Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
Membernoh nagu rööpad, ainult et maast kõrgemalt…2 toru millest võtad kätega kinni nii et keha ripub(käed on allapoole) Peopesad keerad väljapoole, lased ennast alla ja siis surud ülesse, lihtne. Sama asjaga saab triitsepsit treenida, aga siis peopesad sisse poole.
Kuup
MemberPuhka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ise puhkasin terve suvevaheaja, kusjuures midagi kaduma ei lähe, eriti kui pole väga kaua treeninud.Kuup
MemberKas nendel inimestel, kellel ainevahetus kiire(st. kui söövad, siis kaalust eriti juurde ei tule) toimub rasva kaotamine aeroobse trenni pealt kiiremini?
Kuup
Memberneed pähklid mis poes on, seal on need jõle rasvased…40-50g, 100 grammi kohta.
Kuup
MemberRööbaspuudel peopesad väljapoole. peaks ka seda treenima.
Kuup
MemberKui pulsikella veel pole, siis mis oleks umbkaudne kiirus aeroobset trenni tehes. Kas selline väga aeglane sörk sobib?
Kuup
MemberEnne sööki vist ikka parem. Muidu peale sööki kulutad seda energiat, mis tuleb söögist. Enne sööki aga läheb rasvast(+nibin-nabin) Vähemalt nii on mulle siin räägitud.
Kuup
MemberEI hakanud uut teemat tegema: Kas nädalane puhkus mõjub hästi(hetkel vaheaeg, ei viitsi käia) või pidurdab natuke arengut? Võin veel mainida, et vahest olen ka mega väsind, kui jõusaali lähen, eriti kooli ajal( ja seda annab tunda ka)
Kuup
MemberMiks ma seda tööriistade alt ei leia?
Kuup
MemberJah ma just eile alustasin. Aga kas on mõtekam teha hantlitega või kangiga pea alaspidi?
Ja kas alumine rinnalihase pool peabki tugevam olema?(50’ga oli väga lihtne teha) samas horisontaalpingil 50’ga raskem teha.
Kuup
MemberSee õige hea mõte. Võid ju kuskile netti ülesse lükata ja lingi siia panna.
Kuup
MemberMõtled rannet? Võtad mõne suvalise pingi paned käe peale(peopesa[d] enda poole) ja siis kangiga või hantliga tõmbad rannet enda poole. Nii läheb käsivars raskeks ja paksuks. Peale mõndasi väsitavaid seeriaid tunned kuidas käevars seestpoolt megapaks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberAbusek, kas me oleme ainukesed?
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Memberhaiguse ajal on ikka liigesed-kondid nõrgemad ja võivad valutada, aga kui see nii valus on siis on vesi ahjus.
Kerge professionaali abi kuluks ära küll.
Kuup
MemberMaapiimas on kõvasti rohkem rasva kui tavalises piimas. Kasuta siis tavalist 2,5% piima.
-
AutorPostitused