Skip to main content

Kuup

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 698 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Palju õnne, Fred ! #70585
    Kuup
    Member

õnne!

in reply to: Millise vormi nimel treenite? #70422
    Kuup
    Member

kõige tähtsam, et areng toimuks. Eks siis näeb.

in reply to: probleem proteiiniga #70196
    Kuup
    Member

Ei ole võimalik. Üleliigne valk väljutatakse organismist. Oled millegi muuga liialdanud.

Kas mingil juhul mitte süsivesikuteks ei lähe?

in reply to: Juubeliõnnitlused Marek Kalmusele #70114
    Kuup
    Member

Palju õnne ja edu edaspidiseks.

in reply to: Küsitlus #69700
    Kuup
    Member

alustasin 15 aastaselt, kaal 54kg umbes. Nüüd talve lõpus oli 70kg. Rasva on ka selles ajavahemikus vähemaks suts läinud. Mida aeg edasi, seda rohkem on massi juurde tulnud.

in reply to: Nahk ripub peale kaalukaotust #69697
    Kuup
    Member

On ikka sarnane teema olemas, soovitati näiteks sama ravimit/kreemi, mis naised peale sünnitamist määrivad, pidavat ka kõhunahka pingutama.

in reply to: Säärte sirutused ette trena?ööril #69544
    Kuup
    Member

kuidas see harjutus põlvedele mõjub? Võrreldes näiteks küki või jalapressiga. Kas õrnapõlvelistele on see hea harjutus? Treenib ju ikkagi reit.

in reply to: Mis kellast magama lähete/tõusete? #69531
    Kuup
    Member

koolipäevadel üritan 22:00-7:00. Nädalavahetusel magan aga 12 tundi täis tavaliselt. Kuskil 11 tundi oleks mul vaja magada iga kord tegelt. Siis olen nagu väljapuhanud.

in reply to: Palju õnne Rebane #69345
    Kuup
    Member

õnnitlused minugi poolt.

in reply to: Kust ma saan endale soetada Butterly abs #68896
    Kuup
    Member

Suht ülbed olete. Saab ka viisakamalt rääkida. Mul seisab mingi butterfly abs sarnanne asi kodus, ainult need liblikaid pole. juhtmed muidu ise olemas.

in reply to: Kaal #68517
    Kuup
    Member

muidugi kui nüüd füüsikasse minna, siis õige termin oleks mass mitte kaal. Kuigi suht vahet pole.

in reply to: proteiin aastaringselt? #68511
    Kuup
    Member

See vaidlus kisub pigem nüüd isiklikuks sõimuks. Tuleks osata õigel ajal ära lõpetada.

Teemast: Siin oli üks artikkel proteiini mõjust ja ka arvatavatest negatiivsetest mõjudest. Sealt peaks vastuse ka saama.

in reply to: Mees või Naine? #68498
    Kuup
    Member

No kui keegi teeb teema, võiks ära märkida, et sugu M või N, kui see vajalik.

in reply to: ebaprop- rinnalihased #68361
    Kuup
    Member

muidugi annab parandada, aga mitte 100%. Pead sellele lihasele keskenduma trennis rohkem. Mul mõjus. Algul võib natuke raske või imelik tunduda, aga mõne aja pärast saad asja käppa.

in reply to: Pilt ! #68277
    Kuup
    Member

Miks sulle see piltide näitamine nii vastu käib? Ennast ei julge näidata?

Ma arvan sellised vennad, kes su ootustele vastaks, neid oleks siin vast ainult käputäis.

Viewing 15 posts - 436 through 450 (of 698 total)