kyng
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kyng
Member“/” ei tähenda mitte hübriidi vaid alternatiivi (juhul, kui masin pole vaba või niisama tahan vaheldust). Minu viga, oleksin pidanud seletuse juurde panema.
Mis puutub jõutõmbesse, siis olen sellesse alati kerge kahtlusega suhtunud, kuna mul on selgroog kõver. Kui suur on võimalus, et midagi paigast ära tõmban?
kyng
MemberAga kas Karlova või Ropka linnaosas ülde leidubki praegu mõnda jõusaali?
kyng
MemberKas sellisel asjal on mõtet??? Selleks, et teha 1 liigutus paremini, kui keegi teine, on kogu organism p***e keeratud. Väga haige vend. Edu talle edaspidiseks.
kyng
Membermaitse asi.. FAXE alkovabaõlu oli päris pandav .. vesine nagu pilsner .. ainult et lahtus sigaruttu . Samas räägivad ,et see alkovaba õlu ei ole ka päris alkovaba …Jah tegelikult peaks nn. alkoholivabas õlles ka kuni ~0,5% sees olema (kui uskuda kirja pudelil). Kunagi sai mingit alkoholivaba õlut Tsehhis proovitud ja täistsa norm oli. Üldiselt sellist kraami ei tarbi, aga küsimus polnud selles.
Siin mainiti midagi alkoholi kahjulikust mõjust lihaste kasvule. Äkki jääks see ära, kui juua alkoholi vaba õlut. Muud komponendid peaks ju samad olema?
kyng
MemberAga kui juua alkohoolivaba õlut?
kyng
MemberTänan
kyng
Memberja kuna enam pole algaja?
kyng
MemberDefineeri algaja. Ma olen umbes 4 kuud vist vaikselt tegelenud nüüd sellega.
kyng
Memberminumeelest ammuteada tõde, et lihas on raskem kui rasv. Sellest ka lause: “et kõhnuda, tuleb kaalus juurde võtta”.
kyng
MemberKava tundub jah liiga pikk. Mulle tundub see treeningkava liiga kurnav. Tuleks teha eri lihasgrupid eri päevadel, et ülejäänud lihased saaks vahepeal puhata. Olen kuulnud, et väsinud lihas ei kasva eriti
kyng
MemberMul ka selljaga jama, kõver teine nagu Piisa torn. Ise olen 17 ja jõusaalis käinud natuke üle 3 kuu.
Minul ortopeed jõusaali ära ei keelanud, aga kükke kangiga ei luba teha. Kõik arstid soovitavad selja probleemidega ujumist (seda ma 4,5 aastat olen teinud kah, see suvi läksin jõusaali peale üle, ujumine tüütas ära), Pallimänge soovitas ka mängida.
Vesivõimlemine mõjub seljale ka jube hästi. Tundub küll penskarite värk
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)