Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberTegelt võiksid mõlemat teha. Lihtsalt kiiresti joostes arendad jalalihaste kiirust ja kui süda on korras paraneb selle võrra aeg. Üks küsimus, kas sul võtab kopsu kokku kui jooksed või väsivad lihased rohkem ära?
Kuup
MemberIkka täiega tuleb panna. Nii treenid lihast ja parandad tulemust.
Kuup
MemberMis vahet on kreatiinidel, kui 1 suurendab vedeliku hulka lihastes, teine mitte.
Kuup
MemberSee video oli hea! Mis ala see seal on? K1? Tegelt on kõikidel aladel omad plussid ja miinused ning ei ole olemas seda “õiget”
Kuup
MemberÜks küsimus veel. Miks soovitatakse kreatiin jätta lõpupoole? Et nagu mitte alguses tarbima hakata?
Kuup
MemberEga’s maadlejad ka aeglased pole, ka seal treenitakse kiirust. Ja pealegi, kui ta nii noor on, siis vaevalt seal vanusegrupis nii matsod on, et luid murravad.
aga nu pohh.
Kuup
MemberTegelt sobib ideaalselt maaldus. Kuna poiss on arvatavasti keskmisest raskem, siis õige praktika korral on tema haardest raske lahti saada.
Kuup
Memberjaa see videos olev karate-meister on kõva tüüp. Mu suur eeskuju kindlasti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberNajaa. Selge pilt.
Siis tuleb lihtsalt trenni palju teha, sest sõbra, kes must pea 20 kilo raskem ja 10cm pikem, saan ma pikali – maadlemisega, kuna mul jõudu tast nati rohkem.
Kuup
MemberPigem teevad just kiiremaks. soojendad+venitad. Venitada võib, aga välja venitada ei tohi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Memberületreeningut ei ole tundnud?
Kuup
MemberTegelt on nii, et see treenib vastupidavust, kui jätad seeriate vahele väga väiksed pausid. Veel võid panna hästi kerged raskused ja siis teha mitukümmend kordust…
Kaaluga pole erilist pistmist, teravamad liigutused saad, kui treenid kiirust. Ehk, ntx peksad “tühja õhku” <-- jutt siis võitluskunstist ntx...
Kuup
MemberRäägin ma seda sellepärast,et klassivend käis ennem jõusaali just kergejõustikus ja nüüd tal on mõlematel aladel suht head tulemused. Loomulikult mängib siin rolli ka natuke Geneetiline eelsoodumus.
Kuup
MemberKindlalt võimalik. Ennem jõusaali tuleks siis paar aastat kergejõustikuga trenni teha, sest ka sealt saab jõudu. Siis on hea põhi olemas ning vaikselt hakkad jõutreeninguga alustama. Toidulisandid on kindlasti abiks!
Kuup
MemberKust kohast sul valutab? Mul oli biitsepsi tegemisega sama jama, tegin küll kangiga aga valu tuli sisse ja samuti mingi närv on seal(mis mul siiamaani väriseb) niiet kui kangi tõmmata tuleb surin sisse. Endal kestis see kah kuskil pool aastat(see valu) nüüd ei tunne seda enam.
Teine asi mis mul on, on randmevalu. Kätekõverdusi ei saa teha, peale neid hakkab kohe valutama, rannet ei saa eriti ette kah painutada, lööb valu sisse. Sellega peaks kah vist igaks juhuks arsti juures käima?
-
AutorPostitused