LaizeN
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2009 at 6:39 p.l. in reply to: Sooviks teada saada pulbritest ja tablakatest , mõju jne . #186892
LaizeN
MemberKes ütles, et liha kilodeviisi vaja on? Ja isegi kui oleks, siis mina pigem sööks kilodeviisi liha kui kilodeviisi pulbreid. Pulbrivalgul on kindlasti olemas oma roll treeningjärgses toitumises, aga normaalse toidu asemel mingeid pulbreid süüa… Kas teile toit ei maitse?No kõik on nii eksperdid ju, oma ala teadjad. Miks sul vaja sööki, kui on olemas pulbrid?
Mida rohkem seda uhke, 1kulp = 1cm; 2kulpi = 2cm, ega tänapäeva elus enam nii raske pole lihast kasvatada, kui Arnolid ajal näiteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ja vist enamus, kes toidulisanditele vähem rõhku paneme, kui trennile oleme vist ajast maha jäänud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberTere k6igile!Sooviks n6u saada mida teen 6igesti ja valesti.hetkel olen treeninud 3 kuud jutti..nooremana sai tegeletud rohkem spordiga.
plaan on lihasmassi kasvatada ja head vormi saavutada.
Olen 25a,183cm ja 95 kg.
keskmine kehaehitus.suitsetan.
Treening:
1)6lg,biitseps.
-kangiga kukla tagant 4korda8
-eest kangiga4korda8
-lendamine seistes hantlid 4korda8
-alt yless t6mbed kangiga kitsalt4 korda 8
-seistes kangiga biits 4korda8
-scott pingil kangiga 4korda 8
2)rind,triits
-pos.kalle kangiga 4korda6
-neg.kalle kangiga 4korda6
-lendamine seistes rihmadega 4korda8
-triits plokil seistes 4korda8
-triits plokil ettekallutades ylepea 4korda8
3)vaba p2ev
4)selg
-t6mbed vastu k6htu kangiga 4korda8
-t6mbed kyljele hantliga4korda8
-ylalt t6mbed lai haare kula taha 4korda 8
-ylalt ette kitsas haare 4korda 8
5)jalad
-kykk 4korda6
-jalapress 4 korda8
-jala sirutused istukil 4korda8
6)vaba p2ev
7)sama kava kordub.
trennis k2in 1100-1400 vahemikus. hetkel vaba aega palju.kodune
syya meeldib hommikul kaerahelbe putru moosiga,kohvi ja enne trenni kasutan gold standard 100% whey yks kulp(24g valku)veega.peale trenni joon 2 kulpi(48g) valku +10g universal nutr. storm kreatiini ja 50g clucose c pulbrit(40g susikaid selles).
peale trenni tunnikese p2rast teen paki kiirnuudleid karp tuunikala(180g)eine.umbes 5-6ajal saab head s66ki tehtud kiievi kotletid,kana filee praetud.vahel kana koivad ahjus+kartul,riis,makaron(yldiselt kana liha).8 ajal joon veel viimase laksu valku 1 kulp piimaga.
sellise toitumise kava koostasin kuna tean et 200g valku vaja p2evas ja sysikaid vaja peale trenni.treening kava tegin harjutuste j2rgi mis meelt m66da.
s66ks hea meelega kohupiima ka aga kahjuks siin ei toodeta kus ma elan.
oodatud on k6ik kommentaarid ja hea n6u mida v6iks muuta ja teisiti teha.
Söö toitu, mitte pulbreid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valku saab piimatoodetest, lihast, munast..
Sul puuduvad kasulikud rasvad, lisa menüüsse : munakollased, pähklid, avokaado, oliivõli, kookoshelbed, rasvane liha..
Üldiselt suhteliselt nöga on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberEelkõige tuleb toitumine paika saada, siin on neid teemasid ja artikleid lademetes. Valgust, siis vadak peale trenni süsikatega, suhtes 1:2. Samas soovitaks ikka eelkõige korralikult valgurikast toitu süüa nagu eelpool mainiti, kala, kana, piimatooted.Aeroobse treeningu puhul kui eesmärgiks on rasvapõletamine, siis tuleks hoida pulssi nii umbes 120 – 135 vahel (õige pulss sõltub vanusest, kuid eelmainitud vahemik peaks olema optimaalne).
Kindlasti võiks selle artikli läbi lugeda:
Kui soov rasvast vabaneda siis soovitaks siis ikka HIIT’i (kirjuta otsingusse) ning jõusaalis raskeid baas harjutusi.
Selline trenn peaks andma enamuse, kuid seda madalal pulsil aeroobset võib teha nö taastumiseks eraldi päevadel.
LaizeN
MemberKuidas te seda süüa suudate ? Mul ei lähe see mingi nipiga alla, peaks äkki millegiga segama ?Ma panen kakao sisse, kuumalt ei tunne üldse, et ta seal on, peale trenni näiteks.
LaizeN
Membermul konkreetne, hommikul 3-4 võikut ja pärast seda eelmise päeva sööki kah veel-ja tunni aja pärast jälle kõht tühi( u 5-6 korda päevas söön )NONII,
meie ekspert kas üle 1000 krooniseid asju tohib koos süüa, siis lihas kasvab – paneb hommikui võikusid, edu.ee mees.
Majandussurutise ajal soovitan keskenuda rohkem munadele ja odavale lihale
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Memberkas super tribulust ja pump+ võib koos võtta??Osta veel paar asja ning kindlasti pane kõike topelt, siis tagad omale kasvu !
Kui su staatus on algaja, siis ma ei usu, et sa oled sellisel tasandil juba, et sulle need ained mingit kasu üldse toovad – neid kasutavad inimesed kes on ikkagi 24/7 teemaga kursis ja pühendunud..Mina leian, et tavainimesele on see raharaiskamine. Vaata üle oma menüü ja treening..
LaizeN
MemberPeab kurbusega tõdema, et isegi sai oldud selline jõmm, kes eimillegi eest käis ja urises..

Kuid kasvasin välja õnneks ja mida rohkem trenni teen(oma võimeid avastan ja kasvatan) seda rohkem aru ma saan, et ei ole mõtet ning et põkist olen veel kaugel, kuid nüüd, kui on vaja minna rahu sobitama, siis olen ma õige mees platsis.
Erinevalt osadele ( austus teile tegelikult ) olen mina selline inimene, kellel lööb niiöelda pildi silmeeest mustaks,kui mingi probleem tekib ja mul adrenaliin tõuseb ikka väga lakke, kuid ma alati üritan kas siis alla neelata, kurjade sõnadega, või kurja pilguga ära lahendada.
Peab ka tõdema, et õnneks mul sellist kamba juhtumit ei olegi olnud, kuna elan suht väikeses kohas ja siis teavad ikka kõik kõiki ning asjad on balansis.
Kuid on olnud juhtub, kus ma pidin endast 3 aastat vanemat ‘jõusaali tola’ õpetama, kuna lihtsalt ilma põhjusetta pani mu sõbrale käed külge..
Minevikust siis veel niipalju, et : Ainult see inimene otsib probleeme, kellel need endal on!
Tunnistan, ise norisin teisi ja kiusasin lootes saada rahulolu, kuna peeglisse vaadates oli ikka pilt suht räige, õnneks nüüd on asi hulga parem ja ma nüüd olen ikka väga teise mõttemaailmaga ka.
Ka veel oli üks selline juhtum, et mind norisid (olin siis vist 4 klass)kaks 10 klassi õpilast, ei lasknud koolist välja, paksuks ja mida kõige veel..
Õnneks on mul sõprusrindkond suht suur ja ma tundsin sellist 2x2m meest, kellega tänaval vastutulles mingi 5 liikmeline makaronikamp kohe mitte midagi peale ei hakkaks, ükspäev lihtsalt rääkisin vana tuttavaga juttu, või noh möödaminnes ja väike nali ikka..Ja siis need 2 jõmmi kuidagi nägid, kuidas ma selle mehega rääkisin ja sellest ajast peale nad koolis vaatasid vaid otsa, rääkimata norimisest või millegist,
Eks iga kõvamees oli ikka niikaua kõvamees, kuni ta teab, et ta saab jagu ja et tema on turvalises olukorras, nii kui tekib mingi pinge, et ta võib ise natukenegi kahju saada joostakse saba jalgevahel lihtsalt kuhugi urgu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=24 Sellest tsykklist on kysimus… Sinna on pandut 3-4 korda aeroobne treening ja jöutreenimise järel. On see hea nii teha ja kas tasub kohe joutreeningu järel teha?No, mina tean, et Marek Kalmus ja vist isegi Ott ka sõidavad/jooksevad rahulikus tempos, nö mahajahtumiseks..
Aga jällegi, Fred taunib aeroobse peale jõutrenni, ei oskagi seisukohta võtta, minu arvates oleneb kehatüübist, kui oled selline, kes kuidagi juurde ei võta, siis ei tasu vist eriti, aga kui oled selline, kellele massi juurde võtmine mingi probleem pole, siis nagu tasuks.
LaizeN
MemberHeh nii vara ma kyll ylesse ei viitsi töusta. Olen lugenud jh et kui enne söökki hommikkul aeroobset teeb siis pöleb rasv päris kiiresti.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põleb koos lihasega ja niidab energia ka suht maha, niiet massitsükli ajal sellel vast mõtet ei ole, arvan mina.
Phmts, vist peaks tegema eraldi päeval ja nädalas 1-2 x , kuid massitsükli kohta palju öelda ei oska, ootaks ka targemaid
LaizeN
MemberSoovitaks hommikul enne sööki teha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Massitsükli ajal ?
Kuule, mõtle nüüd järele..
LaizeN
Memberkas on kasulik, mida sisaldab ja kui tarbida siis kui palju ja kas enne trenni või peale trenniMina söön, kuna olen lugenud, et sisaldab pea kõiki B grupi vitamiine, samuti palju mineraalaineid ( Tsink etc )
LaizeN
MemberMind hakkas see esimene varjant huvitama. Asjast sain ma nagu peaaegu aru, aga kui palju ma neid süsivesikuid siis süüa tohin ja kuidas ma selle saaks kindlaks teha?Kui mul tuleks äkki jäätise isu võiks ma seda kuus ühekorraga liitri ära süüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Magusa isu tuleb tavalisest toidurasvade puudusest ! Süsivesikuid võid süüa vastavalt oma kehalisele aktiivsusele
Ma pole magusat söönud, äämm, päris kaua – ei taha ka
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pane siis selle artikli arusaamade järgi oma võimalustega kava kokku ning postita siia, siis vaatame üle ja teeme parandused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
Membermhmh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .
Ema ostis mulle kalamaksaõli sidruni omaga, seda hakkan siis tarbima hommikul ja õhtul ühe teelusika täie.
Ostis veel maitsestamata jogurdit ning kohupiima ja mandleid ja ka tuunikala väikesed tükid õlis:D
söön madala indeksiga süsivesikuid koos juurviljadega lõunal ja suurema indeksiga kohe peale trenni või hommikul:D
õhtul söön kohupiima või lahjat kala või puuvilju . ning täidan ka vahepala kas pähklitega, kuivatatud puuviljadega või puuviljadega..Nii palju olen mina aru saanud sellest toitumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka veel vali, kumba toitumismoodust sa tahad kasutada, soovitan mõlemat proovida, siis saad aru..
On siis 2 võimalust( kokkuvõtlikult öeldes )
1. valgu ja rasvarohke, pane otsingusse toit, ajubiokeemia ja rasvapõletus ( PARIM ASI MAAILMAS ! ), mis tagab hea enesetunde ning ka need eesmärgid, mis soovid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2. on, et sööd hommiku palju sv, ja vähendad neid õhtu poole, kuid mulle isiklikult selline toitumine ei sobi
“>LaizeN
Membermhmh
“> .
Ema ostis mulle kalamaksaõli sidruni omaga, seda hakkan siis tarbima hommikul ja õhtul ühe teelusika täie.
Ostis veel maitsestamata jogurdit ning kohupiima ja mandleid ja ka tuunikala väikesed tükid õlis:D
söön madala indeksiga süsivesikuid koos juurviljadega lõunal ja suurema indeksiga kohe peale trenni või hommikul:D
õhtul söön kohupiima või lahjat kala või puuvilju . ning täidan ka vahepala kas pähklitega, kuivatatud puuviljadega või puuviljadega..Nii palju olen mina aru saanud sellest toitumisest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oled õigel teel ! Maitsestamata jogurti asemel sobib ka hapukoor. lõunal ka mingi valguline osa(kodujuust, liha/kala)
Söö ka muna ning kui pähklitest kopp ees, siis need võid asendada näiteks kookoshelvestega, mis on ülimalt hea maitsega !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tore, et abi said ja loodan, et sa ka püsid sellel rajal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>LaizeN
MemberPüüan süüa mitu korda päevas väikestes portsjonites
“>Ja proovi süüa ka õigeid toiduaineid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused