Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberVahepeal jõin peale trenni liiter alma piima ära. Täitsa hea oli, peale joomist tuli selline magus maitse suhu. Eks ta korraks täitis kõhtu, aga mõne ajapärast jälle tühi.
Kuup
MemberPilt ei funka suurena, tahaks pilti näha!
Kuup
MemberPullover ju sigahea harjutus, saab mõjutada nii rinda kui selga, ka roietevahelisi lihaseid.
Kuup
MemberTavalise jalapressiga teen 295kg seeriaid, 8 kordust tavaliselt.
Kuup
MemberVõid etteasteid teha, tuharaid treenida. Samuti võid jalgadele pikema ja põhjalikuma venituse teha.
Kuup
Member2004 purunes lamades surumisel vasak rinnalihas (lapiti küll
Kuup
Memberoot kui palju sa nüüd kaalud ja kui vana oled?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>70kg, 17a.
Kuup
Memberma olen ka näinud kus võetakse saalis kõik raskused ära, topitakse sinna peale ja siis tehakse nõkat-nõkat paari sentimeetrise amplituudiga seeriaid. Ega see midagi erilist ei arenda, rikub jalgu pigem.
Kuup
MemberNoh, sul pole veel midagi hullu. Ma alustasin 8ndas klassis, kaalusin siis mingi 50, pikkus ~170. Surusin 35kg rinnalt, kahe aasta pärast surusin 85 juba! Kah väga peenike kont+natuke rasva oli ka. Puhas kaal oleks veel väiksem olnud. Olin klassis kõige nõrgem. Peale aastast trenni olin klassi tugevamate seas, kaal 5 kilo tõusnud. Muidugi olen siiamaani väga peenikese kondiga, aga kindlasti suurem, hetkel 70kg. Niiet jõudu!
Kuup
Memberno1 maasika – no mingi valemiga sain ikka paganama hea maitse kätte. mis ma mäletan banaan oli sees. muidugi lisasüsivesikuid eraldi ei saand eriti sisse panna, liiga magusaks läks. aga panin ja ei vingu.
vene protein no1 – jahu maitsega. 2 kilo tuli kuuga juurde. ei tea aint mida.
no1 sokolaadi – külma piimaga on jäätisekokteili maitse. muidu peale trenni ikka süsiv.+vesi+no1. eks pikapeale ta viska vist üle.
Muidu üldiselt mul maitsetest täitsa kama2, ükski maitse pole liiga jube. Pole kunagi proteiini maitse üle vingunud! Asi on mõeldud teiseks eesmärgiks. Võin võrdluseks tuua selle, et söön regulaarselt küüslauku, ca 1 küün päevas, vähemalt 4x nädalas. Ja ei ole selle maitsel ka midagi viga, loomulikult söön saiaga seda.
Kuup
Membermitte muffigi pole juurde tulnud. Vb isegi vähemaks läinud, kuna tehnika on niipalju paranenud et silm ka ei pilgu. Muidu 9nda lõpus surusin 85. Kaal oli siis kuskil 54-55.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Siis lõpetasin viimati ka jõukava.Kuup
MemberSee asi võtab aaaaaaaaaaaaaaaastaid aega mees. Sa oled ma usun suht noor ja väike veel. Aega on, uuri kirjandust, loe foorumit. Ja mis väga tähtis veel, kuula oma keha ja treening peab olema järjekindel!
Kuup
Memberpäris suur jah. Endal olid väiksemad. Sain jagu. Parajalt verd ja laga tuli muidugi. Ja piisavalt valus oli ka. Põhimõtteliselt kasutasin plaastreid ja mingit värki veel. Lõpuks pidin ikka selle ise välja lõikama. Külasta ka http://www.kliinik.ee/index.php?11,konnasilm Seal selle kohta teemasi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberAlaealine pubekas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Memberehk saate targemaks…
AutorPostitused