LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
LaizeN
MemberViskame siis lingid pihku ja teema lukku, selgeltnägijad nagu me oleme.Minu poolt üks: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=9633
Eks igaüks näeb oma probleemi ikka kõige suuremana ja abi ei tulda, mõnitamiseks küsima, eriti kui tehaksa kasutaja,
selliseid inimesi on rohkem kui küll
“>Aga vist jah ainuke lahendus oleks, et anda see link pihku ja teema kustutamine, pole mõtet igale ühele eraldi seletada

LaizeN
MemberJa mis neitu tänaseks siis sõi ?
“>LaizeN
MemberJah on küll hea kohe peale trenni rüübata, aga kas ja kui palju sellest ka reaalselt kasu on võrreldes sellega kui koju jõudmine võtab veidi aega ja kodus sööksid? Võibolla umbes midagi sellist, et biits kasvab 38 cm asemel 38,5 cm suuruseks vms. Ma arvan, et sinna lisandite alla pandud raha ei ole seda väärt.
“>Mina joon näiteks siis, kui koju jõuan ja siis 1h pärast korralik söök.
Eks enamusel ole see jook ikka platseebo tõstmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberAhso
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga see ju nii jubeda maitsega kuidas sa suudad seda süüa
“>Kui sa selle joogi sisse paned ja nii ära segad, et teda näha ei jää, siis ta ei anna mitte mingisugust maitset.(20g ca 500g veega)
Plus annab piim + kakao väga tugeva maitse
MemberMilleks pärm?Palju kroomi ja B vitamiine, mida me trenni käigus välja higistame..
Vist oli nii
“>, isegi tsinki vist sisaldab, igastahes niipalju, kui mina lugenud olen kirjandusest, siis pärm on üks rikkalikumaid naturaalseid vitamiini allikaid üldse ( parandage, kui eksin, vbl on mul aegunud kirjandus )LaizeN
Memberhera80 ja trauben zuker. valgu ja süsikate suhe 1:2rasvata piim 200g
15g american whey’d
30g kakaod
20g pärmi
200g vett
LaizeN
MemberJaa..Otsin täna fitnessi helbeid ja alma 0,1% jogurti..arenen:D:D ja kaks müsli batooni:D
“>Osta 2 pakki nisujahu ja kolm pakku suhkrut, vot siis oled omadega mäel ja kõrvale joo rapsiõli, soovitatult enne pannil kärssama lastuna…….
Ma pool hommikut mässasin, et algajat aidata, kuidas toituda ja ta ei võtnud ühtegi sõna kuulda. !?
Kulla neiu, mis sa nendest suhkrutest omale näost sisse ajad, et veel kehvemini tunda ennast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?LaizeN
MemberHead mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik nö osapooled räägivad kuidas nad ühte või teist dieeti jälgivad ja kuidas see just nende peal 100% töötab .. ometigi üritatakse ümber lükata väidet kuidas teised eksivad kui nad teisiti teevad jne
“>Täpselt, kõik töötab, aga mis hinnaga?
Minu suurim ja meeldivam asi üle pika aja oli see, et ma pean sööma, sest 5 tundi on täis tiksunud ja kõht EI OLE tühi..
Sv rikka(trenniks vaja ja blablabla) toiduga oli nii, et kaks tundi ja viimase pidid vee peal elama umbes, no nii hull ei olnud, aga seda meeldivat täiskõhuga 24/7 tunnet ka ei olnud, samuti on mul hakanud paranemismärke andma näiteks väsimus, ma olen vaimselt aktiivsem jne jne..
Oma kohapealt siis niipalju ka, et mul ema, kes on tüüpiline kaalujälgija ja eluaeg teadnud, et puuviljad ja puder on need kõige kõigemad, võitleb päevast päeva magusa isuga ja no ei anna alla ja nõu ka ei võta kuulda..
Ma ikka mainin talle, et nii kaua sa kakled oma isudega, kui mind kuulda võtad ja siis õpid oma vigadest
MemberOhh issand.Kõige pealt pane paika endale mingi harju keskmine toitumiskava, muidugi oleks hea, kui sa telliksid siit lehelt endale spetsiaalse kava, aga see võib alguses asja liiga keeruliseks ajada, eriti kui elad maakohas ning pead hakkama spetsiaalseid toiduaineid taga ajama hakkama.
Näidiseks pakun sulle sellise lihtsa toitumis kava üheks.
Hommik: Kausitäis kaerahelbe putru ja klaas piima.
Lõuna: Söö kooli toitu.
Peale kooli: Söö mingi korralikum kodune praad, kus oleks nii liha(Sobib ka kala ja kana), siis riis/kartulit ja salatit, kõrvale joo malha.(Mingi nelja paiku)
Siis õhtul keaheksa paiku söö midagi kergemat.(Jogurtit, puu ja juurvilju näiteks)
Ja pane paika mingi kindel trenni graafik ka.
Näiteks iga esmaspäev, kolmapäev ja laupäev käid metsas jooksmas/rattaga sõitmas/ujumas 45 mini.
Kena, nüüd antakse neiule veel paksuks söömise kava ka ette

Tahad kaalus alla võtta, vähenda süsivesikute kogust( pane otsingusse süsivesik) ning suurenda rasvade osakaalu, suuremal osal heade rasvade: kala, avokaado, rasvane kala, eesti või, muna jne
Valgud kaalulangetuse korral kõrgel, kuna nemad just kaitsevad su lihaskude, täidavad kõhtu jne..
Puuviljadega on üldse selline lugu, et kui soov alla võtta, siis neid just palju küll süüa ei tohiks, kui siis peale treeningut..
Soovitan väga pinksalt lugeda : http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=4631
JA PALUN LÕPETA SEE LOLLUS ÄRA ! ma olin ise samamoodi, et ei rasvad on pahad ja ma ikka proovin puuviljadega ja nii ja naa, nüüd aasta möödas ja ma olen samas kohas kus alustasin, aga nüüd teen selle info järgi, mis alguses räägiti ja kõik toimib !!
Arvuta välja oma BVA(tööristad alt) sinna lisa ca 500kcal ja saadki selle mis sul päevas vaja on, et kõik normaalselt funktsioneeriks
“>Sellest saadud arvust(bva’st) arvuta välja oma vajalikud kalorid mikrotoitainetena ehk siis 30% valku (LIHA, kala, kodujuust, kohupiim, muna jne) 40% rasvad(oliivõli, rasvane kala, juust, pähklid jne jne) süsivesikud( juur – ja köögiviljad ka puuviljad ning natukene võid ka enne trenni ja peale trenni süüa kompleks süsivesikuid)
http://www.ampser.ee paned oma menüü kokku ja voilaa, oledki sammu võrra parema elu poole lähemal
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui see ampser hakkab sulle seal, et vähe sv ja palju rasvu, siis seda lihtsalt ignoreeri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keegid targemad võiks mulle kohe backupi tulla, kuna neiu arvab, et ma aja udu – või saan koguni sõimata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberAga vastates küsimusele, siis sült peaks luudele hea olema.Täiesti oleneb sellest, mis su ema sinna süldi sisse paneb !!

LaizeN
MemberMis siin ikka uskuda – terve põlvkond inimesi on kasvatatud üles teadmisega, et süsivesikud on energia allikas ja rasvad on pahad, ning kahjuks on selle teadmise omaks võtnud ka üks koolkond toitumisspetsialiste. Lisaks on tohutud rahad mängus toiduainetööstusel (näit. rasvavabad tooted) ning ravimitööstusel, ja kui kõik hakkaks tervislikult sööma, siis ei oleks enam midagi teha kolesteroolitaseme mõõtjatega, vererõhutablettidega ja kõigi nende muude vidinate ja rohtudega, mis ennast süsivesikutest haigeks söönud inimesed igapäevaselt vajavad. Võib võtta aastaid, enne kui praegused trendid muutuvad.Printisin selle välja, panin alla Oldmani diplomi ja läks ta mulle külmkapi peale, endale meeldetuletuseks ja ka oma emale.
Emale siis sellepärast, et ta on 4 last sünnitand ja võitleb ka kaaluga, kuid kahjuks siis kaalujälgijate moodi (ca 20g rasva päevas)

Täna oli temaga tõsisem jutuajamine ja sain prioriteedid paika ja tal tundus huvi olevat, nii kui imetamise ära lõpetab hakkab rasva sööma..
Praegu ma talle räägin pea igapäev, et ära aja neid suhkruid näost sisse, sa ise tekitad omale magusaisu jne, kuid ei ikka kohupiim, puder ja moos + mesi kohvile või midagi sinna kanti ja siis õhtul jälle sama jama, et magus pihus.. Soovitasin kalaõligi vähemalt, võtab, kuid kurdab et see ka ju ei aita, nüüd varsti panen talle menüü kokku ja ma sügavalt kahtlen, et ta magusat hakkab näost sisse ajama jälle

LaizeN
MemberMõtsin, et see tees sisalduv koffeiin just aitab aga okMingit olulist efekti ta ikkagi ei anna nagu aru saan…
Aga Shox ju tahtis teada:
“Tere!
Kuidas oleks rohelist teed kõige parem tarvitada. Päevas 2 kapslit kas hommiku ja õhtu või on parem äkki enne ja peale trenni.
Tänan! “
Green tea also contains alkaloids such as caffeine, theobromine, and theophylline, which gives green tea its stimulant effects.
Caffeine has been shown to stimulate thermogenesis. Green tea extract also stimulates thermogenesis. However, it cannot solely be cannot be attributed to its caffeine content because the thermogenic effect of green tea is greater than an equivalent amount of caffeine. Studies have shown that green tea has thermogenic properties beyond that of caffeine’s content. Therefore, green tea, containing tea catechins and caffeine, acts at various steps of modulatory pathways, that is, via phosphodiesterase, and via catechol O-methyl-transferase (COMT), and in this way exerts a thermogenic and possibly an anti obesity effect (Diepvens, 2007).
LaizeN
Memberma ei mõelnud selle all mitte rasvapõletamist vaid pigem jõu treeningutet enamus seerjad on 1×8-10, mis see täpselt endast kujutab
Tee siis superseeriaid, st et teed 2-4 seeriat järjest mingile lihasele ja siis teed vähe pikema pausi ja nii uuesti,
võid teha nii erinevatele, kui ka samale lihasgrupile, kuid arvesta, et kui sa eriti hea füüsisega ei ole siis tõmbab lihas liiga kiiresti täis ja ei tule sellest trennist suurt midagi välja, kuid mulle selline treeningmeetod täitsa meeldib. Massiperioodil vist on eriti hea, kuna saab lihast stimuleerida tugevalt, kuid kui käsil jõukava, siis ei ole jällegi mõtet, kuna sellise treeningmeetodiga kannatavad raskused ka ikka natuke

Vaata näiteks http://www.iwantsixpackabs.com/my_video_ti…gwithvince.html
Mees teab, mis räägib, USA üks juhtivaid fitnessiste
LaizeN
MemberThere has been extensive studies performed in people, animals and laboratory experiments and results from these studies have suggested that green tea may have important uses and has some health conditions. Many of these studies have suggested that green tea extract boosts metabolism and may help with fat burn. A study confirmed that the use of green tea and caffeine improved weight loss and maintenance in overweight and moderately obese individuals. Another study found that weight maintenance following weight loss was not affected by green tea. (http://www.umm.edu/altmed/articles/green-tea-000255.htm)
Green tea is claimed to have possible health benefits. The healthful properties of green tea are largely attributed to their unfermented leaves and high concentration of polyphenols, chemicals with powerful antioxidant properties, which also gives it is slight bitter taste. Polyphenols’ antioxidant effects are said to be greater than that of vitamin Cs. Antioxidants work to neutralize free radicals, which are damaging compunds that are natural produced in the body or by environmental toxins, and prevents their damaging actions
Green tea has also been used in traditional Chinese and Indian medicine as a stimulant, diuretic, astringent, for health problems, flatulence, regulating body temperature and blod sugar, digestion and mental processes.
The primary mechanism of action of green tea is the catechins in green tea stimulate thermogenesis and fat oxidation by inhibition of catechol O-methyl-transferase (COMT). Catechol O-methyl-transferase (COMT) is an enzyme that degrades norepinephrine (NE), a stress hormone that releases stored energy from fat.
There has also been a noticeable increase of the metabolic rate and fat oxidation in humans in the short-term.
However, scientific studies have proven that green tea does not help people to lose tremendous weight without diet or exercise.
Niisiis, keda huvitab ja lugeda ei viitsi, siis roheline tee on väga palju uuritud ja järele testitud nö rasvapõletus aine.
Kindel on see, et ta aitab kiirendada seedimist, on väga antioksüdantide rikas(isegi rohkem neid kui C vitamiinis). Samtu on ta tervise kohapealt tähtis siis – aitab võidelda rasvapõletusest tulevate mürkidega ning üles ehitada treeningus viga saanud kudesid. Roheline tee isegi vabastab isegi hormooni (COMT), mis on aitab rasvarakkudest rasva nö kätte saada..
Siin siis tähtsaim üles toodud, mis rotteri lingis oli, loodan et oli abi

LaizeN
Membertooks siis teema uuesti ülesse(ei tahtnud uut tegema hakata)küsiks siis ,et kas 16 aastasel on mõtet neid green tea tablette võtma hakata?
Sooviks oleks siis rasvasid vähendada.
Kui sa oled kindel et toitumine + trenn on 100% kindel ja pekki kohe üldse ei lähe, ruttu-ruttu vaja saada, muidu maailma lõpp käes, maksaks kasvõi üüri raha peaasi, et alla saab, siis ikka on mõtet..
Mulle piisab paarist tassist päevas, odavam ja maitsvam ning hoian kõvasti raha ka kokku

-
AutorPostitused