidu kuskil 160 kcal 100g, valku 20 g.
http://www.nutritiondata.com/facts/poultry-products/665/2
Googel pole just kõige suurem vaenlane
LaizeN
MemberEip, selle hinnaga palun võta:) Mul lihtsalt oli isu proovida, aga pmst mul on kodus olemas purk valku, poolik purk kreatiini, poolik purk beeta-alaniini ja eks seda süsikat ka kuskilt saab.Süsi tõesti see kõige raskemini kätte saadav aine
LaizeN
MemberSul vist sama suur soov seda saada, mis mul
LaizeN
Member1200
LaizeN
Member800
LaizeN
Member25
LaizeN
MemberLeidsin netist sellise dieedi on see enam vähem voi jumala mööda mees ise kes seda kasutama hakkas on ikka 9 aastat treeninud aga ameeriklane sai natuke halvasti tõlgitud vabandust.Hommikusöök 1 : Kaera / Vadaku Pannkoogid
1 1 / 2 tassi kaera : 9g rasva, 81g süsivesikuid, 15g valku, 450 kalori
1 kühvel Myofusion Vadaki: 3g rasva, 5 süsikaid, 25g valku, 157,5 kalorit (ei ole aimugi, kus pealekauba 10 kalorit tuleb kuid see, mida pudel ütleb)
4 munavalget
1 tass rasvata piima: 12 carbs, 8g valku, 80 kalorit
Preworkout: Valge Üleujutusohu, 0 kalorit
Intraworkout: Purple Wrath w / SizeOn, 31 carbs, 125 kalori
Postworkout: 1 kühvel Myofusion Vadak: 3g rasva, 5 carbs, 25g valku, 157,5 kalorit
toitumine 2: Kana ja riis
9oz Kana: 4,5 g rasva, 51g valku, umbes 240 kalorit
1 / 2 tassi pruuni riisi (kuumtöötlemata): 2 g rasva, 70 süsikaid, 8g valku, umbes 340 kalorit
Toitlustus 3: munapuder juustuga
4 terved munad: 16g rasva, 24g valku, umbes 280 kalorit
1 / 2 tassi mozzarella juust: 12g rasva, 2 carbs, 14g valku, 160 kalori
Meal 4: Reoveesetteid (mai korrake seda sööki koos Meal 3 ajalt sest ma ei taha süüa nii palju vadakut)
2 tablespoons loodusvarade ALMOND Või: 16g rasva, 6 carbs, 7 valk, umbes 190 kalorit
1 kühvel Myofusion Vadak: 3g rasva, 5 carbs, 25g valku, 157,5 kalorit
Kalaõli kogu kõik söögikorrad oleks 10grams nii 90 kalori.
Kokku: 202g valku, 217g carbs, 76G rasvad (sh kalaõli)
Seega kokku 2330 kalorit. Ma on carb koorma iga 4 päeva. Ma valgu sama, vähendada nii madal rasva kui võimalik ja moodustavad ülejäänud minu kalorit alates carbs, mis on selles, kuidas see on välja pakutud Layne Norton artikkel ma usun.
Ma ei saa aru, miks on vaja mingit ime jura kokku ajada – oled sa elukutseline kulturist ?
Tee omale selgeks, mis on : valgud, süsivesikud ja mis rasvad – uuri nende tähtsus, sinule vastav vahekord ning mis ülesanded neil on.
See selge, uuri välja millised makrotoitained neid sisaldavad ning millised on sulle kätte saadavad. Pane kokku vastavalt sinule vajaliku vahekorra ning kaloraaziga toit ning vastavalt päevakavale millal sööd need toiduained.
Pole väga keeruline, kuid alati võib abi küsida ka eksperdilt ja tellida toitumiskava. Ma leian, et mingeid ime vadaku dieete, mida on USA’s lihtne jälgida pole meie Eestis eriti lihtne jälgida ja kui sa pole just suurte teadmistega sellel alal ja tohutult keskendunud ( vb oled, kuid siis sa ei küsiks ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), siis kahjuks need dieedid ei kesta ka üle paari päeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PEACE
LaizeN
MemberMee kohta olen nii palju kuulnud, et paljud inimesed tarbivad seda enne magama minekut,kuna sellel pidi olema rasva põletav toime.
Suhkrul rasva põletav toime
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meel pidi olema selline omadus, et ei lase rasvadel makku koguneda, või neid on lihtsam transportida vmt, ei mäleta väga ja pead ei anna, kuid hea une eelduseks enne magama minemist on ta küll väga hea minu arvates( eeldades, et toitutakse Fredi soovituste kohaselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )LaizeN
Member25
LaizeN
MemberLaulupeol käis rekordarv inimesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>KÕigepealt käime ise ära siis räägime?
Käisin ise tantsu- ja laulupeol, see tunne, kuidas iga eestlane hoiab lippu käes, või kannab mingit Eesti lipu sümboliga märki oli fantastiline, samuti uute sõprade loomine oli vaid ühe tere kaugusel. Pärast pidusi inimesed ( ka mina peaaegu ) nutsid õnnest, niiet laulu- ja tantsupeo kohapealt palun küll mitte enam sõna võtta.Hall mass igavas argielus on hoopis teine asi.
LaizeN
Member“Nõiaringi” kohta on parem termin isegi- oravaratas.Selle kohta on siin saidil juttu olnud, raamatute “Rikas isa, vaene isa”, ja “Rahavoo kvadrant” näol.
Too on sedalaadi huvitav ring, et on maagilise jõuga, mhmh.
Ja kuidas sealt välja saada?
Selleks tuleb tõepoolest enese psüholoogiaga tegeleda. Kasvõi sinu poolt nimetatud mõtete eemale juhtimise strateegiaga- “mõtted eemale”- , töötab ka see, ja ei väidaks kindlasti, et see vaid ajutiselt lahendust toob. Et sedalaadi psühholoogilisiste oravarataste ohjamiseks, tuleb tegelda enda psühholoogiaga, päris korraliku trenni näol, et mõelda ja analüüsida ja jälgida ja vaadelda, ja mõttemaailma muuta.
Veidi liiga pinnapealsena näiv vastus, aga, just nii hetkel seda vastust formuleeriks ehk väljendaks.
Konkreetselt kakaod rohkem jooma ei soovita hakata vms, aga just üldiselt nagu vastasin, et maailmavaadet vaja korrigeerida, see olekski lahendus.
Täpselt, ise hakkasin ka asjaga just mõttelisel tasandil tegelema. Nimelt proovin panna rohkem rõhku trennile ja sõpradele, samuti nautida sõprade seltskonda maksimaalselt, st et igal võimalikul hetkel õues olla. Üks parimaid nõuandeid, mis mulle antud on : Kui tekib tung üle süüa, tee seda rahvarikkas kohas, sünnipäeval või kuskil !
Seal hakkab sul endal enne imelik ja leiad, et sellel tegelikult pole mõtet, nii väldid tohutut magama söömist, kuid keha ja vaim saab siiski oma ‘vajaliku’ kätte.
Samuti peaks loobuma igasugusest dieedist ning sööma siis, kui on kõht tühi, selle paneb paika siiski korralikult koostatud menüü. Kellaaegadele ei tohiks ka liiga suurt tähelepanu pöörata, pigem kuulata keha ja kui süüa, siis eelistada paremat ning tervislikumat.
Samuti olen täheldanud, et pärast nö ühiskonnas laadimist, tuleb tung kodus ‘comfort eatingut’ harrastada, siis on arvatavasti psüühikas mingi auk, mida loodetakse toiduga täita. Parimateks lahendusteks oleks siis näiteks vana ja ebameeldiva harjumuse vahetamine ! (mitte ära jätmine), millegi teisega – mediteerimine, tee joomine, lugemine vmt
PS. Ise panen raskelt tarka, tean täpselt mis on mu elustiilis ja psüühikas valesti, kuid ikka leian ennast varsti hamstrirattalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aeg parandab kõik haavad ning pidagem meeles, et suurim lahendus masendusele ( sh ka meeleolu söömisele ) on seltskond ja naer !PEACE,
Bob Marley – Dont worry, be happy ( muusika teeb imesi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Memberenam ei taha kogeda, aga ikkagi on isu magusajärgi.Ma pakun, et sa mõtled liiga üle sellele toitumisele, endal on suht sama jama. Mida rohkem sa toidule mõtled, seda kiiremini sa alla annad, proovi koguaeg tegeleda millegiga, et mõtted toidust eemale saada, see on parim rohi ning ette näha seda, millal need nö enesehävitushood tulevad ja siis süüa kasulikke süsivesikuid, puuvilju vmt. Enamasti on selleks tõesti rasvade vähesus, kuid ka vaim tahab vahest värskendust – pigem lubada omale kord nädalas lõdvamad päevad ja süüa mõistlikus koguses enda lemmikut toitu (loe: rämpsu), kui paari nädala pärast ennast lõhki õgida. Sageli tahetakse tulemusi liiga kiiresti ja minnakse dieedile ning kui paari päeva tulemusi pole, siis tekib masendus, mille tulemusena tuleb üle söömine, siis saadakse värskendust ja hakatakse edasi treenima ja toituma. Toimub nõiaring – räägin omadest kogemustest ja ei ütle, et kõik tõsi on, kuid ise olen sellise probleemi ees tihti olnud ja olen siia maani
MemberNonii. Keerasite veel ühe teema tuksi, tublid olete. Järgmine kord üritage teemas püsida ja mitte üksteist sõimata. Kui keegi arvab, et on väga tark (oma paarikuulise treeningstaažiga), siis arvaku edasi ja treenigu 3.5h päevas. Küll ta mõistuse pähe saab, kui südame tuksi keerab.Kasutajale NO PAIN NO GAIN soovitaks seda foorumit edaspidi mitte külastada. Kui sa juba algajana nii targana ennast tunned ja targemate inimeste , kellel on kogemusi 10x rohkem, nõuandeid kuulata ei taha, siis ei ole sul siin foorumis midagi teha. Sinu nõuandeid me ka kuulda ei taha.
Täpselt !
Ise küsib 3x päevas, kuidas midagi teha ja siis kui on aeg kriitikaks tema pihta, siis on mees õigel kohal ennast õigustama..
Kui ma asjaga tegelema hakkasin, siis tegin ka ikka totaalselt puusse, ei kahetse, kuna sealt sain kõva teadmiste pagasi, kuid tulla siia foorumisse, kus on Eesti tasemel asja teadjad ja hakkata oma tarkust targemate pihta näitama, siis see näitab kahjuks ainult suurt ego.
Palun, kui sul läheb nii hästi oma 3.5h trennidega, miks sa siis üldse nõu küsid?
Sorri, aga kui tahad midagi teada, siis pead tõega leppima, nii teistsugune, kui see ka ei ole sinu arusaamadest !
LaizeN
MemberMina alustasin nii, et tegin nädalas 4 jõusaali trenni ning üks neist oli 4 tundi pikk. Selline kava kehtis 3 kuud ja sellega lisasin umbes 10 kilo. Nüüd hakkasin tegema 6 päeva nädalas, iga kord umbes 1-2 tundi ja olen lisanud 3 kuuga veel 10 kilo. Võta näpust mis on parem.Fakt on see, et 1-2 h’d enne trenni peaks sööma, siis minnakse trenni, kus tehakse 4 tundi, selle ajaga on muutunud lihast kasvatav trenn kataboolseks ning keha on nii ära kurnatud ning stressis, et lihaste kasvamisest ei tule midagi välja.
Kui nii kõva trennimees oled tõesti, siis muuda see trenn 1.5 pikkuseks, vaevalt, et sa seal 4h’ga nädala harjutused ära teed – lihtsalt lühemad pausid, vähem möla.
Endalgi on olnud ca 4-5h trenni, kuid need kippusid rohkem ennast hävitavaks ning algajale omaseks muutuma
MemberMa ise algul arvasin ka, et ilmselt eriti ei jaksa, aga nüüd juba harjunud ja ei ütleks, et jõudu pärast HIIT’i väga palju vähem oleks.Siis ma kahtlen, et sa korralikku HIIT’i teed..
AutorPostitused