LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaizeN
MemberOi-oi …selliste mõõtudega SELLINE rasvaprotsent?!
See pekki liiast tundub sellest,et lihast on vähe.
Tee rahulikult massi.Kui söömine paigas,võid avastada,et rasvaprotsent on lihaskasvu tõttu isegi langenud …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusjuures ma kardsin vastupidist, kuid endal on tõsine soov teha massi..Mnjh, kui nüüd tõele näkku vaadata, siis need krdi reljeefi kavad on suht ainult kahjuks tulnud, vb sp, et pole mille arvelt veel maha tõmmata, st all pole veel midagi

Aga tänud, täpselt sellist julgustust ma vajasingi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plaan siis – 9 nädalat Kaido kava ( 3x nädalas ), 1x Tai poks ja nädalas üks rahuliku tempoga aeroobne, et taastumist parandada.
Söök pigem rohkem rasva ja enne ja pärast trenni süsivesikuid, kuna pekki lähen ikka suht lihtsalt -.-
LaizeN
Memberno ei saa olla nii:D ma ju tean, et palju ma võiksin süüa, et oleks tasakaalus. aga hetkel söön kindlalt vähem.Siis võib-olla vähem ja keha hoiab kinni rasvu, või lihtsalt ülehindad oma treeningute kcal’ide kulutamist ja alahindad oma toidust saadud kaloreid.
Sööd kindlalt vähem, siis soov kaalu alandada?
Sellisel juhul tuleks just süsivesikute söömist vähendada ja rasvade osakaalu tõsta ( k.a valkude ), selviisil petad oma keha ka keharasvu kulutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .LaizeN
MemberSee oli rohkem seda moodi, et pekk tuleb ära põletada ja sealt alt ehk hakkab lihas paisuma.Paistab, et sellest olenevalt tujust treenimine on ikkagi mulle kõvasti juurde ka andnud.
Mis toitumisel viga on siis ?
Puudub,
pane otsingusse toitumine, mass, või midagi selle laadset ja hari ennast
LaizeN
MemberMultivitamiine ja pärast trenni kulp Muscle+’i või HT-R’i
LaizeN
MemberNonni, kui tahad kotlette paneerida, siis soovitan linajahu, on kasulikum kui riivsai ning maitse jääb samuti väga hea. Hommikul enne sööki klaas vett linajahuga annab ka seedimisele kena hoo sisse
LaizeN
MemberNii kirjutatakse jah, et ainevahetus võib minna veidi kiiremaks, võib-olla siis tõesti läheb.http://findarticles.com/p/articles/mi_m084…23/ai_n6125798/
Kui oeltada, et 60 kcal energiat põleb rohkem, kuna põlemini on kiirem, siis see 60kcal moodustab 2000kcal-ist ca 3%. Ehk siis 3% peaks vähem sööma, siis saavutaks sama nagu ma aru saan.
Eks ikka tervise põhimõttel.
http://chinesefood.about.com/library/weekly/aa011400a.htm
Antioksüdandid jne – kuivalt dieedil olemine lõppeb alati kurvalt, kui selleks just pole tervislik ( elustiili muutev ) toitumusharjumuste muutmine..
LaizeN
MemberPähklid,kalaõli,hapukoor,kookoshelbed …Seemned, oliivõli
LaizeN
MemberNäete, suure ähmiga unustasin boldi ka veel panna
Hääletan: Samakamees
Teeme siis ikka asja kindlaks
Hääletan : Lexusl
LaizeN
MemberSee teema on siis nüüd kapitaalselt kraavis. Vaene teemaalgataja ei saa enam mitte muhvigi aru – iga sepp müüb talle siin oma toodangut. Sellisel viisil küll kuhugi ei jõua. Kõik räägivad detailidest, konteksti aga pole ollagi. Arutletakse, mis on parem kas kirves või labidas, aga kas tuleb puid raiuda või maad kaevata – pole oluline. Nonni, Sa oled nüüd lõbustuspargis kõverpeeglite toas. Edu Sulle!Mis siin nii puus siis on?
Ühed arutavad gaseeritud vee( k.a diet Coke ja selle laadsete jookide) üle, samas ka külmutatud juurviljade ja nende valmistamise . Teine räägib, miks rosinad ja kuivatatud puuviljad peaks menüüst välja jätma, ma tõesti ei leia alust, et neiu peaks segaduses olema.
Kui tõesti on, siis ta kindlasti küsiks üle ?
Kokkuvõtteks siis : Kaalualandamine on suuresti süsivesikute kontrolli alla saamine ja suures osas nende asendamine rasvadega ( eesotsas kasulike ).
Süsivesikud peaksid jääma pärast trenniseks tasuks, trenni eest – sinna sobivad rosinad ja puuviljad(ka kuivatatud) hästi, kuid kindlasti ka vajaliku koguse valguga.
Kui nüüd Fredi seisukohta võtta, siis näksimine pole üldse tarvilik – süüa 3x päevas ja õhtune ( treening ja tegusatel päevadel ) toidukord süsivesikutega, et energiavarud taastada.
LaizeN
MemberLoe mu postitust uuesti, ma mitte ei võrdle zerot ja lighti vaid coca colat ja gaseeritud vett!Ahjaa, sorri

Gaseeritud vett nüüd küll kartma ei pea, pigem on just kasulikum ja kui tõesti kõhtu ka täidab, siis igati 5+ ju
LaizeN
Memberjuurviljad kas vähese oliiviõliga pannile, või puljongisse keema..Puljong..selle kohta sõna ei võta, keegi targem võiks kommenteerida, aga kui juba pannil teha, siis pigem hautada, väiksel tulel, kaanega, mitte kärssama lasta.
Ja ehk seletad, mis suurt vahet siis zerol ja lightil suurt vahet on?(huvi pärast küsin, ise pole kursis.)
LaizeN
MemberGaseeritud vesi nüüd küll ei tohiks kahjulik olla.Aga pähklid toidukordade vahel pole halvad (oleneb muidugi ka millised, soolapähkleid ei soovitaks).
Ja sügavkülmutatud juurviljade kohalt on nad ilmselgelt paremad kui mitte midagi…
Gaseeritud jookide kohta siis :
Drink carbonated drinks. Your coach was right—Diet Coke (or any other carbonated drink) can definitely help. The carbonation keeps your stomach full. I would personally opt for a caffeine free option though, like a carbonated flavored water drink, Diet 7-Up, or Diet Sprite.
Neid karboniseeritud, suhkruvabasi ( Coka jne ) peaks siiski vältima, kuid vahel juues pole hullu – minul vähemalt aitavad rajal püsida: tunduvad, kui patu joogina, kuigi kaloreid ei sisalda.
Külmutatud juurviljadest nüüd palju kasulikku küll kadunud pole..Oleneb ainult, kuidas neid valmistada.
LaizeN
MemberMinu loogika on välja selgitanud, et Mcken on maffiamees.Esiteks on ta nimi selline gängstalik.
Teiseks vaadake ta poste ja tagasihoidlikkust…kavalust täis. Ja need üksikud vigurnäod ta postide lõpus.
Kui ma seekord ka mööda panen, siis võtku mind jumal!
Hääletan: Mcken
MInu teadmiste kohapealt Jumalat olemas ei ole, kuid ma olen veendunud, et keegi sind ikka võtta tahab – jääme lootma.
Ise jään endale kindlaks.
Hääletan : Samakamees
LaizeN
MemberSinu (miss Gold) postitusest võib välja lugeda , et taimetoitlaseks hakkamise põhjus ei ole ideoloogiline . Kui loomaliha vastu hakkab äkki siis kala läheb rohkem peale. Valku rohkem kui vaja.Raua allikaks võib näiteks spargel või õun sobida.Õun ikka maitseb ju.Ma alati kui viinahimu tekib söön paar õuna (aitab isegi selle vastu).Või kevadel söö maasikaid näiteks , naistele maasikad ikka meeldivad ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Taimset rauda siiski ei pidavat nii hästi omastama, kui loomset.
LaizeN
MemberMilleks sellist jama ajada? Tasakaalustatud taimetoit ei ole mitte kuskilt otsast enesepiinamine või ebatervislik. Te võite siin kõik Fred Antsoni fännid ju olla, see ei tähenda et tema põhimõtteid saaks igaühele 1:1-le kopeerida, iga inimese organism on erinev siiski. Valke saab sojast, ubadest, hernest jne., kuigi Eestis on rohelise valik väga kesine, võiks inimene ise proovida, mis tema tervisele sobib.Oad, herned on tõesti väärt asjad, kuid siis peaks neid iga toidukord tarbima? Kui tahe on spordiga tegeleda, või aktiivset ja täisväärtusliku elu elada ning terve püsida, siis valke on tahestahtmata vaja (kui just ei taha anorektliku moodi välja näha), samas soja?
Soja on geneetiliselt muundatud toiduaine, mille kahjulikkuse ja kasulikkuse vahe on vaieldav – siiski kipub negatiivse poole minema, eriti meeste puhul.
Tõesti pean tunnistama, et seda taimetoidu värki suuresti uurinud ei ole ja vabandan, kui oma (väär)teadmistega mööda vastasin.
Niipalju, et 1:1 on tõesti vale väita ja ei ole Fredi paadunud toetaja, kuigi ta teadmisi aegajalt ( puhkuspäevadel ) kasutan. Ei saa olla õiget vastust, kuid inimene on loomuselt juba omnivoor – järelikult on sellel ka mingi tõene põhjendus.
AutorPostitused