LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaizeN
MemberEnergiajooki ju enne trenni ja trenni ajal ikka ei jooks!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen hakanud enne trenni jooma red bulli, peab tõdema, et trenn tuleb märksa parem, samuti olen patustand kohviga..
Kas peaks seda ikkagi piirama, kuna koffeiin häirib südame tegevust? Lugesin ka et herr. Kalmus ise joob ka enne trenni kohvi meega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Member319
LaizeN
Member300
LaizeN
Membertahax end enam vähem vormi saada ja sakulihasest lahti saada ehk saab kelleltki abiSiin foorumis sellest väga palju juttu olnud.
Kõige kindlam tee on tellida toitumis-ja treeningkava, töötab 100%
Kuid saab ka ise, pead lihtsalt toitumise põhitõed omale selgeks tegema ja neid järgima, samuti ära unusta trenni, hea tahtmise ja järjekindluse korral saad kindlalt mis tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberTervist olen 16 aastane ja olen nüüd käinud jõusaalis 2kuud ühesõnaga olen alles algaja,minu põhiprobleemiks on õllekõht millest ma sooviks lahti saada jõusaali abiga kuid loomulikult püüan ma ka mõistlikult toituda.Praegu treenin ma Ott Kiivika pooltkoostatud esimese Algajate kava järgi ja konkreetselt selle kava järgi olen ma treeninud kuskil kuu aega.Jõusaalis käin ma 3 kuni 4 korda nädalas.Mul oleks abi vaja siis treeningkava poolest:
1.Kas ma peaks jätkama sama kavaga või peaksin hakkama mõnda teist kava järgima?
2.See kõhulihaste harjutus mis ma puki peal treenin jätab mulle sellise tunde et see treenib ainult ülemisi kõhulihaseid alumistes ma ei tunne midagi.Ning kui on siis kas keegi saaks mulle soovitada mingit teist kõhulihaste harjutust mis treeniks rohkem alumisi kõhulihaseid.
Ma olen mõelnud et ma võiksin endale mõne proteiini või valgu vms pulbri osta kuid probleem seisnebki selles et ma tahaksin endal nii öelda pekki kulutada ja seda lihaseks kasvatada võimalikult kiirelt,ma ei mõtle jõutrenni vms vaid just seda trenni mis kasvatab võimalikult kiiresti lihast.
Ma sooviksingi teada missugust pulbrit,kapslit vms ma peaks ostma mis justnimelt kiirendab puhast lihaste kasvu mitte sellist mis annab nagu mulle veel masi juurde.
Kõik kes selle koha pealt midagi teavad võiks mulle soovitada mida ma peaks ostma mis aitaks justnimelt puhast lihast kasvatada ja minu hinnapiir oleks kuskil 500 krooni.
Tänud!
500 krooni – NO TÄPSELT!!! Toitumiskava
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>alustad sellega, siis kui aasta möödas ja aru saad, et selliseid kapsleid/pulbreid olemas ei ole, mis sulle ainult puhast lihast annavad, siis soovitaksin vadakuvalku(100% whey gold standard), saab hästi treeningust taastada + on hea seedimise kiirendaja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõhulihaste harjutuste saamiseks pane youtube otsingusse ”killer ab workout” vmt. ja sealt tuleb neid päris palju

LaizeN
Membersüsivesikute all söön tavaliselt makarone, kartuleid ja siukest kerget kraamiParemad oleks täistera tooted – leib(täistera), kaerahelbed, pruun riis
LaizeN
Membertrenn on vahelduv lähen spordisaali olen seal tunnikese, seejärel mängin lauatennist ja korvpalli ajaviiteks ning nii see aeg lendab!1)hommikul söön võileibu või putru
2)koolisöök on väga vahelduv kõike saab pm
3)kell 16 söön süsvesikuid enamjaolt ei midagi suuremat(ei jätku aega tegemiseks)
4)õhtul üritan valku süüa kuid ku pole siis lepin võileibadega
Jällegi lollikindel variant on võtta kooli lõunat kaasa..
Hommik söö tugev, et sa ikka lõunani vastu peaksid, enda kogemustest soovitaksin rotteri menüü hommikusööki .
Omlett – singi, avokaadi(ise lisan küüslauku ja sibulat), hapukoorega ning kohvile peale panen ise piima ning lonks õli(oliivi, kalamaksa, linaseemne)
Kõht täis kella 1’eni, kuid üritan kindlasti enne süüa.
Järgmine toidukord ei tohiks olla väga suur, kui on võimalik, siis poolita oma kooli lõuna(süsivesikud) ja lisa sinna juurde kodujuustu vmt, et valgud kätte saaksid.. paha ei teeks ka juurviljad, köögiviljad
16.00 – eeldan, et on enne trennine söök? See peaks olema selline paras 50g pruuni riisi, 200g kana ja juurviljasalat oleks ideaalne..
Peale trenni on lollikindel juua shake, kui seda ei harrasta siis kohupiima toru oleks mõistlik´, sinna veel üks puuvili
ning õhtul ei tohiks väga palju süüa, kuna siis keha ei kasuta enam seda ära (antud menüü kohapealt!)
õhtul oleks siis parim variant – kohupiim(rasvatu), kodujuust, tuunikala..ning jällegi lonks õli.
Selline on minu arusaam toitumisest ning enda kogemuste kohapealt võin öelda, et sellise toitumisega saad nii mõnagi korda saata !
LaizeN
MemberVeidi ot. küsimus, kuid kas keegi saaks loetada, nimetada 1 päeva kiudainete vajaduse kätte saamise erinevate(üldse) juurviljadest, et kui palju peaks päevas mida sööma, et saada kiudained kätte, olen suht palju seda proovind uurida, kuid paljud kalkulaatorid(k.a amazoni oma) näiteks väidavad, et pruunis riisis / kaerahelvestes pole kiudaineid, sp. väga paljud mainivad, et need on väga kiudainete rikkad toidud..
LaizeN
MemberRohke vesi viib kehast soolad, trenniv inimene aga vajab soolasid, vastasel korral kimbutavad varsti lihaskrambid.Seda küll, aga suur hulk soola nüüd küll head ei tee, soola peaks ju ikkagi tarbima mõõdukalt, paljudes toitudes on see niigi olemas ju
LaizeN
MemberTänan soovitamast, aga kilpnääre korras. Eelmine kevad sai kilpnäärmele uuring tehtud. Küll mitte selle probleemi asjus aga siiski.Kui enesetunne on hea, st, et pole nn atkinsi dieedi tunnuseid- nõrkus, peapööritus vmt..siis on tõesti arvatavasti vähese vee tarbimisest põhjustatud.
Enda kogemuste järgi võin öelda, et vesi ON rasvapõletuse juures kõikse tähtsam asi, mida rõhutavad ka paljud välismaalised saidid..vee pudel peaks olema koguaeg tagataskus, ise eelistan osta eviani vett ja seda salaja täita kraaniveega, et ei tuleks mingeid kahtlaseid kommentaare, mitte et neid kardaksin, kuid endal parem. Vett proovi tarbida ca 2.5 l päevas ja ära lase janul tulla, st et väiksed lonksud iga väikse aja tagant
Kui aga dieet on vastu ja sv tase on madal, pead kindlasti need asendama rasvadega, muidu keha toimib sinu kavatsusele vastupidi.
Samuti pead sooladega rohkem piiri pidama, kuna need just hoiavad vett kinni..
Pole küll ekspert, räägin oma kogemustest ja läbielamistest…
Jõudu ja jaksu edaspidiseks
LaizeN
MemberEndal on ka nii, et vahest viskab dieet kopa ette ja siis söön ennast nö magama. Kuidas sinna suhtuda?
Igastahes viimasel ajal olen seda suht tihti teinud ja rasva protsent on küll tiba tõusnud, kuid kaalu on tulnud juurde ca 5kg.
Kuidas sellesse suhtuda?
LaizeN
MemberOlen nüüd 2 kuud jõusaalis käinud ja treeninud algajatekava järgi,söönud toitumiskava järgi ja eesmärk oleks lihasmassi kasvatada ja rasvaprotsenti vähendada,milline toidulisand aitaks mind?Kahte korraga on võimatu, või noh väga raske. Palju kaalud ja pikk oled?Otsusta, kumba rohkem tahad ja siis keskendu massile/rasvapõletusele.
Mõlemal korral aitab sind ikkagi valgupulber. Massi puhul söö rohkem, kui kulutad, ehk siis 500kcal rohkem kui kaloriarvuti sulle annab ja rasvapõletusel vastupidi. Rasvapõletusel peaks siiski üle vaatama esmaselt oma toitumise, et oleks parajalt rasu,valku ja süsivesikud peaksid olema minimaalsed..
Kaasa aitavad ka roheline tee, rohkelt vett ja minu puhul aitas ka l-carnitine, mida sisalvab selline jook nagu ”arctik sport slim line”väga hea maitsega ja ei sisalda suhkrut ja loomulikult võid juua ka fatburnerit, kuid hind teeb selle minupuhul suht kalliks.
LaizeN
MemberEinoh, siis polegi nagu ime, et kõht tühjaks läks… 100g sinki on hambaauku ainult ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga kui ka iiveldama ajas, siis võib-olla oli singil siiski midagi viga. Pealegi, liha seedimine on omaette teema.
Ok, tänud sulle Jackie
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nüüd lähen teen omale singi omletti ja lasen sama moodi edasi, praelt tulemuste üle ei kurda.. veidi off topic aga ennast tuleb ka vahest kiita
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberKõhuvalud võisid sul vabalt ka gaasidest või muudest seedereaktsioonidest ju tulla. Mis kell õhtul viimane söök oli ja mida sõid? Ja kas midagi ei olnud ehk halvaks läinud? Või hoopis mingi uus puuvili-juurvili menüüs? Jne. Variante on siin palju.Üldiselt söö ikka normaalselt nüüd edasi ja pane see öine söömine näiteks “cheat day” alla, kui muidu ei saa. Ühe möödasöömise pärast küll nüüd põdeda pole mõtet. Minu arvamus kõigest.
Ise arvasin ka sama teha..
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>õhtu viimane söök oli 2h eest, aga see oli ka 100g veisesinki..
Gaaside üle küll ei kurtnud ja iiveldama ajas..
LaizeN
MemberTere,
Tekkis selline küsimus, et muidu on toitumiskava paigas, toitun fredi toitumissoovituste järgi, kui täna öösel tuli tugev kõhu valu, mis ei tahtnud, kuidagi üle minna ja leidsin abi söömisest, mis tegi asja väga palju paremaks, kui söömisega läksin väga hoogu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küsimus siis selline, et kuidas päevaga jätkata, kas need öösel söödud KCal’id arvestada tänasesse söögi arvestusse, või unustada, see ja minna tavatoitumisega edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu pole sellist probleemi olnud.. Kõht ei lasknud üldse pikali olla, kui lonksu vett võtsin hakkas sees keerama ja nn mullitama. Pidin pidevalt liikuma, niisiis sõin kõhu kõvasti täis, tuli hea süsivesikute lõõgastav toime ja jäin istumisasendisse magama..
Ette tänades, mis ma tänase toitumisega peale hakkan?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused