Skip to main content

L6viLeo

Forum Replies Created

Viewing 4 posts - 166 through 169 (of 169 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: kuidas treenida jalgu kui põlve liigesed on läbi? #118929
    L6viLeo
    Member

bollocks.

Sõjaväes sa kunagi ei tea mida ja millal sa tegema pead ja ei arvestata piisavalt individuaalsete erinevustega. Enamik ülemaid ei ole selleks lihtsalt piisavalt haritud jne. Vabastuse võtmine ei ole sugugi nii lihtne kui on nädalane metsalaager siis ei anna keegi sulle jooksvalt vabastust. Meedikud üldiselt eeldavad tihti, et oled simulant ja otsid kerget teed välja (tõsi, mida ka tihti tehakse, aga tänu sellele jäävad reaalsed hädad tähelepanuta).

tead eks selle vabastusega oleneb kohast ka palju kus sa oled. Sugulane oli mul Sõjaväepolitseis ja seal olid suht normaalsed instruktorid. Ega seal vaadati ka tal ika päris hoolega ja tük aega neid põlvi enne kui füüsilisest vabastuse sai kuuks ajaks.

Aga olen omal nahla palju neid ülbeid instruktoreid tunda saanud. Nii, et selles suhtes oln sinuga nõus, et see vabastuse asi nii kerge ei ole.

Aga põlvede jaoks saab ikkagi ise ka palju ära teha, nagu ma enne mainisin. Aga ma ei väida, et kõik selles ise süüdi on, et põlved peale sõjaväge läbi on. Kui ikka mitu head tundi lume sees lamada siis hakkab külm nii või naa ligi.

in reply to: kuidas treenida jalgu kui põlve liigesed on läbi? #118914
    L6viLeo
    Member

vat ma kui tylevane sõdur tegelen selle s6jav2e asjaga syht paljy.

ja kui p6lved l2bi siis natyke ollakse ikka ise ka syydi.

esiteks talvel soe pesu kindlasti selga ja ´myidy p6lvekaitsmed.

myidygi kui inimene on ikka v2ga n6rk ja kondine siis pole tal midagi teha.

aga alati saab s6jav2es vabastyse mingist asjast m6neks ajaks v6ta kui tynned, et p6lved l2bi hakkavad minema.

myidygi kogu selleks ajaks ei saa. aint paranemise ajaks.

my sygylasel oli ka sama asi. ja tal soovitati s6jav2es rohkem joosta ja trensööril s22re sirytysi teha(sellili ja k6hyli)

siis on veel olemas mingid sidemed ka mis p6lvi toetavad. v6ib ka elastiky panna.

in reply to: Õlalihaste massi treening. #118882
    L6viLeo
    Member

vat selle p2rast ma seda trapetsit ei tahagi v2ga, et ma kitsate 6lgadega olen. Aga see on kah v6malik, et kui massiivsed õlalihased, siis trapets v2lja ei paista. aga mida v2iksem trapets seda normaalsem minu meelest. igastahes mylle see trapets ei meeldi.

aga kas keegi teab veel mingeid h2id harjutusi 6lale mis v2ga trapetsit ei koorma. v2lja arvatyd lendmaine kylgedele. sellest on jyba r22gityd. myidy see on kah suht hea harjytys tegelt.

in reply to: Õlalihaste massi treening. #118852
    L6viLeo
    Member

t2nkz

Viewing 4 posts - 166 through 169 (of 169 total)