Skip to main content

kyng

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Treeningkava #126544
    kyng
    Member

“/” ei tähenda mitte hübriidi vaid alternatiivi (juhul, kui masin pole vaba või niisama tahan vaheldust). Minu viga, oleksin pidanud seletuse juurde panema.

Mis puutub jõutõmbesse, siis olen sellesse alati kerge kahtlusega suhtunud, kuna mul on selgroog kõver. Kui suur on võimalus, et midagi paigast ära tõmban?

in reply to: Forseliuse jõusaal Tartus #99500
    kyng
    Member

Aga kas Karlova või Ropka linnaosas ülde leidubki praegu mõnda jõusaali?

in reply to: VIDEO – Surumise uus maailmarex 456kg #47983
    kyng
    Member

Kas sellisel asjal on mõtet??? Selleks, et teha 1 liigutus paremini, kui keegi teine, on kogu organism p***e keeratud. Väga haige vend. Edu talle edaspidiseks.

in reply to: pärast trenni väike õlle ??? #47238
    kyng
    Member

maitse asi.. FAXE alkovabaõlu oli päris pandav .. vesine nagu pilsner .. ainult et lahtus sigaruttu  . Samas räägivad ,et see alkovaba õlu ei ole ka päris alkovaba …

Jah tegelikult peaks nn. alkoholivabas õlles ka kuni ~0,5% sees olema (kui uskuda kirja pudelil). Kunagi sai mingit alkoholivaba õlut Tsehhis proovitud ja täistsa norm oli. Üldiselt sellist kraami ei tarbi, aga küsimus polnud selles.

Siin mainiti midagi alkoholi kahjulikust mõjust lihaste kasvule. Äkki jääks see ära, kui juua alkoholi vaba õlut. Muud komponendid peaks ju samad olema?

in reply to: pärast trenni väike õlle ??? #47198
    kyng
    Member

Aga kui juua alkohoolivaba õlut?

in reply to: Millised lihased sobivad kokku? #47177
    kyng
    Member

Tänan

in reply to: Mitu seeriat? #41335
    kyng
    Member

ja kuna enam pole algaja?

in reply to: Mitu seeriat? #41321
    kyng
    Member

Defineeri algaja. Ma olen umbes 4 kuud vist vaikselt tegelenud nüüd sellega.

in reply to: Lihase ja rasva suhe #41314
    kyng
    Member

minumeelest ammuteada tõde, et lihas on raskem kui rasv. Sellest ka lause: “et kõhnuda, tuleb kaalus juurde võtta”.

in reply to: Ületreening? #41313
    kyng
    Member

Kava tundub jah liiga pikk. Mulle tundub see treeningkava liiga kurnav. Tuleks teha eri lihasgrupid eri päevadel, et ülejäänud lihased saaks vahepeal puhata. Olen kuulnud, et väsinud lihas ei kasva eriti

in reply to: probleemne selg #41207
    kyng
    Member

Mul ka selljaga jama, kõver teine nagu Piisa torn. Ise olen 17 ja jõusaalis käinud natuke üle 3 kuu.

Minul ortopeed jõusaali ära ei keelanud, aga kükke kangiga ei luba teha. Kõik arstid soovitavad selja probleemidega ujumist (seda ma 4,5 aastat olen teinud kah, see suvi läksin jõusaali peale üle, ujumine tüütas ära), Pallimänge soovitas ka mängida.

Vesivõimlemine mõjub seljale ka jube hästi. Tundub küll penskarite värk

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)