kuura
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuura
Memberpalli valdamist see nüüd küll eriti ei arenda, aga nagu ma aru saan siis selline harjutus väga ei isoleeri säärelihast …aa, kas sellised hantlid oleks kaval ost? http://www.anttila.ee/webapp/wcs/stores/se…ategoryId=38660
ma arvan küll, kui saaliga kokkupuuteid pole olnud, siis need on normaalsed.
piisav raskus küll.
kuura
Memberno aga kui kangi ja kaldpinki ei ole, ainult hantlid.
endal sama probleem, lähiajal soetan hantlid ja vaja mõelda mingid kavad koduseks kasutamiseks välja.
kuura
Memberjalatrenne olen ma ise ka ära jätnud tegelikult, aga selleeest käin 5 korda nädalas ehitusel treppidel edasi-tagasi ja kannan raskusi koguaeg
kuura
Membervarsti hakkab see DR-7 proteiin otsa saama, tahaks mingit uut proteiini proovida, mis oleks sobilik kaalu langetajale?
kas see FASTi Dietmix on hea, kogemusi?
või proovida midagi muud?
ja kas on mõtet kohe otsa panna teine proteiin või peaks ootama ja pausi pidama ja tegema ilma selleta natuke aega?
kuura
Memberaga mida soovitate peale määrida?
mulle tundub, et ( võin valesti aru saada ) valu on rohkem liigeses, mitte lihases.
kuura
Memberkõige valusam on kätt küljepeal sirgelt hoida…
lendamist ei saanud kohe üldse teha.
kuura
Memberno aga toitumise koha pealt keerab see lõunauinak kõik viltu ju?
kuura
Membermillist putru soovitate?
hetkel söön vastavalt tujule kas tatra või kaerahelbe…
kõrvale söön tavaliselt ühe muna, hommikuti ei lähe alla rohkem.
hetkel dieetreziim.
ja kas putru asendada ka millegi muuga mõtekas? vahelduse mõttes… nagu nt 3-4 muna praadida, sinna kõrvale 100 g kodujuustu ja klaas piima vms?
kuura
Member“tavalise” kaldega?no ma ei oska kraadides öelda, reguleerida seda igal juhul ei saa, mõeldud ta ongi kõhulihaste tegemiseks.
kuura
Memberjalad kronksus, tavalise kaldega pink, käed rinnal ja lasen kehal ikka põlvedeni välja minna.
vahel ka jalad vastu seina nii et lihased koguaeg pinges.
kuura
Memberteema tegingi selle mõttega, et kuna mul alaselja valud, siis äkki teen mingit lihast mingil päeval valesti vms…
kuura
Membermida te mõtlete jõutõmbe all?
mul endal ka alaseljaga jamad…
kuura
Membersiinkohal küsiks ise ka, on seal valgu suhtes vahet, kas muna on praetud või keedetud?
kuura
Memberseal kuskil forelli tänaval pidi olema, ise pole käinud, aga sõber käis, odav vist ka.
kuura
Memberrind ja selg ei tohiks ühele päevale minu teada ju sobida?
AutorPostitused