Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberAga see on täiesti tunnetuse asi ju. Vaatad, mis harjutusi teed ning mitu kordust tegema pead, siis vaatad mis raskusega sa selle ära jõuad teha. Kõigil on erinev keha ja sellest ka erinevad raskused.
Kuup
Membersain hakkama….
Kuup
Membera mida ma siis nendesse kolme lahtrisse kirjutan?
Kuup
Memberveel…Mida annab mesi juurde, et Oti söögikavas seda väga tihti esineb?
Kuup
MemberToitusin ise ka ennem jõusaali nagu Rebane, võibolla isegi hullemini. Krõpsu sõin palju…juhtub…
Kuup
MemberSeal on 3 erinevat lahtrit millimeetrite jaoks. Mis ma sinna kirjutama pean?
Kuup
Memberkas jõusaalivabadel päevadel on kah mõtekas võtta? ja kas peale aeroobset on mõtet võtta seda?
Kuup
MemberKas Proteiiniga kaasneb ka kehakaalu tõus vee omastamise poolest? Kasvõi, kui kasutada laadimistehnikat?
Kuup
MemberSee, et sa kuuled südamelööke, kaos ,võibo olla hoopis üks tuiksoon, veresoon, mis asetseb kõrva lähedal.
Ma käisin sellepärast ükskord arstijuures, kuuldes magades mingeid tukseid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Member…ja pooldagem piraatlust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> NBA staarid – enamasti neegrid. Kuna nemad juba põlvest põve kossu mänginud, on neil geneetiliselt paremini arenenud lihaskond, eeskätt hüppevõime. Vahepeal valitses rassism ja neegril oli raske tööd saada, niisis ta hakkas kossu mängima.Kuup
Membervaadake http://www.kanep.org ja leiate et asi ei ole nii hull kui paistab…
Kuup
MemberNoh, avaldame kah siis oma tagasihoidliku tulemuse.
kaal: 58-60
pikus: 175
max raskus rinnalt: 72,5
Kohe lõpetan ühe kava, peale seda loodan saada 77,5. Polegi paha tegelikult algaja kohta, arvestades, et ei kasuta rinnalt-põrkamise tehnikat – kang on ilusti kontrolli all ning sama ka puusadega.
Kuup
MemberRäägib lähemalt. Mis vanuses need noored peavad olema, ning on mingi kaalukategooria kah ja veel missugust konkurentsi on oodata, ehk missugused on vastased?
Kuup
MemberMine ma??ööri juurde
Kuup
MemberSee on küll kellegi teise poolt tehtud konto.
-
AutorPostitused