kykloob
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kykloob
Memberega sa juhuslikult sumomaadleja ei ole
kykloob
Memberei olnud lätklane kurat poolakas oli ja hoopis KOLECKI Szymon POL
kykloob
Membermees muide lätlane
kykloob
Membersai owerallis ka kulla
kykloob
Membertavaliselt tuleks ikka õlal natuke puhata lasta kui ta sul nii valutab. on kogemus olemas et muidu võib asi ikka väga metsa minna
kykloob
Memberfasti tooted täitsa pandavad
kykloob
Memberarvan et kukla taha on ikka parem õlga teha aga noh kel se õlg ikka nii hästi ei paindu peab vist jah leppima eest lükkamisega
kykloob
Memberedu sulle siis jah kuid ma vaatan et paljud tüübid siin lihtsalt hooplevad.
kykloob
Membertark poiss
kykloob
Membersee musclehedz vist arvab et ilma laksuta pole võimalik lihast üldse kasvatada. igatahes edu sulle tippu pürgimisel
kykloob
Membervaatan et eestil on ikka päris palju varjatud andeid. keegi võiks ju siis et oma rammuga välja ka tulla, pole ju mõtet ainult niisama rääkida
kykloob
Memberma vaatan et mehed on siin ikka hingega õlale spetsialiseerunud sest kehakaalu ja raskuse suhe on lihtsalt vapustav isegi uskumatu.
kykloob
Membernoo jõusaalis olen kainud mingi poolteist aastat. toidulisandeid pole veel kasutanud kuid on peagi plaanis pihta hakata.
kykloob
Membermis selle pärast nüüd nii palju muretsed, peaasi on et sul tuhja kohu tunnet peale ei tuleks. mina nt. ei pane kull tähele palju ma vett joon. kõike tuleb ikka tunde järgi teha
kykloob
Memberhuvitab lihtsalt tase ise kaalun muidu 70kg
-
AutorPostitused