Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberTäna surusin 85kg, kaal hetkeseisuga 61kg. “Rusika” kava veel poole peal. 16 aastane.
Kuup
MemberKahjuks aega vähe ja liiga kaugel asus ka. Vb tulevikus.
Kuup
MemberHeh teise koha oleks lõdvalt saanud oma kehakaalus
“> Aga jah võistlustel kindlasti reeglid ja raskem ka.Kuup
MemberÕlgu laiemaks? Pead õlga tegema, põhiliselt hantlite tõstmine kõrvale. Rinnakorvi laiemaks? Kõige reaalsem on ikka rinda teha muud midagi. Aeroobse treeninguga on nii, et jõusaali kõrvalt tuleb seda õigel ajal teha.
Kuup
MemberPane kangi ja turja vahele rätik. Pehmendab oluliselt.
Kuup
Member30…biig diil. Alguse asi. Tean tosinaid inimesi, kes esimene kord aint 25-35 surusid. 13-15 aastased.
Kuup
Memberswoosh, topelt ei kärise?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberAir Alert 3’e otsi. Tohutult palju positiivset vastukaja saanud hüppevõime treenimisprogramm.
http://www.and1.com Foorum on seal neid linke täis
Kuup
Membermul tekkis veel üks küsimus: maks talletab vitamiine onja. kui ma söön loomamaksa, kas siis saan sealt ka suuremas koguses vitamiine, mis sinna on talletatud?Maksast peaks küll vitamiine saama kui õigesti mäletan. Asi on selles, et sealt saab ainult teatud tüüpe, ntx a, c, d, k, pp ja mõned veel. Netis on materiali selle kohta.
Kuup
MemberKui pikk sa oled ning mis su biitsa ümbermõõt on? Kõigepealt pead kinnisideest lahti saama, samuti ei tohi sul masendust olla. Need on psühholoogilised effektid, mis ka mind vahepeal takistasid.
Kuup
MemberPeab vist jala trenni mõneks ajaks pooleli jätma. Tegin siis teisipäeval kükke ja kolmapäev vaja koolis 60m joosta. Poole jooksu pealt viskas jalad nii valusaks, et isegi käia raske. Kuskil 3 päeva olid päris valusad. Nüüd Ok. Mis selle põhjustada võis?
??:”>Kuup
MemberJava olemas?
Kuup
MemberMis harjutusi tegema peaks, et triitsa jõud kasvaks. Ma teeb biitsa kuskil 10kg suurema raskusega.
Kuup
MemberLiiga suhteline minu arust. Mõlemad lihased täidavad eri ülesandeid.
Kuup
MemberJõutõmmet tuleb ka teha, et kang maast ülesse saada või good morningut.
AutorPostitused