Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
Member7 näitas see aparaat aasta tagasi. Aga eks ta päriselt vist mingi 10% ole.
Kuup
MemberSeda küll, ise pooldan ka rahulikumat stiili. Ainult siis, kui väga vaja, võib potensiaali ära kasutada.
Kusjuures jalgadega saab väga strateegiliselt lüüa. Kui vastane seisab üks jalg ees, on sinu juurest tema juurde kõige lühem tee just see jalg. Virutad oma jalaga vastu tema reit, mis on muide päris valus, võid lahingus suht suure edumaa saavutada. Loomulikult kujundab su osavuse enamasti just tehnika, olenemata palju sul jõudu on.
Kuup
MemberPole väitnudki et keha massi ei pea taga olema, seda õppisin ise karate’s. Käe(randme) mass on lihtsalt üks nüanss.
Kuup
Memberrandmel massi ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> pigem peab oskama lööki suunata nii ,et kogu keha mass oleks taga …Randmel peab massi ka olema. Minujaoks tundub see loogiline ka.
Kuup
MemberTreeni rannet. Kui randmel on palju massi lööd ühe löögiga vastase puruks. Arvesta F=ma, kus F on jõud, m on mass(kg) ja a on kiirendus(ehk kui kiiresti sa käega lööd)
Loomulikult pead ka oskama lüüa.
Kuup
Membertahaks küsida et kas tavalist siirupit veega võib ka juua, et nagu ikkagi vesi ju?Tegelt siirup ise suht süsivesik niiet ei soovita
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Member1. rinnalt surumine hor. pingil
2. rinnalt surumine pos. kaldega pingil
3. kui triits hea siis prantsuse surumine
4. kükk
Kuup
MemberKreatiin tsitraat – Annab võhma juurde, ning ka natuke jõudu. Sobibki sellistele kergetele aladele.
Kuup
Member25
Kuup
MemberKa mul on magu üks väga tundlik asi, kuid Protein no1 ei pannud kõhtu kordagi valutama. A vat seda ei oska ma öelda, kuidas ta pikas perspektiivis mõjub.
Kuup
MemberIse olen ka selline ainevahetuse omaja. Aga pole head ilma halvata. Jääb küll põhimõtteliselt dieedi periood ära või on väga lühike, kuid selle eest on ka lihast raskem kasvatada. Mina arvan vähemalt nii.
Kuup
MemberSöön 5x nädalas kuskil 2 muna päevas ning kuni 2x nädalas 4 muna päevas. kokku tuleb kuskil 18 muna. Praetult söön neid, ning koos munakollasega. Kaalun 60, ning pisut kiirema ainevahetusega. 16 aastane Kas see on kahjulik ning mida see mõjutada võib? Kui suur kogus oleks norm?
Kuup
MemberMul tuli esimene kord 5kg juurde. Hetkel teen teist korda, põhjalikumalt, ning peale 5×5 nädala juures tuli juba 5kg juurde. Eelmine kord vajus lõpp ära.
Kuup
MemberKrt, endal ka biits natuke väiksemaks läinud…nii pool senti või. Jõudu ja vormingut(üldkuju) on küll aga juurde tulnud.
“>Kuup
MemberPsüühiline või vaimne võimisiganes effekt mõjutab vb. Ntx masendus, ülekurnatus, magamatus. Ürita kuu aega nii treenida, et kätt ei mõõda ega vaata ega muretse sellepärast. Sama asi kaaluga.
-
AutorPostitused