L6viLeo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 29, 2008 at 5:21 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #176872
L6viLeo
MemberKeegi raskustega on midagi märkimisväärset saavutanud muidu w?
L6viLeo
MemberTegime sõbraga trenni ükskord jõukas aga saalis oli varsti algamas noorte jalka trenn. Ja vahel need poisid käivad ka jõukas enne trenni. Tavaliselt teevad normaalselt aga üks päev oli üks imelik nähtus. Tuleb poiss jõukasse, teeb 5 min soojendust. Siis tõmbab ühe lõua ära ja ütleb “aitab ka vist” ja läheb minema. mõne aja pärast tuleb üks teine tüüp ja sama lugu, ainuke vahe, et tema surus kangi korra:D mõne aja pärast juba kolmas vend platsis:D Tema tegi ka soojenduse ja ühe lõua:D
Ma ei tea kas treener käskis neil nii teha või mis:D
L6viLeo
MemberMul endal oli selline situatsioon, kus tegin parajasti kükke, seljas olid mingid tressid, mis olid umbes 3a. vanad. Püksid pideval vajusid alla, siis ma otsustasin nad ülespoole tõsta, tõstsingi ja kui olin 5 küki teinud, siis nad pepu kohalt läksidki katki, naljakas oli veel see, et seisin seljaga peebli poole
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Õnneks olid teised püksid kaasas! Naegu oli palju, aga ma sellest välja ei teinud, pigem naersin kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ot püksid olid nii suured, et tahtsid ise maha kukkuda onju. ja kui sa kükkisid rebisid su lihased need puruks:D Tahaks seda jalgade massi päris näha
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 28, 2008 at 6:07 p.l. in reply to: Kaks erinevat väidet kõhulihaste massi kasvatamise kohta! #176769L6viLeo
MemberMõni artikkel võib tugineda asjaolule, et mõnes lihases on teatud tüüpi lihaskiude rohkem ,kui teist tüüpi lihaskiude. Oletame, et reie nelipeas väikse koormuse juures töötavad lihaskiud tüübiga nr1 siis kui on kerge koormus, kõndimine ,sedalaadi lihaskiude reielihases oeltame et on 30%, ja lihaskiudusid tüübiga nr2 oletame et on 70%, need käivituvad siis, kui on suurem koormus, kükkimine. Et reies oletame, et on see eri tüüpi lihaskiudude suhe 30%/70% kogu lihase massist. Oletame, et lihaskiud tüübiga nr1 paisuvad poole vähem, kui teise tüübiga lihaskiud.Siis artiklit võtavadki sedalaadi asjaolu aluseks ja väidavad midagi selle teadmise alusel.Kui kõhulihasel on kosotises sedalaadi lihaskiudusid rohkem, mis kerge koormusega tööle rakenduvad, siis matemaatilise loogika järgi ilmselt saavutab suurema ruum-ala kõhule, kui just sedalaadi kerget koormust kõhule antakse.
Aga ma ei tea, kuidas see lihaskiudude tasakaal seal kõhus on, aga idee sai näitlikustatud eelneva jutuga.
Ise arvan, et kõhulihase jaoks sobib keharaskus hästi, suuremat raskust (lisaraskust keharaskusele) pole vaja. See siis 2-3a. treeningstaashi baasil arvamus.
—
Nö massiivne kõht on minu arust Kalmusel, temalt oleks hea kuulda arvamust selle kohta.
Pilti Kalmuse kõhust ei leidnud kahjuks hetkel, aga on just temal tundunud see alati massiivne-tugev.
Temalt sai tellitud hea trennikava omal ajal, ja seal ta soovitas lisaraskust kasutada küll, olen seda soovitust üldiselt mitte jälginud, v-b seepärast mul kõht polegi kuhugile jõudnud tänaseks:
“Kõht.
1. kehatõsted kõhupingil raskusega 1s. 25x”
Kalmuse arvamust tahaks küll kuulda jh.
L6viLeo
Memberkui ma selliseid asju loen tekkib mul alati küsimus, kas teadlastel millegi targemaga ei ole tegeleda w?
Raha raiskamine ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>L6viLeo
MemberTegelt sa peaks õnnelik olema ju:D Jumalast toimiv mees oled siis ju:d Ja ma usun, et trennis erektsiooni treenimine ka mööda külge maha ei jookse
L6viLeo
MemberJean Elan- whers your head at
Peol esimene lugu mida tavaliselt mängin. Lööb alati rahva käima:D
L6viLeo
MemberKui see nüüd tõsi on siis nati nördimust tekitas küll
L6viLeo
Memberpeaks kah seda kama värki proovima:)
L6viLeo
MemberSisuliselt kui kellegil on nii öelda rasvased rinnad siis rinnalihase suurenedes ju tõmbab lihas rasva rohkem laiali ja üldmulje muutub positiivsemaks ju:D
L6viLeo
MemberKiiresti ära looda midagi saada! Kõik sõltub kehatüübist, trennist, toitumisest jne…
L6viLeo
MemberL6viLeo
MemberMa olek kohukesi tavaliselt söönd. Sest ma elan väikelinnas ja meil väga kohupiima saada ei ole.
L6viLeo
MemberMa ei tea kas see õige on aga mina treenin ühe kava järgi nii kaua kuni see tulemusi ei anna enam või siis kuni kuu või kaks.
Samas ma olen lugend ka, et kava tuleks muuta iga 2 nädala tagant.
L6viLeo
Memberseal j6ukas kus ma k2in pole ka jalapressi, millega seda saaks asendada, kykki ka ei tahaks eriti teha peale seeriakyki kava j2rgi jalapressi asemel, peale kyki tegemist teen harkkykki, siis masinal jalad ette, ja k6huli masinal jalgadega, mida on v2ga raske teha, kisub jalad krampi nt mingi 20 kg peal, see sellest et kykk v2sitab hullult ja ei imesta ka et krambid tekivadkrampide vastu aitab sool. Ära nyd hakka peoga sisse lahmima vaid söö lihtsalt rohkem soolast. Kui ma sõjaväe patrull retkedel või kuskil koormusmatkal näiteks käin joon ma värskat kus on soolad sees. värskat võid ka trenni ajal juua. Aga poes pead vaatama millisel on soolad ja millisel ei ole. Igast lurre müüakse ju.
AutorPostitused