kuusik
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuusik
MemberVaata asi selles.Ma ei saa koguaeg süüa nii vara sest mul võivad olla sellised pävad kus algab kool kell 10 näiteks. Ja ma ei taha varem ärgata. Aga küsimus selline veelkord mis on dr 7 ? Ja palun vastake millist toidulisandit võiks kasutada?
kuusik
MemberAga kas kellogseid võib hommikul süüa vms.. Asi selles et mu teine söögikord mis on juba suurem on kell 11.30 ja ma ei näe mõtet süüa nii vara midagi suurt.. VÕi kas tõesti peaksin ?
kuusik
MemberAga kas see dr 7 on hea pulber? Või mis lisandit peaks ma võtma Protein No1 , Whey lemon vms?? Eesmärk ikka alla võtta ja natu jõudu kasvatada ..
kuusik
MemberNii üks küsimus ma ei hakka uut teemat tegema selle jaoks.
Kui massilisaja kasvatab lihast siis mida proteiin teeb?
Kas on õige väide et vadakuvalk aitab kaasa arenemisele ka jõu poolest.St siis et kasutades seda näen kiiremini oma tulemusi rinnalt surumises jne.
kuusik
MemberEi ole kaua teind seda kava, suht vähe , tegelikult alles hakkasin ..
Mul läks meelest öelda et võtan enne aeroobset pool pudelit fat burnerit sisse , jaotasin ühe pudeli kahe päeva peale nagu enne korvpalli ja järgmine päev enne kickboxi.. Tead ma tegelikult ei taha väga keemiat süüa.. Ja kui võtan kunagi siis ka ühe korra päevas ja seda peale jõu tegemist..
kuusik
MemberAga millist proteiini te mulle soovitaksite kui olen algaja, tegelnud umbes 2 kuud jõu tegemisega ja eesmärk pole saada kulturistiks vaid jõudu ja rasvast lahti.
kuusik
MemberMa ei söögi väga palju..Päevas maksimum ühe väikse sokolaadi (need mingi nestle omad siuksed väiksed 40 g) Aga selline küsimus kas juustu ja saia võib süüa ? Lisaks veel selle et palju teha umbes aeroobset ( mitu minutit ) ning ma sõidan trenasöör rattaga kodus.Joon tavaliselt enne trenni fatburnerit kaa mingi pool pudelit..
kuusik
MemberMa olen tegelikult ainult kaks nädalat teinud aga asi ongi selles et ma küsin teilt seda kas teen õieti sest ma võin ju metsikult vaeva näha aga tulemusi ei pruugi olla.No ega mul mingi metsik õllekas kaa nüüd pole aga lihtsalt tahan väiksemaks saada.Ja andreas kas tahad väita et 16 aastastel on välistatud õllekõht?Sooviks veel abi ja just selle kohta et mida süüa ja mida mitte ja kui tihti.
-
AutorPostitused