L6viLeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
L6viLeo
MemberKasutasin ühe paki, asi täitsa toimis ja maitsel polnud samuti viga.Minu meelest on ühepaki tarbimisega suht rakse aru saada, kui palju kasu tast on!
juuni 19, 2009 at 6:42 p.l. in reply to: Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta #203285L6viLeo
MemberKrt ja mina olen mingi pool aastat juba mõelnud, et ma ei näe foorumi pealkirju oma aegalse interneti ühenduse pärast
L6viLeo
MemberEndal järgmine aasta 13.10.10 minek samasse kohta siis. Ärge jõusaaliseadmeid ära lõhkuge
Nalja teed w
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas usklik sülitab kirikus altari peale?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 4:33 p.l. in reply to: Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta #203260L6viLeo
MemberMul on see jama, et ma ei näe enamjaolt foorumite pealkirju esilehel.
L6viLeo
MemberKõik mehed peavad sõtta minema ja surma saama. Alles siis ollakse mehed.Minema peavad aga kas surma nyd kohe saama
L6viLeo
MemberMulle meenus selle väite peale Ronnie Coleman, kes on nii õrn ja aeglane kui annab olla.Suured mehed on jh need kõige õrnemad ju:roll:
L6viLeo
Membertänud
L6viLeo
MemberLugesin kommentaare kah natuke igavusest.
Selline väide siis
to usa : Sa oled päris idioot või? Said sa üldse pealkirjast/sisust aru? SUUR lihasmass, mitte niisama lihasmass. Las ma seletan sulle poolearulisele lahti: see tähendab seda, et lihasmassi on liiga palju, suur lihasmass ei = jõud, kiirus, misiganes, vastupidi, nende lihased, kes enndast pumpavad, on nii õrnad ja aeglased kui annab olla. Närvi ajab mustaks juba, kui sinusuguseid ajuvärdjaid vaadata.
Minu meelest on kommentaari autor idioot ja poolearuline
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kahjuks arvavad paljud, et kes tegeleb kulturismiga, et see on täiesti jõuetu vend

L6viLeo
MemberVaat meil oli siin eetris selline saade kus mingi välismaalane otsis endale naist Eestist. Mingi Roberto oli seal vist peaosas. Ma ise seda küll ei vaatand, aga mul õde oli selle saate suur vaataja ja mööda minnes kuulsin selle Roberto suust umbes sellist juttu:
“Eesti mehed on ikka lollid, nad tahavad olla suured ja tugevad ja arvavavad, et see on mehelik, Itaalias naerdaks nad välja”
Jälle jutt selliselt kes üritab oma vormistväljas keha välja vabandada
L6viLeo
Memberküsid e- maili, kirjutad talleKeegi teab ta e-maili w
L6viLeo
MemberRääkisin just hiljaaegu Arvo Kaljapulgaga seal teenimisest.Ta annaks kindlasti väga täpset ja üksikasjalikku informatsiooni.
Aga mismoodi ma temalt seda küsida saan?
L6viLeo
MemberJärjekordne väide neilt, kes ei viitsi oma keha treenida. Rahvas ärge jumalaeest trenni tehke. Jääte haigeks, sport tapab ja ma ei tea mida veel.
Ma võin sama asja väita ju ükskõik mille kohta. Näitejs, et ärge lugege raamatuid. Uuringud on näitanud, et kes palju loeb sellel esineb kõõrdsilmsus või ma ei tea mida keegi välja mõtleb.
Ainult laiskus oma kehaga midagi ette võtta paneb sellist jama kirjutama.
Eriti tõestab seda see lause artiklist
“«Evolutsioonilises mõttes on edukamad need mehed, kelle lihasmass ei ole väga võimas,» selgitas uurija.”
L6viLeo
MemberEdu sulle talvel lumes jooksmisel!Tänud
Mulle tegelikult isegi meeldiks selline trenn.
L6viLeo
Memberma ei saa kah nüüd aru, kas tõesti nii raske on see ära tarbida:D
Kle ma pidin üks kord peale trenni sööma maitsestamata kohupiima

Kuna teisi ei olnud Konsumis müüa. Juba paar ampsu ja ma oleks öökima hakkand. Nii jube oli see lihtsalt.
Aga näe sõin lõpuks midagi peale juues terve toru ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberVaata et sa siis ei unusta enne soojendust teha kui ohvitser käsib näiteks 30 kätekõverdust teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei unusta
AutorPostitused