labrot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
labrot
MemberAlgkoolis üks klassivend sõi pidevalt kriiti tunni aeg, see polnud ajutine vaid ikka terve aasta sõi pidevalt…
Lõpuks viidi ta arsti juurde sellega ja avastati mingi aine puudus(täpselt ei mäleta mis ).
labrot
MemberPange mu sõbra video ka võistlusnimekirja Rauno 21, video on siin
Enda video tuleb ka hiljemalt homme:)
labrot
MemberHommik 08.00
Vahepala 10.00 snickers, puuvili vms.
Lõuna 12.30
Enne trenni 16.00 muna,leib, puuvili vms.
Peale trenni sheik 17.30
Õhtusöök 19.00
Hiline söök 22.00 kodujuust, kohupiim, puuvili vms.
Suuremad toidukorrad on nagu keskmisel eestlasel muide, kartul, riis, kana, sealiha jne.
Trennivabadel päevadel on 5 toidukorda.. Sheik ja kella kümnene vahepala jäävad ära tavaliselt lihtsalt laiskusest.
labrot
MemberMis siin ikka, võtame väikse õlle ja kalkuleerime:BAV ~ 1745Kcal (25a m/178/70). Jagan 0,8ga ehk sellest 10% oleks seedimine ja 10% niisama istumine. ~ 2200Kcal oleks kehakaalu hoidmiseks kui sa istud kontoris, sporti ei tee.
Sport: no umbes jooksed 10km/h ja nädalas siis ca 5 tundi. See on ~3733Kcal ning ratas 100km nädalas, ütleme keskmine 20-25km/h, mis teeks nii 4,5h ~2688Kcal. Kokku 6421/7 ~920 lisakalorit päevas vajaka. Sellise koormuse juures on kehakaalu hoidmiseks vaja 2200 + 920 = 3120Kcal!
Et kehakaal tõuseks, oleks vaja +300-500kcal. Seega 3400-3700Kcal!
Tark mees taskus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>BTW, ise ka samade kriteeriumitega ektomorf, kuigu kui alustasin treeninguid olin 177 pikk ja kaalusin 64kg, 7 kuud on möödas, olen juurde võtnud 8 kg, rasva pole eriti juurde ka tekkinud, kuid ei sa öelda, et üldse mitte pole.. esimesed 3 kuud ei pööranud toitumisele absoluutselt tähelepanu… aga jaanuarist hakkasin korralikult sööma 5x päevas + Märtsis ostsin Hera80+Dextro… sain sellega kuu aega läbi… aga pmst tundub et mu Jõusaali kava on end ammendanud ja areng on aeglasemaks muutunud.. Muidu jah u. 1KG kuus juurde võetud…
Ja mitte mingi treener ei sa öelda, et sinu puhul saab juurde võtta 3-4kg, treeneril vist sinu näost tekkinud eelarvamus, et see vend küll ei suuda. Aga tõesta talle , endale ja kogu maailmale vastupidist:)
labrot
Memberahaha, 9kg poksikott on ilmselgelt liiga kerge, poksikott paneb plehku su löökide eest
labrot
MemberKapillaarid kumavad lihtsalt läbi naha.Äkki oskate öelda, mis selle vastu teha annab?
labrot
MemberPeksa ei ole saanud?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No elan ühiselamus ja kui unepealt ei lööda siis küll ei ole saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niiet ei ole saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>labrot
MemberMis kell magama lähed?Harilikult ikka kella 11 aeg, vahest varem aga harva hiljem ja magan hommiku kella kaheksani,.
labrot
MemberOn nagu nii ,et loodus ei salli tühja kohta, nii peab ka mõnda harjumust asendama millegagi muuga(kasulikumaga)
Pole just parim näide aga minu krõpsuisu kadus kui avastasin, et porgandid on ülihead(isegi magusad veidi ), nii mõnus neid krõmpsutada.
~ minimaalselt kaloreid .
Lugesin ka kuskilt, et juurviljad teevad naha ilusaks “nagu pruunikas jume” tuleb.
Mõnus ja tervislik:)
labrot
MemberRõõm on tõdeda, et on abivalmeid inimesi. See annab aina motivatsiooni juurde.
Ma söön tihti riisi lõunaks koolis või tööl, siiamaani olen teinud õhtusöögiks asju mida saab pannil praadida .. praadimine vist ei ole alati parim variant.
Peab kodus poti kaasa võtma . Ise arvan, et kõige nõrgem koht on mu söögis õhtusöök, hommikuti kohupiim või puder, muna, täistera leib, lõunal korralik riis+kana, guljaš või mingi muu korralik eine, enne trenni paar muna+banaani leiba ja peale trenni kohupiim.. no puuvili või juurvili ka alati. Kuid sealt edasi…
Eks jah, homme poodi ning veidikese teise vaatenurga alt asju ostma. Kõik tahab harjumist eriti uued asjad.
ma 4 kuud regulaarselt (3x nädalas) jõusaalis käinud ja täna esimest korda elus ostsin kodujuustu:D
labrot
MemberHeameelega ostaks kanafileed, aga maximast vaatasin et mingi 300g maksab 2.40 eur.
kalapulgad aga 0.38 eur..
Aga kui nüüd aus olla siis mul ühikas õhtuti ongi põhitoit need kolm asja…..aga kui tee ikka nii hullult neid maha laidate, eks siis peab see tõsi olema, et vale toit.
Eks pean hakkama neid millegagi kasulikumaga asendama
Aga, kuidas õhtusöögiks muna+ kodujuust sobib piimaga/mahlaga? ning õun või porgandisalatit kõrvale?
labrot
MemberVäga kesine toidukava tundub suure mehe kohta.
Päevas pole ühtegi praadi või suuremat einet ?
labrot
MemberKas see võib mingitki moodi tõsi olla,et kreatiin teeb närviliseks ( nagu kõrvalmõju vms )
Mul üks tuttav on kreatiini kuuri ajal palju närvilisem ja kurjem, tal juba teine kuur ja mõlema kuuri ajal olen seda täheldanud, ei usu enam, et
halbade asjade kokkulangemine.
Tarvitab liiga palju ?
Lihtsalt sooviks teada, kas kellegil on näiteid, tõestust või midagi sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>labrot
MemberET siis selline teema, et peale trenni on seljapeal järgmine hommik punnid.Ei võta toidulisandeid ega midagi.Olen 18.aastane.Ja punnid on ikka suht suured mügarikud:S.Et kas keegi oskab öelda, millest see tuleneb!Vahepeal on nii,e t kaovad ööga täielikult ära ja vahepeal jälle ei kao.Sügelevad ka ? Mul kunagi oli umbes taoline probleem, tundus nagu minig lööbe moodi olevat.
Käisin naha arsti juures, nad määrasid mingi mõtetu ravimi ja soovitasid vähem pesemas käia . Kuna naha ja higinäärmetega oli mingi teema, et nad ei sa nagu kasvada, taastuda, kui koguaeg niiske on jne..
( no enne käisin ikka vahest isegi 2x päevas pesemas , hommiku ja peale trenni )Ei käinud mitu päeva pesemas, taandus sügelemine ja muud hädad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga see variant võib tõenöoline olla vaid siis kui ikka hügieenist lugu ka pead
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>labrot
Member
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, kas sa otsid omale vabandust, miks üks käsi suurem kui teine, teades, et see on keskmise jala treenimisest ühe käega?(ok, tegelt ma ei tea, mis mõte sel teemal on, aga suht naljakas tundus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Ahahah , pole nii, ma lihtsalt oleks tahtnud näha videot või pilti, suht koom ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> endal kõik proportsioonisAutorPostitused