Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberAinult horisontaalpingil surumisest ei piisa, sest vaja on ka mõjutada teisi rinnalihase osasi – Ülemisi ja alumisi. Nii püsib asi rohkem proportsioonis.
Kuup
MemberAsja nimi on pullover ning mõeldud on see rinnalihasele.
Kuup
MemberBueno, kas sa oled meessoost? Kõigepealt pead kindlaks tegema, kas sul kõhulihaseid ongi niipalju, et välja paistaksid. pane kõht pingule ja katsu käega järgi. Mõnusad muhud peavad seal olema.
Kuup
MemberAlgul proovisin veega, hiljem piimaga, vahe nagu ööpäev.
Kuup
MemberNäo jaoks on igatahes nahka pingutav kreem olemas. Mul venib ka nahk natuke, peabki venima. Vb on lihased mitte naha all vaid on seda pekiussi ka seal peidus?
Kuup
MemberKuidas sa sööd seda, et see nii sita maitsega on? Külma piimaga on üpris hea ja kui sinna veel banaan lisada…
Kuup
MemberKuidas sa targemaks saada tahad? et kas on norm suruda blaablaablaa?
Kusjuures, olen näinud inimest, kes surub ka ca 90-100kg, olles ise 16. See lihtsalt sellepärast, et see kuradi pubeka aeg või mehistumise aeg on vennal vist kiiremini kätte jõudnud.
Kuup
MemberMõndadel on ikka geneetiline eelsoodumus. Üks sõber mul kõigest 13 aastane, kuskil kuu aega jõusaalis käinud ja teeb 40kg’ga 8-10x. Pole paha…
Kuup
MemberEnne trenni kaelale soojendust teed?
Kuup
MemberAhto112, kas sa oled jõutõstja? Küsiks seda, et kas rinnalt surumine ja rebimine on omavahel kuidagi seotud? Täpsemalt tahaks teada, et palju võib inimene rinnalt suruda, kui ta rebib 80kg ülesse?
Kuup
MemberIse arvan, et mõju ei kao, kuna kreatiini saab ise segada veega ning ega ta siis seal ära ei lahtu ju.
Tegemist lihtsat nõ. poolvalmisvariandina
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberKuup
MemberViskan kerge pilgu artiklitele ning leidsin ise väga maitsva lahenduse: 1 banann pehmeks lömastada, 5-6 teelusikatäit protekat, 1 mõõtelusikatäis kreatiini ning piima. Kõik see peab mahtuma pooleliitrisesse pudelisse ning siis tugevalt ära segada. Maitse on päris hea.
Kuup
MemberTea, oleneb ka sellest, palju seal raffast on, sest kui kari noorukeid on horisontaalpingi taga, siis sinna vahele küll ei kipu.
Kuup
MemberÜtleme, et päris hea tulemus kui sa ei soki, oled proteiini, kreatiini kah kasutanud?
-
AutorPostitused