LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaizeN
Membermuide kui ausalt vastata olen teinud 7 kuud kõhulihaseid kokku aga mitte midagi pikali olen on ikka julmad mürakad väljas aga muidu jah ei tea ikka mida teha eks siis kovasti treeni saaksid kõhulihaste trenniga aidata kuda teha jne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii kehva sõnastust ei oskaks isegi siis, kui üritaks halvasti kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidas saada kõhulihaseid? -> Massiperioodil, kus sööd rohkem, kui kulutad, kasvatad nad alla
Kuidas saada kõhulihaseid välja? -> Reljeefperiood, kus sööd vähem, kui kulutad ning lisad rohkem aeroobset.
Kui jäi midagi arusaamatuks kasuta otsingut
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberEi ole eksperiment… lihtsalt harjunud sellise söögikorraga.Vahepeal hommikul ei jõua võileiba ja õhtuti mõnikord jääb ka vahele. Juba teist aastat niimoodi ja kõht ei kurda.
Peavalud, energia puudus, depressioon – need olid minu rida, kui ma ‘võtan nädala ajaga kogu rasva maha’ sinu moodi dieedil olin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan lugeda Fred Antsoni postitusi ning tema artiklit : ‘toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus’ (Oli vist nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Samuti peaks teadma palju sa päevas sööma peaksid, selleks võta tööriistade alt BAV kalkulaator(see number mis seal on tuleb ületada !!!! Ning kui oled veel aktiivne, siis lisa vastavalt vajadusele kaloreid juurde)
Päevase söödud Kcal’i saad http://www.ampser.ee
Toituma peaks korralikest toiduainetest, st puhtatest ning toitainete rikastest ( ja see jah tähendab, et viska see järele jäänud vorst ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süsivesikuid peaks olema 40%(mulle meeldib nii) – juurviljad, köögiviljad, natuke puuvilju ning kiudainete rikkad kompleks süsivesikud, mõõdukates kogustes !
Rasvad – 30 % , suurem osa peaks andma nö head rasvad ( avokaado, pähklid, oliivõli ..) Kuid ära pelga ka parajalt hapukoort, kohvikoort ning eesti võid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgud – 30% Mida puhtam, seda parem, sinna peaks jääma kohupiimad, kodujuustud, madala r% juust(juku juust), sink, muna, Kana ning looma fileed, krevetid jne.
Ära unusta trenni, kui toitud korralikult, siis tuleb ka trenni tuju – usu mind ! Õige toit ning treening see on võit ja pea meeles, et kõhu trimmimisel on ca 70% toitumise rida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS. Ei ole ekspert, soovitan toitumiskava, lihtsalt ise hakkanud toitumisfanat
LaizeN
MemberIse olen 180cm 95kg 15aKäin jõusaalis 3x(90min) nädalas, 1x nädalas kehaline (praegult siis umbes 6km suuska) ja 2(90min)x muud aeroobset(ujumine,lauatennis).
Kodus iga õhtune kava siis:
10kg raskusega(muud ei ole lihtsalt kodus võtta)
3×30 mõlemale käele (ehk siis kolme erinevat moodi 30kordust)
ja 25×4 kõhule.
Söön niiviisi:
7:00(kui jõuan, iga hommik ei jõua)
koolis 12 paiku
16:30
ja siis vahest 19:00.
Ps. kogun raha nii treening-kui toitumiskava jaoks.
Mida siis muuta jõusaalis?
Teen tavaliselt samu harjutusi iga kord.
10min ergomeetrit(~2200m)
5-7min jalgratast
3×10 lendamist
3×10 rinnale,(selline tõmbamise masin, seljatagant tõmbad vertikaalselt trossi alla)
3×10 alaseljale(10kg võtan lisaraskuseks juurde)
3×10 surun hantleid (tasapinnalt)
siis veel kõhulihaseid ka ja kõik. (aega jääb üle, soovitage harjutusi)
Mida muuta toitumises?
Üritan jälgida mida suhu pistan, kommid,krõpsud on välistatud.
aitähh!
1. toitumist sa ei olegi kirjeldanud. tee nii – pane kõik kirja, mis täna sööd, kellajaliselt ning õhtu postita siia,siis saadakse soovitada/parandada. Kui on rasva põletusega tegu, siis ma treeningus midagi erilist valesti ei näe (peab olema suht palju aeroobset . Soovitavalt HIIT (Pane otsingusse hiit).
Toitumise kohapealt soovitan süsivesikuid väham süüa ning nende asemel, mõõdukalt rasvu ning valku. Treening – ja toitumiskava teevad sulle asja väga palju selgemaks, soovitan soojalt ! Edu ja jaksu, loodan, et oli kasu
LaizeN
MemberMis te arvate sõrnikutest? On nad head massi ja jõu allikad? Koosnevad ju pmst munast ja kohupiimast.125 g Kohupiim
0.5 tk Munakollane
0.25 dl nisujahu
veidi Sool
0.25 kuni 2 sl Suhkur
veeretamiseks nisujahu
praadimiseks või
On 1 portsioni kohta, kui matseb siis miks mitte(massi eesmärgil) !! Aga jahust ja suhkrust hoian mina isegi massi perioodil eemale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2009 at 6:41 e.l. in reply to: valgud, rasvad, süsikad – APPI, aina segasemaks läheb #182035LaizeN
Memberminu eesmärk on rasva ja ümbermõõtude vähendamine – ühesõnaga – väiksemaks muutuda!käin 3 x nädalas jõusaalis, kus teen soojendus, personaalne kava, kardio
olen tõesti võrdlemisi algaja, aga olen aru saanud, et on tarvis valke, häid rasvu ja süsivesikuid.
Mida süüa enne, pärast trenni ja kui palju?? :S :S Mida rohkem ma neid artikleid ja kommentaare loen, seda segasemaks kõik muutub.
Üks väidab, et tuleb jõhkralt hapukoort süüa, teine väidab, et piimarasvad on halvad ja mõttetud.
Kolmas käsib kartuli ja pasta ära unustada, neljas jällegi soovitab neid süüa.
Enne trenni soovitab mõni süüa 1 puuvilja, teine jällegi palju süsivesikut (putru), kolmas ütleb, et see teeb uniseks ja on mõttetu.
Pärast trenni .. oeh..
ühesõnaga – HELP!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberVõin koostada küll.Ise tellisin M.M’ilt, kuid tal on ka pigem sv rohke kava ning oma eelmises toitumises phmts muutusi ei teinudki
LaizeN
Membermiks peakski 63 pealt pool aastat kuivatama?? Loogiline, et sinu puhul massi teha:-)Kusjuures, kui ma tegema hakkasin, siis arvasin, et söön ennast seaks..
Sain kogemusi juurde, tglt ei ole ma nii endomorf (on vist) midagi, et kohe tuleb.. Vahepeal, nüüd viimasel ajal on isegi alla läinud, suures juurde võtmise tuhinas unustan süüa piisavalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu soovitus, kõik kes kahtlevad on mass !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Member2 kuud korralikult trenni teind ja areng pääris metsik. Kõik tänu korralikule toitumisele !

1. lamades surumine 80 – 95 kg peale
2. Kükk 80 – 115 kg peale
3. Jõutõmme 95 – 140 kg peale
Kõik ilma varustuseta ja ise kaalun 73kg
detsembri alguses kaalusin 63 ning kahe kuuga lisandus 10kg, kõhu peale ca 1kg, pole hullu ja jõudu tuli ikka väga palju. Nii, et kõik kes mõtlevad, kas teha alguses massi, või end pool aastat tühjaks tõmmata(kuivaks), siis nüüd omast kogemusest võin öelda, et olen 2 käega MASSI POOLT .
Edu ja ärge minu viga tehke
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Memberhttp://www.isteroids.com/steroids/Winstrol-Stanozolol.htmlhttp://www.bodybuilding.com/fun/catwinstrol.htm
Tundub suht ohtlik steroid olema kui valesti võtta, niiet parem kui su sõber need artiklid läbi loeks.
Soovitaks teema lukku panna, või ära kustutada – mõni 15 a. mispulbreidmasissepeansöömaettugevakssaada jõuka ‘guru’ loeb ja talle piisab vaid esimese lingi klõpsamisest ja tellimine on käe ulatuses..
LaizeN
MemberTere tahtsin küsida kui effektiivne on selline toode naguGain-Plex
[All Stars]
Gain-Plex
Gain-Plex
• Vadakuvalgu isolaat
• Süsivesiku kontsentraat
• Suurepärase lahustuvusega
Vadakuvalk nagu vadaku valk ikkagi, kui seda õigesti kasutad ja leiad, et seda sul vaja läheb, siis on küll hea toode jah
LaizeN
MemberMingi sellise leidsin:Keskmine energiakulu erinevate tegevuste korral. Arvud on antud kilokaloritena minutis ühe kilogrammi kehakaalu kohta. (Heyward, 1991 järgi)
Jalutamine 0,08
Jooksmine (sõltuvalt kiirusest) 0,135-0,189
Aeroobika 0,105
Ujumine (sõltuvalt kiirusest) 0,155-0,165
Balletitants 0,168
Jõutreening 0,185
Judo 0,195
Poks 0,222
Sulgpall 0,097
Tennis 0,109
Jalgpall 0,132
Korvpall 0,138
Istuv kontoritöö 0,029
Kingsepatöö 0,045
Ruumide koristamine 0,062
Puude lõhkumine 0,297
Ehk siis näiteks 80 kg kaaluv inimene teeb tund aega jõutreeningut: 0,185x80x60= 888 KCal
(Teemaalgataja puhul siis 1554 KCal tunnis
LaizeN
MemberMis Te räägite mulle, et mahla ei tohi juua või?Ma just mõtsin et organismil on vitamiine ka vaja, eriti talvisel perioodil.
Kui sa mahlast oma vitamiine taga otsid, siis pole sa vist õigel teel, söö parem puuvilja ( saad kiudained ja rohkem vitamine) samuti täidab kõhtu ja ei saa nii palju süsivesikuid
LaizeN
MemberNoniii.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Täna sain ka toitumiskava kätte. Ja hakkan seda jälgima. Algul ehmatas küll ära, et nii palju peab sööma, aga eks see ole siis vajalik.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Edu mulle.Ja kui sa toitud täpselt kava järgi, siis proovi oma päevased tegemised ka teha täpselt nii nagu sa sinna lahtritesse kirjutasid, edu minu poolt
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberSel juhul tuleb mul kokkuvttes u. 500ml nn. jäätisekokteili
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
ja kui lahjendada msltot ja dextrot siis tuleb u. 700 ml suhkruvett..
kokku 1200ml. see on kahe sööma eest umbes:P aga hea massikasvatus.
nooh eks ülehomme proovin kah siis seda vanillijäätisekokteili
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle väga istub, sisse panen veel külmutatud vaarikaid, hoiab koksi külma(kuna võtan trenni kaasa) ja annab hea meki
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Member786
AutorPostitused