L6viLeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
L6viLeo
MemberSelle kohta võib küll öelda, et “Sport tapab”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2009 at 7:40 e.l. in reply to: Projekt Kaido Leesmann alla 100kilo! LÕPETATUD – EESMÄRK TÄIDETUD, VIIMASED PILDID! #201226L6viLeo
MemberMis Kaido praegused jõu näitajad on?
L6viLeo
MemberOlen magneesiumi näinud ka spordihoones ja smithkang on kah seal olemas. Fortuses ja Paalalinna omas ei ole smithkangi.
L6viLeo
MemberFortuses on vähem ruumi kui spordihoones. Inventaar on vana, aga see eest töötab ja trenni saab normaaselt teha. Spordiohones, aga on palju rahvast kogu aeg, aga kuna fortuses on vähem ruumi, siis erilist vahet pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt öeldes mina jäin mõlemaga rahule.
Fortuse suur miinus on see, et sauna ei saa iga päev ja riietus ruum on sama suur kui minu esik kodus. Sauna päevi ma ei mäleta.
Samas Fortuses on õhtuti päris hea motivatsiooni laeng, kuna kõrval teeb kari kauneid neidusi aeroobikat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mõne mehe jaoks ma usun, et päris hea põhjus rohkem pingutada jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõteliselt ma soovitan sul mõlemas paar korda ära käia. Siis tead ise kus parem on.
Ma ise käin Suure- Jaani kooli jõusaalis, aga olen sõbraga, kes Fortuses treenib, mõlemad saalid läbi käinud.
Mõnes mõttes meeldib mulle Fortus paremini isegi, kuidagi hbasem. Samas on tal omad miinused.
Sprordihoone jõukas on kah päris hea teha. Seal on hästi hea kõhupink kah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei ole kindel, aga minu meelest peaks Fortses treener kah olema teatu ajal(saad sealt uurida ka). Spordihoone kohta ei tea öelda.
Inventaari kohta nii palju, et mõlemal on asju mida teisel ei ole. Eks sa ise tead mida sull rohkem vaja läheb.
Fortus http://www.fitness.ee/main.php?main=club&a…;top=top.yellow
L6viLeo
MemberMa panin kunagi viinamarja suhkrut trenni vee sisse. Ma ei tea kas tast kasu oli, aga tegu ju süsivesikuga ja andis natuke maitset kah veele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberEi kuulu erakonda ja ei hakka kuuluma kah, kuna ei ole ühtegi erakonda mille liige auga oleks ja tulevane amet ei lubaks mul niguinii kuskil erakonnas olla.
Ja mis sellesse euro jamasse puutub, siis mina valiks sinna need kes seal praegu on. Las nad olla edasi.
Muidu oleksin Tarandi poolt, aga ma ei ole kindel kas ta seal üksinda(parteituna), oma ideid realiseerida saaks. nii, et mõtlen veel valiku üle.
L6viLeo
MemberVõimalik, et su rind pole piisavalt arenenud veel. Välimine joon tuleb alati ennem välja.Minul oli ka nii. Sisemine joon ja eriti see ülemine osa, tulei alles hiljem välja. Aega läheb, aga küll ta sull ka paistama hakkab
MemberMul sama jama ja olen kah suht ära harjunud kõhtu natuke sees hoidma.
Mulle rääkis kah koolis keka õps sama asja, et see on kaasasündinud.
L6viLeo
Member30.06.2009 Kuperjaanovisse.
Aga kindlalt ei ole kellelgi veel, sest mulle arstlikus räägiti, et kuna raha on vähe, siis hakkatakse ajateenijate arvu vähendama ja võib juhtuda, et osadel noormeestel võetakse kutsed käest ära.
Ise olen rahul, et 11 kuud sain kuna on plaan oma tulevik siduda Eesti Kaitsejõududega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt oleks Tapale pioneeri tahtnud, oleks kõvasti huvitavam olnud, kui kupis passida
MemberTänud Rotterile ja Monkeymonile
MemberKüsiksin ikkagi, kas keegi teab mis harjutused need puuraiuja ja plank on?
L6viLeo
MemberMul oli ka vahepeal jube tüütu teha 3*60 ja raskuse kaenla taha võtmisel hakkasid käed liialt ära väsima, rinnale oli ka ebamugav raskust asetada. Surfasin kõikvõimsas Internetis ja nüüd teen nii, et reied kerega 90kraadise nurga alla, sääred maaga paralleelselt ja tõstan ülakeha niimoodi, et ülaselg ja õlad kordagi vastu maad ei lähe. Sellega ei kao kõhulihastest pinge ja juba 30 korduse järel on kõhulihased väsinud.Kui suur sul see raskus oli siis, et hoida ei jõua???
Kui mina jõudisin teha 3×60 siis piisas mulle 5kg ja mu tehnika oli vale. Õige tehnikaga polnud mul raskusi vajagi, et 15 kordust seerias 10 seeriaga lihas ära väsitada.
Üritasin kogu pingutuse suunata kõhilihastesse ja sooritasin liigutusi aeglaselt!
L6viLeo
MemberKindlasti sa teed seda õigesti, lihtsalt see harjutus ei ole optimaalne kõhulihaste jaoks.Proovi selliseid harjutusi nagu crunches, jalgade tõsted kas lamades või spetsiaalse pingi peal, plank ning ‘puuraiuja’.Need neli töötavad läbi kõik olulisemad keha keskkosa lihased.Mis asi see puuraiuja ja plank on?
Ma arvatavasti tean neid harjutusi mõne teise nime all
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma pole ennem kuulnud selliseid nimesid nime
MemberKui sa tahad lihasmassi eelkõige(?) ja rahakot väike on siis soovitan parem Mass2 -te. Ei ole väga palju kallim Hera80 -st.
Hea on veel see, et Mass2 -es on süsivesikud sees, aga Herale pead neid ise juurde panema(näiteks viinamarjasuhkrut)
Üldiselt soovitan ikkagi otsingut kasutada, sest Hera80 -st on päris palju räägitud foorumis.
L6viLeo
MemberMina hakkasin peale 5×5 ammendumist tegema massi perioodi. ja kangiga hakkasin 4×10 tegema + veel 3 harjutust rinnale. Juunis pühendan enda jälle jõule.
-
AutorPostitused