Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberAga kas võib kasutada Whey Lemon Superi asemel ntx Protein nr.1? On analoogne asi? Või annab väiksema effekti? See on muidu kodukohas müüa.
Kuup
MemberJah, need vanad postitused vaatan 1aeg üle, aga unustasin mainida, et tegemist on kiire ainevahetusega, mistõttu massi natuke raske saada. Ehk on seal mõned erandid?
Arengus päris seisak pole, aga aeglane on.
Kuup
Member“”””””””bohemianrhapsody kirjutas: Mul on külgkorviga Java”””””
MemberOlen 14 aastane rullnokk ja ma surun 2x rohkem kui kui mu IQ on!!!!! normaalne!!!
OK teema on suht mööda, teine samasugune on olemas. hoidkem silmad lahti eks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja pealegi – Inimesed, muutke oma suhtumist. Katsuge mõistikumad olla ja ärge elage kõike siin välja. Aga nagu öeldakse: Mis meelel see keelel.
Kuup
MemberNumbrite poolest on pähklitel kohutavalt palju rasva. Kohati isegi üle 50%. Siiski pähklites on taimsed rasvad. See oli kerge lisainf. Ise huvitav kah see küsimus, et kas need paksus ei tee niivisi?
Kuup
MemberKas minul on kah tegemist kiire ainevahetusega: Hakkasin 1 kuu hullult sööma, igapäev, iga 2 tunni tagant sõin kõhu täis. Siis tõusis kaal kohe 55>60’ni. A kohe kui söömine järele jätta( mitte täiesti täis süüa) siis kaal langeb – 58 hetkel. Tundub nagu roojamass ainult kaaluks. Sest peale paari kolme päeva on kaal jälle 58 ringis. Hetkel tõuseb söömiste ajal 60’ni.
Kuup
MemberKaua teinud oled? kas toidulisandeid kasutad?
Ma arvan et sellise vanuse ja kehakaalu juures on see tavaline.
Toidulisandeid ise veel ei kasuta – Üritan võimalikult kaua ilma läbi saada. Kaalun 58, teen nati aeroobset kah. Surumist 57,5 kg…6×5…varsti 62,5kg – 5×5, tundub jube lihtne. Jõutõmmet eriti ei harrasta – selja pärast, muidu kunagi tegin 4×10-12@60-65kg…
Vanusevahe meil täpselt aasta, ehk ma sain just 16.
Edu ja tagasisidet oodates
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberAlatoitumine see ei ole. Ise toitun kah nii – ajab ära küll. HOmmikul lihtsalt rohkem millegi pärast ei lähe, õhtul võib aga lõhki süüa
MemberOskab keegi ehk öelda, kas rattaga sõitmine on sama kasulik rasvapõletaja, kui sörk? Kui ei, siis mis nende vahe on?
Kuup
MemberMõtetu. Ma täiega nende vastu, vahest hakatakse tegelema geneetiliste mutatsioonidega?
PS! Mis selle teema mõte oleks. Ja kes oleksid need julged, kes otse välja ütleks seda?
Kuup
MemberKui tahad normaalset lihaskasvu saada, pead ikka regulaarselt jõusaalis hakkama käima, otsid ühe sobiva kava siit ning võid ka toidulisandeid osta(missugust, küsi targematelt) Kui ikka juurde tuleb midagi, teed õigesti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu!
Kuup
MemberPeale pesemist pead maha jahtuma(ja ära kuivama) Märjana ei ole kohe mõtet välja minna. Endal oli sama asi.
Kuup
Memberto enemy: Kas jõudu ja/või välimust ka juurde tuleb?
Kuup
MemberTo Hatebreed: See pool aastat, mis ma kõike treeninud olin, sealt ei läinud midagi kaduma, ise ka üllatusin. kaal oli 57. Hetkel 60 ning puhkan, kuna haigusepoiss peal.
Olen üsna veeldunud, kui ma uuesti nüüd tegema lähen siis kaduma midagi pole läinud
MemberOleneb kumba pidi sa pöörad peopesi. Pööra ikka sissepoole. Aga võibolla tõesti ei paindu nii palju, mine tea…
AutorPostitused