L6viLeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 14, 2009 at 7:04 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #179702
L6viLeo
Membermina nt surusin 14 aastaselt 125 kilo. aga nüüd jään talle kõvasti alla:DMis suu kehakaal siis oli?
L6viLeo
MemberAlkoholi, õlut just nimelt, soovitatakse peale trenni võtta kui kiireid süsivesikuid. Peale trenni ei soovitata sellepärast sauna minna, et see liigne koormus südamele, eriti kui kõva trenn seljataga.Aga kui ma alkot ei võtta pelae trenni ega minuga midagi halba ka ei juhtu
L6viLeo
MemberMulle isklikult meeldib Kikpox.
Aga tänavapeal pätt kallale tuleb siis ma arvan, et MMA on kasulikum(Y)
L6viLeo
MemberRäägitakse jah siin alkohool on teatud koguses kasulik. Aga mina jääks ikka selle juurde, et ma peale trenni alkohooli ei tarbi. Saunas on küll hea õlut juua aga ausalt öeldes peale trenni teeb see saun minu keha nii lõdvaks, et kaua ma seal niguinii ei taha passida. Kaua vist ei tohigi olla peale trenni saunas. Ma ei tea miks aga kuskilt kunagi ammu lugesin või kuulsin.
L6viLeo
Member
Aga see?
Jõhker tüüp. See küll naturaalne ei ole:D
jaanuar 10, 2009 at 2:05 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #178937L6viLeo
MemberDelfis kommentaare lugedes hakkab küll nati kahju. Inimesed ikka ei tea midagi sellest alast. Kes ei usu ja kes ei saa aru mis tähendab surumine jne. Nati kurjaks ajavad isegi need suure suuga ja varju nimeall kommijad.
L6viLeo
MemberEsiteks sa ei saa rasva kaotada konkreetsest kohast ning teiseks pole olemas “ülemisi” ja “alumisi” kõhulihaseid- see on kõik üks lihas.Ma ei olegi seda väitnud, et saab kaotada rohkem konkreetsest kohass.
On küll üks lihas aga mõjutada saad sa ikka ülemist ja alumist osa. Kui ma teen rippes jalgade tõsteid siis ülemine osa eriti ei kasva ju.
L6viLeo
MemberPeaks proovima. Praegu kaalun 65kg kuskil ja surun 90kg. Aga palju ma 65kg suudaks korduseid ma ei oska öelda. Kui ära proovin annan teada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberÖeldakse et pudru paneb kasvama, niie söö siis seda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eluaeg hommikuti putru söönd ja ei ütleks, et ma väga pikk olen:D 174cm ja seda juba oma 3-4 aastat:D
Ja hommikuti ma söön ikka kõhu täis mitte ei jätta poolikuks nagi mõned.
L6viLeo
MemberMa ise olen ka mõtlema hakkand põlvedele rohkem. Elu ees ikkagi ju ja lonkamist või mingit muud jama ma küll ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberLisaks toitumisele käi jooksmas või tee midagi muud mis nõuab palju võhma ja kulutab rasva ja pane rõhk alumistele kõhulihastele. Sest rasv on rohkem seal allpoll ju.
L6viLeo
MemberMa hakkasin uuestaastast 10kg seljasjooksma. Peamiselt sellepärast, et aegajalt käin militaarvõistlustel(kuigi viimasel ajal kooli pärast pole saand eriti kuskil käia). Aga Kaitseliidu õppustel on ka head vormi vaja. Ja kõige suurem põhjus on muidugi jooksu vormi parandada. Põlvede kohta ei oska küll öelda mis neist saab. Põlvede pärast tahaks rohkem joosta raskus järel lohisemas aga pole proovind veel, teine asi mis oleks hea on trepijooks(Y)
L6viLeo
Member5kg polegi nii hull
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberMa plaanin Tapale minna aegateenima. Ma katsun ise ajada seda asja, et ma peale gümnaasiumi lõppu saaksin ikka minna. Praegu on mul kunagi ammu saadud arvelevõtu kiri käes. Aga mul sõber ajas ka asjad ennne joonde kui kutsuti.
No ma loodan ka, et see vormi taastamine ei ole raske. Praegu kaalun juba 65kg ja olen 174 pikk. Kangi läks esmaspäev juba 95kg rinnalt. Enne ajateenistusse minekut, tahaks 110kg kätte saada(kui õnnestub) Keegi oskab öelda palju mul see kadu võib tulla kangis kolmekuuga?
L6viLeo
Memberaga see kolm kuud võib päris hävitavalt vormile mõjuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused