Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberNo sisse hingates töötabki süda kiiremini kui välja hingates.
Kuup
MemberJackie Chan on hüva ja Bruce Lee suisa legend.
Kuup
Memberlooduslikud ravimid! ja treeningkoormus suur, organism on stressi all ja vastuvõtlikum haigustele. 1cm käe ümbermõõtu vähenemine vähe. Õnneks keha taastub sellisest olukorrast kiiresti ja ümbermõõdud tulevad üsna kiiresti tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberIkka on ette tulnud. Sai kõhtu tehtud kaldpingil, niiet alakeha tõstsin ja lasin vist suts tugevasti vastu pinki oma tuhara. Sabakont sai põrutada. Päris nädal aega oli suht valus teine. Huvitav, kas seda sabakonto eemaldada ei saa kirurgiliselt, segab ju tglt? Või asuvad seal mingid olulised närvid?
Kuup
MemberMul kaal sama aga pikkus 178cm ja sellise kaalu ja pikkusea olen ma jooksmas käinud juba viimased 6 aastat ja põlvedele pole kuidagi hakanud,Tegelikult individuaalne. Ma olin kõigest 75kg ja jooks hakkas põlvedele päris kiiresti. Jooksin kuskil 3 korda nädalas. Asfaldi peal jooksin kuskil veerand maad iga kord ~2km. Seda asja saab proovida, kui põlved valutavad peale jooksu, siis põlvedele ülekoormus.
Kuup
MemberAsi ei ole nii keeruline, pigem tuleb asi suurest higist, mis teeb näonaha rasuseks ja igast jura koguneb sinna, siis tekivad vinnid. Ei tee trenni – ei teki vinne. Ja kui massilisaja eemaldamine menüüst on löök allapoole vööd, siis oled ikka nõrk küll. Suuremad kogused tavatoitu – vot see on massilisaja.
Kuup
MemberMe räägime vist kõik siin natuke mööda.
Kuup
MemberMiks ei või keegi oma kehaga rahul olla? Tavalised sportlased on oma kehaga ka rahul, nt sprinterid või kergejõustiklased, minu meelest neil väga atleetne keha – arvad, et nad masenduses, et nad pole töllakad monstrumid? Kui pole just kulturist, vaid “endale treenijad” nagu enamus siin ning ei saa kehaga rahul olla, püüdlevad R.Colemani poole, need on küll minu arust haiglased. Mõned suured ja piisavalt rasvased jõumehed pole üldse ilusa kehaga, võivad suured ja tugevad olla, kuid meenutavad rohkem paksukest kui atleetiku ja sportlikku keha.Kle mööda paned, sprinteri eesmärk on kiirust arendada, vaevalt ta sellega koguaeg rahul on. Selle mehe eesmärk oli aga välimus. See on sama hea kui öelda, et oh poksijad on muide väga rahul oma keldriga vms..
Ja kes püüdlevad colemani poole, siis ei ütleks et nad haiglased on, see annab lihtsalt stiimulit, ega nad selliseks ei lähe ikka. Haiglane on lihtsalt natuke vale öelda.
märts 11, 2007 at 6:00 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #109279Kuup
MemberMnjah varem neid nagu ei olnud, aga kui nii siis nii. Kaal ei ole oluliselt muutunud, sügisel kaalusin isegi rohkem. Ja noh praegu seoses sellega et trenni ei tee on kaal ikka jõhkralt langenud.
märts 11, 2007 at 2:07 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #109246Kuup
MemberVägev, muidu aeroobset teengi väljas. trenni all mõtlesin jõusaali, millega probleemid on.
märts 11, 2007 at 1:11 p.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #109231Kuup
MemberPingeseisundis tekib selline tugev peavalu. Näiteks trenni lõpupoole või koolis. Rohkem esinenud peale tugevat trenni. Jätsin jõusaali treeningud praegu pikemaks ajaks pooleli ning vaikselt hakkan aeroobset ainult tegema. Jälgisin natuke oma südame tööd ka:
Kui ntx ratta peal täiega vändata(ca 30sec. ntx) on pulss ca 150 ja nüüd kui ratta pealt maha tulla ja vaikselt olla, siis pulss tõuseb, süda hakkab peksma täiega, nagu mingi viivis oleks.
Sama on ka trepist üles tulekuga, kui kiiresti trepist üles tulla, siis paari sekundi pärast pulss tõuseb ja süda hakkab peksma.
Käisin mõõtmas ka: vererõhk 133/60 ja pulss 75. Kuidas alumine vererõhk tundub? Enne magamaminekut rahulikus olekus langeb pulss kuskil 60-55 peale. Lähen ka perearsti juurde, kuid ei looda sealt väga õiget diagnoosi ega ravi. Ehk keegi tegijam siit oskab kommenteerida Või on kellegil veel midagi sellist esinenud?
Kuup
MemberMa sain vist vähem kui 2 kuuga +20kg rinnale juurde. Ja kui sul raha mängus siis mine ikka jõusaali, sest kui tahad jõudu teha, on ikka suuremaid raskuseid vaja kui 80kg.
Kuup
MemberJah, võiks neid hakata kah nii kohtlema.
Kuup
MemberAh mis te ajate. tegid treeningust pausi, sõid edasi, võtsid rasva juurde lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberKui need rõngad fikseeritud oleksid, siis küll, aga see tasakaalu hoidmine ja säilitamine, kui käsi laiali viid, on märksa raskem kui arvad.Siis võtan oma sõnad tagasi ja häbenen nurgas niikaua kuni asja proovida saan
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused