Skip to main content

Kxf

Forum Replies Created

Viewing 1 post (of 1 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Motokross ja calisthenics #382315
    Kxf
    Member

Kuna keegi ei vasta, siis ma pakun midagi välja. Kiire väsimine peale esimest seeriat viitab lihaste vähesele glükogeenivarudele, ehk vähe oled süsivesikuid söönud. Halb enesetunne võib olla sellest, et pole lihtsalt ammu trenni teinud ja närvisüsteem pole selliste koormustega harjunud. Eriti kui veel nii tugev põhi varasemast all. Kui oleksid tavaline algaja, siis tõmbaksid 3×1 lõuatõmmet ja ei oleks mingit halba enesetunnet.

Samas võib mingisugune seos olla ka su alaga, motokrossis on tõenäoliselt pidev adrenaliinilaks ja keha on kuidagi sellega harjunud toimetama. Mingi hormoonivärk näiteks. Kindlasti mitte midagi ohtliku, vaid närvisüsteem on harjunud teistsuguse stimulatsiooniga.

Hakkad rahulikult trenni tegema, osades algajate kavades on näiteks nii, et esimesed kaks nädalat teed igat harjutust 2 seeriat ja väga kerge koormusega. Näiteks kui jõuad 15 lõuga, siis teed 2×8. Närvisüsteem kohaneb ja 2 nädala pärast paned 3 seeria juurde. jne.

Tänan vastamast!

Mul on viimasel aastal hakanud liigesed ragisema ja ka palju on lihaste äratõmmamist ning ka valusid kohati. Ainuke, mida tarbinud olen, on magneesium, kuna ilmselt on mul selle puudus. Seega esineb mul tihti kas krampe või kangeid lihaseid ja muu sellega seonduv. Kas see tähendab, et peaksin muutma toitumist või ehk on mul millestki defitsiit?

Üldiselt selliseid asju ei tohiks väga olla, vanust nagu polegi ja ülekaalu mul ka pole.

Viewing 1 post (of 1 total)