Kzma
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kzma
MemberKui sa sisemise rinnalihase all mõtled rinna ülemist osa, siis parimad harjutused minu arvates on kaldpingil lendamine ja kaldpingil surumine nii kangi kui hantliga.
Head pidi tegema ka kahe plokksüsteemi vahel seistes risti vedu alt ette.
Kzma
MemberYeah, vesi on suht hea… Võib ka täitsa vabalt olla mahl või midagi, kus oleks sees tibake süsivesikuid, spordijook näiteks.
Aga jah, jooma peab – organism peab ju tagasi saama vee, mis jooksmise ajal välja higistati.
Kzma
MemberNetz, Vana tegija on see tüüp, kes on postitanud 500 või rohkem postitust foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise pakuks välja kogenud: kogenud tegija/teadija/olija…võis siis midagi nagu meister, master
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja see tärniga idee on ka suht bueno
Kzma
Memberega see asi nii väga hull ka pole, et surma saada pead ikka väga janune olema ja vägavägaväga palju vett korraga ära tarbimaJustnimelt!
Ja enne seda vägavägaväga palju vett korraga kehast ära kaotama.
Kzma
Membermul oleks selline küsimus toru kohta,et kuidas ma saan sealt ftpst üless otsida mingi filmi või mingi muu faili mis mind huvitab,mu ftp klient on smartftp kui ma saan sinna torru sisse ja avan kausta incomin siis tuleb ette miljon ja üks faili kuidas ma leian sealt õige.Vabandage mu lollust arvuti alal selles vallas olen ma täiesti allgaja äkki keegi viitsiks seletada oleks tänulik,pole ka selle foorumi teema kuid kaudselt ikka.Tahaks ka neid filme näha.Kui ma ei eksi, siis sa peaksid saama ise kruttida seda, et kas soovid faile tähestiku järjekorras või failide järjekorras
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kzma
MemberTäitsa norm. Kuigi jah – trapetsi soovitaks õlapäevapeale tõsta.
Käsivart ära unusta, selle pistaks selja ja biitsa päevale.
Kzma
MemberMlemad on väga tõhusad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Midugi tekib kysimus, et nigu mis on eesmärk… kui soovid jõudu, siis muidugi teine varjant.
Üldjhul filmis teevad tüübid nii kuda tuju on
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kzma
Memberjaa… ärgem unustagem ,et Levrone on see tüüp, kes on liigitanud end maailma kiiremate meeste sekka. Massi oli tal sel ajal üle 115kg – imemehi ikka leidub
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kangist ja hantlist niipalju, et eks nad mõlemad ole võrdväärselt head
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Aga kui juhtumisi küsisid seda sellepärast, et plaanid osta kas kangi või hantleid, aga ei suuda otsustada nendevahel … siis soovitaksin ennem hatntleid ja siis kangi)
Kzma
MemberÜks võimalus on Telliskivi 51, Tallinn, 10611
pealeselle veel mõnes supermarketis ja ka jõusaalides
Kzma
MemberKreatiini kohta ei oska midagi kosta.
aga ise veel oma südame peale nii vihaseks pole saanud, et peale räiget rabeleimist leiliruumi hüppaks. Muidugi lihstele teeb see raudselt head, aga paraku mitte südamele. Süda saab treenides suure koormuse, saun pruugib liiast olla.
Saua tasub minna mõnel vabal päeval… väikse õlliga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kzma
MemberEt tekkis sõbraga väike disskussioon.. Et kas on võimalik, et igast noorukist/noormehest ja IGA Kehaehitusega on võimalik teha üht maailma tippnime kulturismis, kui tal vaid endal tahtmist on??
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>absoluutselt parim varjant küsimusele vastuse leidmiseks on ise järgiproovida
“>Kzma
Memberkindel see, et jalapeval… selles pole ju mingit kysimust.
-aga ei pea… oleneb sust endast. Ei ole ju ometi mingisugust raudset reeglit, et nüüd mingit kindlat lihasgruppi pead ilmtingimatta treenima ühelpäeval sellega ja mitte tollega… oluline on, et lihas oleks taastund:P
soovitan jääda selle varjandi juurde, mis sa ise välja pakkusid.
Kzma
Membervaata siia ja saad teada
Kzma
Memberendal on yks. ingliskeelne…muscletech’i staarid jagavad näpunäiteid
tirida saab seda siit
Kzma
Member191cm
80kg
18a
-
AutorPostitused