Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
Memberkui ma nüüd õieti aru sain siis tuleb teha hoopis 6 seeriat ja 2 kordust seerias ve?ma nagu hakkasin seda tegema ja tegin 2 seeriat ja 6 korda seerias, et siis nagu tegin valesti ve?
Kui sa tahad arendada max. jõudu siis on mõttekam teha 3 seerjat ja seerias 6 – 8 kordust.
jutt käib konkreetsest kavast praegu. Ja see on kindlasti tõhusam kui 3×6-8.
Kuup
MemberKui rusika kava õigesti teha, see max surumine, siis peaks ka hea boosti andma. Too kava ei väsita üldse lihaseid ka.
Kuup
MemberKas nahk nii välja ei veni või naharebendeid ei tule v?
Kuup
MemberSportlik neiu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tegelt fuhh…
Kuup
MemberAlaselga olen suht vähe treeninud. Viimasel ajal alles rõhku pööranud. Tegin küll jõutõmmet kunagi, kuid see pani selja valutama. Raskused ei saanud väga suured olla.
niiet mul on arsti juurde minek.
Kuup
MemberKui pausi mitte sisse teha võib nii juhtuda, et organism harjub ära sellega et talle koguaeg seda ette söödetakse ning kui enam ei tarbi, ei taasta organism ennast ära st ei hakka enam ise kreatiini tootma. Satub sõltuvusse.
Kuup
MemberOlen juba suht pikalt jõusaalis käind(natuke üle 2 aasta) ning massi pole nagu eriti juurde tulnud. Rusika kavaga tuli jõudu aga küll. Nüüd tahaks just “suurem” välja näha.
Mitte, et ma jõudu ei tahaks, aga see pole hetkel tähtis…põhieesmark ümbermõõte suurendada. Viimasel ajal olen nagu loll söönud, kuid erilist kaalutõusu pole olnud. Samas sõber mul on aastaga 7 kilo juurde võtnud, lihase arvelt, kaaludes aasta taga paar kilo must aint rohkem. kadedaks tegi
??:”>Arvan ise ka, et vastupidavust vähem. Võibolla see on üks nüanss, mis pidurdab lihase kasvu. Ei oska öelda. Igatahes üritan numbritele mitte tähelepanu pöörata.
Muide, kas te teete nii, et igas seerias max kordusi või jätate ntx esimesel seerial väikse varu?(eeldusel, et lihast kasvatate)
Kuup
MemberTänan vastamast. Just hiljuti alustasin 60sekundiste pausidega. Ennem tegin nagu jõudu. Aga mis kasu sellest jõust on, kui endal massi pole. Ennem tegin nii, et ei punnitanud iga seeria maximumini, vaid tegin kindlate numbrite järgi. Esimesel seerial pidin ennem varu jätma, et teisel jõuaks teha.
Kuup
Memberütleme 5kg väiksema raskusega jõuaks vähemalt 15 kordust teha esimene seeria. Tundub mõttetu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Member2 korda olen seda kava teinud. Mõlemal korral +5kg.
Kuup
MemberIlmselt kõrgevererõhulisus põhjustab seda peavalu. Jalgratas on tõesti mugav lahendus.
Kuup
Member177cm.60kg.16a.
edit: irw hetkel 62, kuna söön palju ja just sõin, ju see siis toidu mass
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberVanas foorumis oli juttu ka. Kuskil 7-10% peaksid kõhulihased välja tulema.
Kuup
MemberMa ise üritan küünarvartest liikumatuna hoida, aga triits on ju ikka koguaeg pinge all.
Kuup
MemberAhto peaks praegu Wiedemanni sportas käima, nagu ka enamus Fra Mare kliente, sest tõusuvesi tegi oma tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saal on seal küll lahjem, kuid suht odav ja kui raffast vähem saab kõik asjad tehtud. Jõutõstjaid käib ka aeg-ajalt, ntx eile…
-
AutorPostitused