Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
Memberõnne!
Kuup
Memberkõige tähtsam, et areng toimuks. Eks siis näeb.
Kuup
MemberEi ole võimalik. Üleliigne valk väljutatakse organismist. Oled millegi muuga liialdanud.Kas mingil juhul mitte süsivesikuteks ei lähe?
Kuup
MemberPalju õnne ja edu edaspidiseks.
Kuup
Memberalustasin 15 aastaselt, kaal 54kg umbes. Nüüd talve lõpus oli 70kg. Rasva on ka selles ajavahemikus vähemaks suts läinud. Mida aeg edasi, seda rohkem on massi juurde tulnud.
Kuup
MemberOn ikka sarnane teema olemas, soovitati näiteks sama ravimit/kreemi, mis naised peale sünnitamist määrivad, pidavat ka kõhunahka pingutama.
Kuup
Memberkuidas see harjutus põlvedele mõjub? Võrreldes näiteks küki või jalapressiga. Kas õrnapõlvelistele on see hea harjutus? Treenib ju ikkagi reit.
Kuup
Memberkoolipäevadel üritan 22:00-7:00. Nädalavahetusel magan aga 12 tundi täis tavaliselt. Kuskil 11 tundi oleks mul vaja magada iga kord tegelt. Siis olen nagu väljapuhanud.
Kuup
Memberõnnitlused minugi poolt.
Kuup
MemberSuht ülbed olete. Saab ka viisakamalt rääkida. Mul seisab mingi butterfly abs sarnanne asi kodus, ainult need liblikaid pole. juhtmed muidu ise olemas.
Kuup
Membermuidugi kui nüüd füüsikasse minna, siis õige termin oleks mass mitte kaal. Kuigi suht vahet pole.
Kuup
MemberSee vaidlus kisub pigem nüüd isiklikuks sõimuks. Tuleks osata õigel ajal ära lõpetada.
Teemast: Siin oli üks artikkel proteiini mõjust ja ka arvatavatest negatiivsetest mõjudest. Sealt peaks vastuse ka saama.
Kuup
MemberNo kui keegi teeb teema, võiks ära märkida, et sugu M või N, kui see vajalik.
Kuup
Membermuidugi annab parandada, aga mitte 100%. Pead sellele lihasele keskenduma trennis rohkem. Mul mõjus. Algul võib natuke raske või imelik tunduda, aga mõne aja pärast saad asja käppa.
Kuup
MemberMiks sulle see piltide näitamine nii vastu käib? Ennast ei julge näidata?
Ma arvan sellised vennad, kes su ootustele vastaks, neid oleks siin vast ainult käputäis.
-
AutorPostitused