L6viLeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
L6viLeo
MemberLamades surumine 30kg. See oli kuskil 15 aastaselt. Praegu olen 18 ja aprilli lõpuks või mai alguseks peaks 100kg üles minema. Kaal 66kg hetkel.
jõutõmmet tegin esimest korda eelmine sügis ja siis tuli 100kg ära. Praegu pole tükk aega teinud kuna pole võimalust tõstevööd muretseda olnud ja treenin selga pukil praegu. Tõstmisvöö ost jäi ka selle taha, et tekkisid väiksed viperused pulsi maharahunemisega ja tuli osta puliskell(mis ei ole üldse odav asi). Aga kui vöö kätte saan, saab jälle hakkata jõu tõstmist tegema. Jõutõstmisega tekkis mul veel selline jama, et 90kg seeriad tehes ei jõua käed väga hoida kangi käes. Lihtsalt libiseb lahti viimastes seeriates. Tuleb vist hakkata haarde tugevust treenima.
Kükkiga alustasin alles aasta alguses. Siis tegin 45kg 4×8 pragu teen 60kg 4×8. Rekordit pole proovind.
Seda kahetsen küll, et jõutõmbega ja kükiga nii hilja alustasin.
L6viLeo
MemberAga aja kiilaks, vaevalt sa siis nii tihti juukseid pead pesema:D
L6viLeo
MemberKes vähe kõvemini naerda tahab siis :Täitsa sooda vend ikka oli seal:D
L6viLeo
MemberSee veeauku vajumine läbi jää oli küll kaval

L6viLeo
MemberTuleb ise laiata, siis ei tulda plõksima.Tahad, et sind ka madalalaubaliseks peetakse w?
L6viLeo
MemberOssin selle ajakirj ja peab ütlema, et päris asjalik on. Hind on krõbe aga sisu on seda väärt. Väga palju asjaliku ja kasulike nõuandeid, palju juttu mida teadlased välja on selgitanudd ja kõik mida teada tahad Arnoldist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan teistelegi(Y)
märts 6, 2009 at 4:07 p.l. in reply to: Kulturistide trio Kiivikas,Ader,Morozov täna 21.00 saates “Auk Seinas” #184819L6viLeo
MemberVäga vinge
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberMina võtan peale trenni. Ma olen ka loomult kõhna aga ei näe põhjust võtta teda mitu korda päevas kui toitumine korras on. Just peale trenni oleks mul vaja sheiki koos kiiresti imenduvate ainetega.
L6viLeo
MemberIgatsugu punnid ja vinnid ei ole hea m2rk ja seedimine tuleb lugeda korrasolevaks, kui asjal k2iakse kolm korda p2evas (mida enamus meist ei tee).V2himagi ebamugavustunde puhul tuleks toidulisandi tarbimine l6petada. Mul on j22nud mulje, et enamus kipub siin oma sisetunnet eirama. Joostakse nagu lambad yhte hunnikusse ja p6him6tteks on: “M6telda ei ole vaja, Tema m6tleb meie eest!”
Ma käin aint korra päevas ja küll
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kolm korda on ikka päris ränk. Aga eks inimesed ole erinevad 
L6viLeo
Memberaga millal neid peaks tarbima. Kas peale trenni või muudel toidukordadel?
ja keegi oskab öelda mis poest ma neid osta saan?
Peaks proovima:D
L6viLeo
MemberMa vaiksel olen hakkand harjutama.
L6viLeo
Memberjõusaalis oled siis treeni plahvatust. Ehk siis langeta aegalselt aga tõsta/suru nii kiiresti kui jõuad. Mul sõber on juudokas(eest pronks) ja ta treenib just plahvatust. Poks ja juudo on küll eri asjad aga jõusaalis plahvatust treenida aitab löögile väga palju kaasa. Kujuta ette vastu molli saada tüübi käest kes surub mingi 80kg sama kiiresti tavaline tüüb tühja kangi!
L6viLeo
MemberPeale trenni jooksmise kohta ma ei tea aga muidu tuleb küll joosta. Või midagi muud aeroopset teha. muidu võib süda haigeks jääda kui võhma ei ole. Ja liigesed ka arenevad paremini aeroopsega.
jaanuar 15, 2009 at 7:50 p.l. in reply to: Maailma tugevaim koolipoiss Rait surub rinnalt 225 kilo #179878L6viLeo
Member87Raske uskuda ausaltöeldes, et sul nii palju läks 14 aastaselt. Sorry aga nii see on. Räägi palju sa trenni enne seda olid teind?
L6viLeo
MemberMa küsiks hoopis kas keegi oskab öelda palju 100g keedetud kartulis aineid on(valku, süsivesikud jne)?
-
AutorPostitused