kuuubik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuubik
MemberKõhtu teen ma nagunii iga päev kodus.
kuuubik
MemberSuper tubli töö Veerpalu ja Mae poolt Otepää MK etapil, eriti Mae lõpp.
kuuubik
MemberAga mis selle praeguse kava kohta veel oskate öelda? Sain aru, et rinda on liiga palju. Peaks siis tegema ainult rinnalt surumist ja hantlitega lendamist? Matjusm rääkis, et treenin käsi kaks päeva järjest. mida seal muutma peaks? Seda kava ma olen teinud umbes kuu aega ja võib öelda, et töötab. Väikest arengut on näha küll.
kuuubik
MemberNäiteks algajate vabaraskustega kava.Seal on ainult 1 päev. Peaksin tegema 4 korda nädalas ühte kava siis?
kuuubik
MemberVõiksid normaalse kava võtta endale kõigepealt, tööriistad ja sealt treeningkavad. Seal lihtsad elementaarsed kavad. Edu!Oskad öelda, milline kava mulle sealt kõige rohkem sobib?
kuuubik
MemberIse teen trenni 4 korda nädalas ning aeroobset ka 4x30min pärast iga trenni.Mulle küll nagu sobib ja treenerid ka suht soovitavad. Kas siis ei olegi hea pärast igat trenni aeroobset teha??
Ise tegin tavaliselt jõutreeningut pärast aeroobset trenni. Küsisin jõusaali treenerilt ka, sain teada, et selles midagi halba ei ole, võib julgelt teha ka nii.
kuuubik
MemberIse olen nüüd viimasel ajal pärast jõutrenni teinud nii 20 minutit ujumist. Peale ujumise saab ka muid aeroobseid treeninguid tehtud.
kuuubik
MemberKõige mugavam on siiski lasta kuskil kullapoes puhtaks teha. Teevad head tööd ning vaevalt, et palju raha selle eest küsivad.
kuuubik
MemberVäga väga ilus on kõik. Kõik talved võiksid sellised olla.
-
AutorPostitused