lahmaator
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
lahmaator
MemberJaga oma kava ja kuidas toitud ? Aasta aega oled saalis rassinud ega tea mis teeb sind suuremaks ja tugevamaks see on loomulikult KORRALIK TOIT!! valgud saad ka kätte liha – kala ja piimatoodetest. Nii, et söö korralikult ja lihas ei kao, vaid tuleb juurde .toitun tavaliselt söön seda mida kätte saan:)
Aga on võimalus hakkata ikka sööma kohupiima kodujuustu kala jne jne neid mis valgurikkad ikka on
Ja kava on hetkel selline;)(JALGU EI TREENI)
Esmaspäev: SELG, BIITSEPS, ÕLG
Jõutõmme 4 × 12–6
Rowing kangiga 3 × 10–12
Rowing T-kangiga 3 × 10–12
Rowing hantliga (ühe käega) 3 × 10–12
Biitsepsitõste seistes, kangiga 4 × 12
Biitsepsitõste istudes, hantlitega 3 × 12
Biitsepsitõste Scotti
pingil, E-Z-kangiga 3 × 12
Biitsepsitõste seistes, plokiga 4 × 12
Surumine seistes (kang) 4 × 10-12 )
Hantlitõste eest üles (delta esiosa) 4 × 12
Surumine istudes (hantlid) 4 × 12
Kolmapäev: RIND, TRIITSEPS
Lamades surumine (kang) 5 × 12
Kaldpingil surumine (kang) 3 × 12
Lamades surumine (hantlid) 3 × 12
Lamades lendamine 4 × 12
Istudes Prantsuse surumine (E-Z-kang) 3 × 12
Istudes Prantsuse surumine,
ühe käega 4 × 12
Lamades surumine kitsa haardega 4 × 12
Reede: SELG, BIITSEPS, ÕLG
Rowing kangiga 5 × 10–12
Rowing plokiga 4 × 10–12
Tõmbed ülevalt, masinaga 3 × 10–12
Plokitõmbed ülevalt (lai haare) 3 × 10–12
Biitsepsitõste istudes kaldpingil
(hantlid) 4 × 12
Biitsepsitõste masinaga 3 × 12
Biitsepsitõste seistes, kangiga 3 × 12
Biitsepsitõste seistes, plokiga 4 × 12
Istudes surumine, hantlitega 4 × 12
Hantlitõste eest üles (delta esiosa) 3 × 25–8
Istudes surumine, masinaga 3 × 25–8
Laupäev: RIND, TRIITSEPS
Kaldpingil surumine, hantlitega 4 × 12
Negatiivse kaldega surumine,
kangiga 3 × 12
Kaldpingil lendamine 3 × 12
Negatiivse kaldega surumine,
hantlitega 3 × 12
Lamades Prantsuse surumine
(E-Z-kang) 4 × 12
“Rööbaspuudel” surumine (masin) 4 × 12
Istudes Prantsuse surumine (E-Z-kang) 4 × 12
lahmaator
MemberEga kodujuustust ära küll ei ütle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>lahmaator
MemberPalju 17 aastased panevad rinnalt?On ka mingeid võistlusi?
Aga ikka kuskil panevad nii… 120-160kg
Võistlusi on ikka aga ei oska täpselt öelda kuna,millal ja kus.
MemberTervist!Vanust alles 20, pikkust 190 ja kaalu 80. Mis muret teeb on see mis mu kõhu peal on, nagu aru saite siis tegemist õllekõhuga, oma vanuse ka kaalu kohta arvan et tegemist üle keskmise suurusega kõhuga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Plaanis hakata jõusaali külastama, aga mis harjutusi ma seal eelis järjekorras sooritama peaksin et liigset rasva oma kõhu pealt põletada? Aeroobset või ainult igapäev roppu kõhulihaste treeningut.
Ainult kõhulihaste tegemisest ei piisa,et rasvarakud tühjaks läheks.
Soovitan teha enne trenni 30min füüsilist näiteks jooksed,sõidad rattaga või siis sõuad. :roll
Ega rasvarakud kuhugi kao need lähevad ainult tühjemaks
MemberMul liigestega juba pikemat aega jama.Eriti põlvedega,sai suvel ka operatsioonil käidud parema põlvega.Kuid nüüd on vasak põlv hakanud tegema suurt valu ning isegi istudes lööb valu sisse aj õrnalt liigutades,just ülemises osas.Arstid kõik räägivad vaid ülekoormusest,kuid mu sõber pakkus sellise variandi ,et vähese viina viga,naljatades loomulikult
….KUID,ma olen karsklane ja joon vaid korra aastas,12 kuud mitte tilkagi ei kanget ei “kerget”..ta tõi näiteks ,et kui on lahtine haav ,siis ei tohi õlut juua,vaid viina,et see parandab kiiremini ja desifitseerib haava.Ma hakkasin mõtlema ,et kas alkoholil ei või olla kehasisestele põletikele sarnast mõju?
POLE VAJA SIIN KIRJUTADA,ET KUI LOLLAKAS MA OLEN
ma ei väidagi ,et ma tark
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päikest!
vaevalt see vähese viina viga on.
Ma soovitaks sul kuskil targa arsti juures käiia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Paljud arstid panevad väga pange ütlevad et see viga kuigi tegelt on teine viga.
lahmaator
MemberOleks soov, siis kehakaalu tõsta. Olen üritanud mitu korda, aga välja ei ole tulnud. Aga lõpuks viskab asi kopa ette. Kaalus alla võtta minu jaoks pole mingi probleem, aga kaalu tõsta, see on lihtsalt võimatu minujaoks.Argipäeviti toitun ja liigutan ennast nii:
Äratus kell 7.
Joon kohvi ja paar võileiba.
Kell 12
Suurem eine. Tavaliselt kartul, viiner või siis mingi pihv, toorsalat, morss ja leib.
Kella 3-4
Lauatennis.
Kell 5
Söön natuke kodus( tass teed ja siis mingi võileib vms)
Kell 7
õhtusöök suuremat sorti. Igapäev erinev.
Vahel söön ka kella 10 ja 11 vahel, kui keha nõuab.
Kaalu on siis 55Kg ja pikkust 171,5cm ja viimase 2-3 aasta jooksul olen kaalus samaks jäänud ja kasvanud 1,5 cm kuskil.
Kaalu tahaks sinna 60-65 kanti saada.
Nii palju ka veel, et jõusaali mul pole aega minna, kuna bussid tulevad liiga vara.
Ainuke võimalus on kodus ja seal mul treenimisriistasid ei ole.
Tõsist abi oleks vaja.
Sa pead palju palju valku sööma.
Võileibade asemel söö hoopis kohupiima.
Hommikul 250g kohupiima
lõunal 6muna
päevaeine 250g kala
õhtul kohupiima
ja siis enne magamaminekutt 250g kohupiima
MemberEt Oleks abi vaja nats.Ma olen suht kaua trenni teinud ja lihased on suht väljas juba aga need kõhulihased ei taha ültse tulla..
Mida peaksin tegema kas rohkem kõhulihaseid või nii?
Ise teen suht 5x nädalas trenni.(vahel6 kuni 7 päeva)
äkki annate mõne uue kõhulihaste treenimis näite.
NB! toitumine on enam-vähem Tipptopp.
On välja mõeldud ka erinevaid masinaid kõhu sirglihase
treenimiseks, mis tegelikult imiteerivad kere
või jalgade tõsteid. Mõned nendest on päris mugavad,
aga mitte efektiivsemad kui põhiharjutused.
Kui käteharjutuste juures sai märgitud, et on
peaaegu ükskõik, milliseid teha, siis sama kehtib ka
kõhuharjutuste kohta. Muidugi on vaheldusrikkam
kasutada erinevaid harjutusi, kuid oma toimelt on
need üsna ühesugused. Küsimus on pigem selles,
kui kõvasti me pingutame. Kes usub või tunneb,
et saab koormust suunata kõhu sirglihase ühte või
teise otsa (üla- või alakõht), võib valida harjutusi
selle järgi. Praktikas sellist vahet ei saa teha.
KERE TÕSTED KÕVERATE JALGADEGA
Seda harjutust võib teha erineval viisil ja erineva raskusastmega.
Kõige lihtsam variant on selili põrandal,
puusa- ja põlveliigeses umbes täisnurk, jalad võiks
(aga ei pruugi) olla fi kseeritud. Käed hoida kõrval
või rinnal, lõug suruda rinnale ja “rullida” end üles
nii kõrgele kui võimalik, pingutades tahtlikult kõhu
sirglihast. Keha langetada tagasi aeglaselt ja lõpuni,
lasta õlad vastu põrandat, et sirglihas hetkeks välja
venitada. Ei ole mingit eelist hoida sirglihast staatilises
kontraktsioonis, tehes poolikut liigutust: sellega me
tegelikult vähendame sirglihase tööd.
Koormuse tõstmiseks võib rinnal hoida lisaraskust
või teha harjutust spetsiaalsel kaldpingil.
JALGADE JA KERETÕSTED
Selili põrandal või pingil lamades tõsta üheaegselt
jalgu ja ülakeha (põlved ja pea kokku!). Algul võib
olla raskusi tasakaalu hoidmisega.
JALGADE TÕSTED
Kõige kergem on jalgu tõsta horisontaalpinnal,
raskem kaldpinnal, rippes redelil või kangil. Juba
liigutust alustades peaks puusaliigeses olema
nurk (põlvest võivad jalad olla kõverad või sirged),
kindlasti peab tõstma puusi ehk siis selja kumeraks
tõmbama.
Head Treenimist
MemberHuh…lugu siis selline et käin 2-3 korda nädalas jõusaalis, oleneb kuidas aega jagub. Söön ja venitan korralikult(taastumisega suure probleeme pole olnud). See selleks, mure selles et nn puhkuspäevadel on ikka selline isu midagi füüsilist teha. Samas inspireerib ka tahtmine keha rasvaprotsenti väiksemaks saada. Mõni päev olen poksimisega tegelenud, nüüd mõtlesin vähemalt 1 kord nädalas jooksmas käima hakata. Küsimus konkreetselt selline, et kas õhtu umbes 8-10 võib jooksma minna? Ja kuidas on söögiga…kas ja mida enne ning pärast jooksu süüa? Mida arvate rahulikust jooksust vahetult enne magama minekut? Ise arvan et on hea õhtul, siis kui kõik on rahulik sörkida ning ka uni parem tulema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lugesin just siin ennest,et ühed teadlased tegid katse inimestega.Ühed treenisid päeval ja ühed õhtul,katse kestis 10 nädalat.
Need kes treenisid õhtul need võtsid lihasmassi juurde rohkem 3% neist,kes tegid peäval trenni ja need kes õhtul trenni tegid võtsid kaalust alla 9% rohkem,kui need kes treenisid õhtul.
Aga samas need kes treenisid päeval neil hakkas trenn kell 10;00 ja need kes õhtul neil hakkas trenn kell 18;00
Soovitaks siiski jooksmas käiia üks 3-5h enne magaminekutt,et kui lähed kell 23;00 magama,et siis jooksma minna oleks normaalne kella 19;00.
lahmaator
MemberTere!Kas kahe kuuga on võimalik algajal saavutada märgatavat lihasmassi?
(4x trenn nädalas)
No oleneb mida sa seal jõusaalis teed ja mis harjutusi.
Aga kahtlen et 2 kuuga midagi näha oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .lahmaator
MemberTäna sõin hommikuks ühe võileiva, peale kooli sõin vitamiini salatit ja jõin mahla. Kui ma igapäev niimoodi toituks ja regulaarselt trenni teeks, aitaks see mul kaalust alla võtta ?Kaalust saad küll alla ja rikud oma tervise ka ära
aga küsimus on sellest,et kui saa nii.. vähe sööd kas sul,siis ültse jätkub energiat trennile
MemberJa teine küsimus see, et kui ma tahan kasvatada rohkem lihast, mitte massi, siis kuidas oleks mõtekam lihaseid treenida?
See.. on nüüd küll arusaamatu küsimus.

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siuke asi pole võimalik,et lihast tuleb aina juurde ja juurde ning kaal jääb samaks.
Member3)Maailmast on teada juhuseid, kus üleliigne energiajoogi tarbimine on lõppenud surmaga.
Iirimaal jõi üks 18aastane üliõpilane enne korvpallitreeningut ära neli purki (1,2 liitrit) Red Bulli energiajooki
ja sellele ei pidanud vastu isegi noore treenitud mehe süda.
Huvitav tavaliselt kui sõpradega nv autoga ringi tsillime,siis autojuht joob meil kuskil 5 0,5l energiajooki
ja ei tea ta küll meil ta veel surnud pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu kui teised koju lähevad magama ja hommikust pohmakat vatsu võtma,siis tema passib alati kuskil hommiku 6-ni üleval ja siis päeval magab ka suht vähe kuskil 6h max.
Kunaga ise jõin ka neid ergiajooke päris palju päevas lihtsalt niisama janukustutamiseks kuskil 1,5l
ja ega eriti hea see polnud tekkisid ka siuksed hullud valus südames,et ei saanud isegi edasi kõnndida tänavapela siukse valu lõi lihtsalt südamesse,et jube.

Nüüdsest enam neid ei tarbi ni…. palju kuus vast 1l joon kokku.To on ka siis kui teised juua pakuvad ise ikka ostan selle energiajoogi asemel tavalist vichy vett
MemberVindi yle??? Ma ei kirjuta teie l6bustamiseks v6i teie heakskiidu p2lvimiseks!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Alkohool pole patt vaid elustiil
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks igainimene valib oma elustiili

lahmaator
Memberdeja vu tekib …kas see mitte kodanik Amarillo kava ei olnud,see meevärk tuleb kuidagi tuttav ette,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tund ka kuidagi tuttav
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtlesin et nägin seda kuskil aga siis oli autoriks keegi teine;)
Ei.. samas see on hea et andis poisile kava,siis saab teine jällegi proovida seda aga
samas ei tohiks jällegi ni… teha,et võtad teise inimese kava ja annad seda teistele edasi;)
lahmaator
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…mp;top=top.limeVaata punkti nr. 3

Kunagi mõtlesin ise ka sellele asjale,et õhtul on äkki parem trenni teha.
Aga siis kõik rääkisid,et õhtuti ei tohi jne jne
aga paistab et ikka tohib küll…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused