labrot
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
labrot
MemberJama selles, et ei suuda omale maitsestamata kohupiima sisse ajada:(need mis ma soovitasin ei ole maitsestamatta, vanilje maitsega, või rosinaga magusad kohupiimad. liigu poes ringi vaata!
labrot
MemberMIda oleks kõige kasulikum kasutada kohupiima magusaks tegemiseks?Tavalist suhkrut, fruktoosi, glükoosi või hoopis midagi muud?
Ostad maitsestamata kohupiima ? Miks mitte tavalist Lahjat kohupiima, hind minumeelest suht sama, kiire ja maitseb sisse süüa:)
Soovitan Tere 200g kohupiima , maksab konsumis 73 senti, või siis Säästu kohupiim 180g 55 senti konsumis, vähe rasva palju valku ja pole vaja maitsestada
labrot
MemberPaljugi sõltub see sellest, et mitmeks sul keha jaotatud on.Üldjuhul tehakse kava 2x nädalas(muidugi ka vastav kava peab olema).
Mul edasijõudnute kava jaotatuna kolmeks, teen kõik lihasgrupid läbi kolme päevaga ,ma küll ei jõua mingit moodi teha nädalast näiteks rinnalihast 2x läbi…
Kui teha tugev ja korralik trenn igale lihasgrupile siis, isiklikult arvan, et 1x nädalas lihasgrupid läbi teha on esialgu piisav, algajatele eriti kellel toitumine nii korras ei pruugi olla ja kaloraasi ei tule piisavalt, siis ei kurna end üle ja jõuab lihas saab taastuda korralikult. Sellest rohkem kasu kui üle treenida ja mitte lasta lihasel puhata.
labrot
MemberKuidas teil edasijõudnumatel lihasvaluga pärast tugevat trennipäeva on ?
Mul on küll selline mõte/arvamus, et kui pärast näiteks rinnalihase trenni järgmine päev rind üldse tunda ei anna, siis oli trenn kehv. Ma ikka proovin anda endast maksimum, tõstan raskuski või teen rohkem. Treeningstaaž 1a mul
labrot
MemberTuleb tööl, ette küllaltki palju raskuste tõstmist, ja ma käin 2x nädalas jõusaalis ka , lihtsalt olen massiperioodil ja üritan asja kiirendada
kuigi tean, et sellest pole tolku, aga no ega ma pekijurakas pole… võin ju süüa küll… ja see proteini sheik on pmst nagu massilisajana 1/3 proteiin ja 2/3 dextro. Täna nädal teine päev, asendasin proteiinisheigi kohupiimaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> osdtsin hunnik kodujuustu, kanafileed, muna, rosinaid, mandleid khm:D päris burksi näost sisse ei aja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>labrot
MemberTänase päeva seisuga on kõik teele läinud pakid kohale jõudnud. Kui sa pakki pole kätte saanud siis saada oma tellimuse number info@fitnessi.ee peale ja vaatame milles probleem on.Nii pakk kohal, kolmapäeval kelöl 11 tegin tellimuse aga pühapäeva lõunal tuli sms, et kohal… Paide on vist tänu keerukale mäo ristmikule nii kõrvaline koht nüüd
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>labrot
MemberSmartposti kodulehel on kirjas, et kaup tuleb järgmisel päeval hiljemalt a la kella 17.00 kohale, kui pannakse enne 12 posti..
Ootan juba 3ndad päeva… Kust fitshop oma kauba teele paneb? Ei lähe vist pakkeautomaadist pakkeautomaati ? ja siis võtab kauem aega?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt, esimest korda kasutan sellist teenust, lootsin järgmisel päeval kätte saada suures usus, kuna igalpool kirjas nii.
labrot
Memberpromix-i ja mass2-te küll võrrelda ei anna… need 2 ikka väga erinevad… aeroobne trenn ja massilisaja… samas promix jälle mõeldud öiseks taastumiseks ja lihase arendamiseks… mis eesmärk sul on treenimisel täpsemalt ka?OIH, ajasin segamini Muscle+ ikka , mitte Promix .
Eesmärk on rasva % vähendamine ja lihaste kasvatamine või vähemalt säilitamine. Sellepärast niipalju aeroobset teen.
labrot
MemberOsta siis mahla või banaani või rosinaid.Mis sa pärast selle Hera paki lõppemist siis tarbida kavatsed?
Õigel ajal sai pakk otsa, plaan teha 2 nädalane trennipaus(6kuud, 3x nädalas trenni tehtud) +9KG tulnud…
Kava on ka end ammendanud… Olen ainult ühe paki Hera80 sokolaadi piparmündi siiamaani proovinud… Hera on hea küll, aga nagu ma aru saanud olen siis edasijõudnud treenijad ei kasuta seda, plaan ka endal uut proteiini proovida, hetkel küll ei tea mida? Tead soovitada? Soov kasvatada/säilitada lihasmassi koos kerge rasvapõletusega…
labrot
Memberei hakkand uut teemat tegema, lihtsalt küsimus, mul ülivähe Herat alles, kas tavalise suhkruga ei või seda alla juua ? ei haka sellepärast dextrot ostma:D
labrot
Member
Palun.
Juba kuu aega , pea iga päev vaatan, ikka ajab naerma :DD
labrot
MemberOlen nüüd usinalt tegelenud kaalulangetusega ja (jooksu)trenniga. Viimase kuuga olen alla võtnud 3 kg (Ehk 66kg 63 kilogrammini). Viimase kahe nädala jooksul olen pikendanud oma treeningut 1,5 tunnile (jooksen võrdlemisi aeglaselt). Trenni teen 4 korda nädalas. Söömise olen ka enam-vähem paika saanud (alguses sõin liiga vähe). Söön kvaliteetset toitu ja magusat ei söö. Kuid nüüd – tänasel kaalumisel selgus, et olen juurde võtnud 400 g, võrreldes eelmise esmaspäevaga.Kas see võib olla trennist? Või olen söögiga liialdanud (sest liiga vähe ma söönud pole, säästureziim on välistatud:D)
Lihas kaalub rohkem kui rasv, usun, et rasv on asendunud lihasega, sellest ka kerge kaalutõus.
labrot
MemberTõsiselt kahtlen, et sellise teema algatajal on toitumine korras
ja Teab ja oskab kuidas 100% õigesti harjutusi teha.
Ise arvan ka, et see 2x päevas trenn on tõsisematele tegijatele, algaja ei pea lihtsalt sellele vastu kaua ja tulemuseks ongi vigastused ning muud hädad ning olematu lihaskasv.
Sh. tekkis küsimus, et kuidas osad, üsna paljud siit foorumist saavad hommikuti jõusaalis käia ? kus võtatse selle aja ? tööl, koolis ei käi ???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>labrot
Membermis arvad siis??Ei kahjuks ise ei sa lõunaka tiiruga ühineda… elan Raatusel, ja tavaliselt käin jooksmas Kõrveküla või Jõgeva poole…
Edu otsingutel!
labrot
Memberise otsin ka jooksukaaslast,jooksen ka kesklinnast lõunakeskuseni,kes soovib koos joosta??Kesklinnast lõunakani, seal kerge eine ja bussiga koju tagasi?
-
AutorPostitused