Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
Membereriti mõte on mingi 60-sel näidata kui suur oled.tee endale ikka mass taha ja vot siis on mida näidata.kui telekast tuleb eesti kulturismi MM ja seal on need kergkaallased nagu väiksed poisid kellel on licalt käed laiali ega erilist lihast seal kyll ei paista,ja paljud siit lähevad nyyd siis võistlema?Ma ei tea minuarust küll on. Ja mitte sellepärast et näidata, kui suur oled, vaid sellepärast, et teada saada ntx mida rohkem arendama pead. Ja no kaalu järgi on kõige mõttetum minuarust hinnata sellist asja.
Eks meie, need “kuuekümnesed” olemegi hetkel kõige pädevamad ennast näitama. Tahaks siis mõnda “kõva meest” ka näha, kes oma pilti näitaks.
“>Kuup
Membersee on siis päris hea kava, kui lihased on praeguse trenniga ära harjunud. Minul aitas küll..
Kuup
MemberKuup
Membersedasuur et jah rinnalihas võiks ka pildil olla, muidu täitsa mõnusalt kuiv (Y)
Kuup
MemberKui jõuad rohkem, siis võta 5 või 10nekilone ketas sülle ja proovi siis.Sülle on suht mõttetu seda ketast võtta, suurt raskust juurde ei anna. Ise olen nii teinud, et võtan 10kg ketta kukla taha ja siis kaldpinnal tõstan ülakeha. See tegi asja oluliselt raskemaks.
Kuup
Memberkuni 2x nädalas, 1 päev kerge, teine päev raske rinnapäev. Ca 3-4 seeriat.
Kuup
Member7 kuuga liiga väike areng , on võimalik palju enamat saavutada.. eriti veel algusfaasis..Ei arva nii. Endal mul algul nagu midagi ei tulnudki erilist juurde. Jõudu vast ainult. Välimusest küll erilist arengut ei olnud. Viimasel ajal on hakanud rohkem tulema seda välimust, jõukasvu on vähe.
Oleneb ka muidugi vanusest ja puberteedieas need hormoonid tõmblevad ka siis millal tahavad.
Kuup
MemberKui tagasisidest natuke positiivsust saada, siis endal parem olla ja tead et võid rahuga edasi jätkata. Aitab järjepidavusele kaasa
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> lisab enesekindlust.Kuup
MemberHommikul vast, kui oled soolikad ka tühjaks niristanud.
Kuup
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=1729
uurige artikleid rohkem, seal palju asju kirjas. See on muidugi suht vana artikkel.
Kuup
MemberLoe artiklit: Trennijärgne toitumine. Väga asjalik. Tee nii nagu seal öeldud.
Kuup
Memberno peale kõvat joomist on kaal ka kõvasti all, niiet vast vee viib organismist välja. Väga kurnav…
Kuup
MemberEnda tuttav ka samasugune. Ca 75kg kaalub, ülikuiv on ja väga lihastes. kuskil 175cm pikk. Biits võib kuskil 38-40cm olla. Kordagi pole jõusaalis käinud. Ülihead geenid lihtsalt. Mõnel veab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2006 at 4:28 p.l. in reply to: Säärevalu – luuümbrise põletik, väsimusmurrud (stressimõrad) #66392Kuup
MemberLampjalg? Mul oli. Tekkis ka sarnane asi. Aitas lampjala ravimine(tallad spetsiaalsed) loomulikult olen ka jalalihaseid tugevdanud peale seda.
Kuup
Memberpäris kaua olen teinud, kuskil 2 aastat vahelduva eduga. Aga tõsisemalt hakkasin alles viimastel kuudel treenima.
Selja taha tõmbamine pidi just kõige rohkem selga laiemaks tegema, mul seda nagu olekski vaja. Kuidas tõmbega rinnale oleks siis?
AutorPostitused