Kzma
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kzma
Memberpaari nädala pärast saan 18…
190cm/70kg/bic. 37
headel aegadel tegin 62,5kg x 12… äh, tõsiselt!!
Kzma
MemberTaniila…
ytlseks et need on klassikalised kysimused. ma arvan et kui sa seda foorumit lähemalt vaatad ja lehitsed sis on see suht kindel, et sa ka vastused leidad…
sest sellisedi kysimusi on kysindud paljud-paljud-paljud inimesed ja nad on vastuse saanud – just siin foorumis
Kzma
Membernjaa…
ise mul kasvuga probleeme ei ole aga kui aus olla, siis peaks ütlema, et ühe kõrvaga olen kuulnud neid kasvamis jutte…
et kui varakult jõusaalis hakkata käima siis võib midagi sitasti minna, just eriti jõutõstmise puhul jne
sest olgem ausad, üldjuhul need vennad kes on lapsest peale trenni rämedalt teinud just jõusaalis, on mulle umbes mingi rinnani.
aga ega ma mingi spets ei ole, on inimesi kes oskavid sellele küsimusele täpselt vastata…
Kzma
Member… vot endal täpselt sama probleem, olen käind seal kus on soovitatud, aga leidnud ple…
Kzma
Membertsempionite tsempioniks?
raske öelda, khe väga raske…
aga siiski:
Kzma
Member… ho ho, aga asi ei ole absoluutselt ju hull.
kui sa 1,5 aastat tagasi surusid 30kg vähem ku praegu – siis minu arvates pole see küll masendavalt halb tulemus…
ja pele selle on küsimus selles, et milles sa tugevaks tahad saada…
kui tead milles, sis peaksid sellele ka tsipake rohkem tähelepanu pöörama (aga see ei tähenda, et võiksid muud üldse ära unustada).
Kzma
Memberei ei, suhkrut ju kasutatakse sellepärast et tal on magus maitse…
aga nuh, maitse asi…
Kzma
Member…kle see ei ole eriti normaalne kui tal õlg liigesest kergelt välja tuleb.
Kindlasti las läheb arsti juurde…
Kzma
Membersaun õllega mudugi parim…
6 õlle? njaa…
Kzma
Memberõlle joomine ei tee midagi, päev peale joomat mine lihtsalt jooksma või tee niisama trenni. nii, et kohe tunned ,et higistad rohkem kui tavaliselt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused