L6viLeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
L6viLeo
MemberMinu lollus, aga mis on, kuidas käib “saksamahutreening”?Ei ole ta nii loll küsimus midagi. Põhimõteliselt tehakse lihaskrupile ühte harjtust 10×10 seeriat ja kordust.
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3230
Siit saad täpsemalt lugeda.
Omalt poolt soovitan. Väga tõhus asi.
L6viLeo
MemberMuidu ma tahan küll ajateenistusse minna. Plaan minna ju elukutseliseks sõduriks päris. Aga seda ma kardan küll, et noorteajal jõusaalis pingutatu saab suure tagasi löögi:S
Mõned on mulle rääkind, et kui rääkida pataljonis, et tõsiselt trenni oled juba aastaid teinud siis pidi isegi saama. Aga see esimesd kolmkuud on ju nii palju väljaõpet ja kas pärast õhtu jõuab ajaliselt ja füüsiliselt teha trenni? Keegi kes käinud oskab öelda äkki? Pärast vist läheb asi lebomaks ja siis peaks olema aega ja jõudu, ma loodan!
L6viLeo
MemberMina treenin niimodi, et mul on teatud arv kordusi ja seeriaid mida ma tahan jõuda mingi raskusega ära teha. Kui ma jõuan ära teha teatud raskusega siis panen ma 2,5kg juurde.
Näiteks kui teen saksamahutreeningut piitsepsile(10×10). Kui jõuan piitsepsi kõverdusi 40kg kangiga ära teha(10×10) siis järgmine trenn teen 42,5kg kangiga. Ja selle raskusega teen nii palju trenne kuni jõuan ära teha jälle 10×10. Siis lisan jälle.
NB: See 10×10 oli ainult näiteks toodud kordused!
L6viLeo
MemberRespect(Y)
Ma usun küll, et mõlemal läheb võistlustel hästi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 3, 2009 at 1:07 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #177622L6viLeo
MemberMees nagu tank
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
Memberhttp://www.youtube.com/watch?v=SiMtypKJQ9IVaadake seda, eriti pöörake tähelepanu teisele klipile – appi, pühin hetkel pisaraid silmist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea mis vigastustega need tüübid koju läksid:D Krt siuke kang ikka vasta rinda kukkub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2009 at 2:57 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #177261L6viLeo
MemberSee lause häiris mindki. Mulle omale on arusaam jäänud, et kui turskem tüüp teeb kõhulihase harjutusi, siis kuna ta on turse on tal raskem kere tõsta. Kui kõhna teeb samamoodi trenni nagu turse tüüp siis kõhnal on ju palju vähem tõsta ja see kui ta raskust kasutab ei tohiks küll nüüd massile piiri ette panna ju.
L6viLeo
MemberMa ise treenin ka poolteist tundi või kaks. Kuna ma ei saa käia jõukas nii palju kui tahan pean ühe trenniga mitu lihaskruppi treenima. Muidugi lihaskruppide vahel ma ikka puhkan ka pikemalt.
Aga mis südamesse puutub siis nii palju kui mina aru olen saanud siis selleks ju aeroobne ongi, et süda haigeks ei jääks(kindlasti on ta veel muude asjadega hea). Mina teen aeroopsena jooksmist ja mulle on räägitud ka, et kui sul näiteks jooksmises palju võhma on siis ei tohiks jõuka trenn südant vaevata.
L6viLeo
MemberTere!Oleneb mis wilks’i arvutamiseks kasutasid! Kasutame IPF kodulehel asuva wilks’i punkti tabelit. Sedasi garanteeritakse alati õiged wilks’i punktid
Mis selle IPF täpne kodulehe aadress on?
L6viLeo
MemberNendele muidu tühja tõmblejatele ja nii sama raskusi kinni hoidvatele inimestele panime me üksord jõukas nime ka
“SUVITAJAD”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberKeegi teab kas viljandis ka MMA trenni toimub w?
L6viLeo
MemberMa soovitn määrida hobuse salvi peale. Selline rohelise kaanega plastpurk on apteegist saadaval. Mul omal oli jalal lihase rebestus spagaadist ja 2 nädalaga ravisin ära. Arst ütles, et 4 nädalat venitada ei saa aga näe sain kiiremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi see vigastusest paranemine on igalühel erinev ja oleneb ju vigastusest ka. Aga hobuse salvi soovitan küll. Mind on päris mitmel korral aitand!detsember 31, 2008 at 12:15 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #177101L6viLeo
MemberJärelikult ei tee neid kõhulihaste harjutusi õigesti ja keskendunult. Kui sa väga täpselt jälgiksid oma iga liigutust, ei teeks sa vaevalt üle 30 korduste. Kõhulihas on nagu lõõtspill, mida tuleb kokku suruda, mitte painutada..Vaidlen vastu. Ma ei liiguta lihtsalt ennast vaid teen aeglaseid liigutusi ja püüan lihast pingutada nii kuidas suudan. Teen 15-20 kordust, alumistele 5 seeriat ülemistele 5 ja külgmistele viis. Kunagi ammu tegin lolli peaga 5 korda 100 mingit harjutust. See andis kõhule vastupidavust ja jõudu kõvasti aga massi eriti ei suurendanud.
Kui ma teen ilmaraskusteta siis trennis tunnen küll, et kõht on tööd teinud aga hommikul on kõik tavaline. Raskustega aga on ka hommikul trenn tunda(kuigi ma venitan korralikult lihast pärast)
Aga küismus ei ole tegelt ju minu kõhu treeningus, vaid selles kumb nendest väidetest on õige?
Kas keegi saab omast kogemusest öelda, et tal on raskustega kõhutreenimisest suurt kasu olnud???
Ise olen kõhtu tõsiselt liiga vähe veel treenind, et kommenteerida.
detsember 30, 2008 at 4:43 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #177020L6viLeo
MemberMa ei näe mingit mõtet kõhulihaste treenimisel kasutada raskusi. Esimese postis olevale lausele vaidleks küll vastu. Kõhulihas on nagu iga teine lihas ja kasvab, kui kasutad araskusi ja pingutada sellega rohkem. See tähendab, et kõht läheb suuremaks ja “punni”. Täpselt nagu Coleman’il ja see ei ole tegelt eriti ilus ju. Selleks, et kõhulihas välja paistaks ongi vaja just dieeti, mis vähendaks rasvaprotsenti kehas, nagu esimese postis mainitud. Nii, et kas vaja on reljeefset või massiivset kõhulihast, selles on küsimus.Minul isiklikult pole dieeti tarvis, sest ma loomult niigi kõhna ja rasv on raske tulema. Just massi oleks vaja kõhulihastele.
detsember 29, 2008 at 6:36 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #176879L6viLeo
Memberise olen niipalju kuulnud et lisaraskusega tulevad rohkem esile,keharaskuse ja rohkemate kordustega aga lähevad ”tihedamaks” mis on ka omamoodi loogiline jujuttu jätkuks nii palju, et mina olen lugend, et 15- 20 kordust annab massi. aga kui 15-20 kordust on juba kerge siis on vist kaks varianti ainult, kas suurendada seeriate arvu või kasutada raskusi.
Aga need kaks artiklit räägivad üksteise vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused