Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberTegin ka kuskil nädalase kuuri, hakkas maole. Nõrkadele magudele ei soovita
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberPead niipalju magama kui keha vajab.
Endal on vahest päris probleemne see, sest keha vajab tavaliselt 11-12 tundi magamist. Koolipäevadel väga raske magada nii. Seega üritan kuskil kell 10 magama minna, hommikul 7 üleval. Kuskil 9 tundi magamist – pole just väga palju. Pea terve kooliaja olen natuke väsinud olekus, eriti lõpus. Siis peale kooli magama, kuskil 1-2 tundi. Uni on siis väga hea. Ja hakkab parem! Ja nii see ring hakkab uuesti otsast peale. Ega selle vastu midagi teha ka vist ei saa?
Kuup
MemberOtsinguga ja artiklite lugemisega saab sama targaks kui meie paremik siin amazonis
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Member1 supilusikas protein no1 kerge kuhjaga on umbes 10grammi!
Kuup
MemberVaatasin üksaegu ühte filmi Bruce Lee’st. Vend oli ikka marukiire. Ta leiutas ka oma kaklemisstiili. Lihtsalt öeldes tegi ta kõike, mida praegu tehakse: Jooksis pikka maad, sprinti, hüpitsaga, harjutas lööke.
Kuup
MemberTundub päris naljakas ja mõttetu. Oma sõnad võtan alles siis tagasi, kui see maru kuulsaks saab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Memberhttp://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=1852
ise hakkan ka varsti seda kasutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
Membernagu ma ütlesin kirjuta otsingusse kasv kinni ja saad vastused. Mina sain.
Kuup
Memberhttp://forums.amazon.ee/index.php?showtopic=8003
Üldiselt võid otsingusse kirjutada kasv kinni.
Kuup
Memberrattaga sõit, et veri liikuma saada. Siis soojendus(käteringid, värgid, venitused) Siis esimese harjutuse juurde(ntx rinnalt surumine) sealt siis tühja kangiga(20kg) 1 soojendusseeria, kuskil 20-30 kordust.
Kuup
MemberTäitsa hullud. Ilma toidulisanditeta ei arene? Ma vaatasin üksvahe oma toitumise üle, arvutasin kõik üle. Treeningplaani tegin korda, hakkasin keha natuke kuulama. Ja hakkasin arenema! Paremini kui varem(kuigi varem olin lisavalku söönud) Tuleb jah paganama palju süüa, aga sellega saab hakkama. Nigunii tuleks palju süüa, sest ega sa igat toidukorda ei asenda valgusheigiga. Õiged toidud tuleb valida.
Ega toidulisandid ei asenda õiget toitumist. Kuigi noh, mis seal salata, eks lisanditega parem ole, mugavam.
Kuup
Member16tk tegin koolis. puhtalt. 70kg. 17a.
Kuup
MemberApelsine, mandariine? Tea, kas seal üldse mingeid vitamiine on, need mis eestisse tuuakse, igast säilitusained pandakse peale, maitse juba nendest säilitusainetest teine. Kas seal vitamiine üldse jääbki alles? Oma kasvatatud puu- ja juurviljad on ju parimad vitamiini allikad?
Kuup
MemberTehke Haapsalus. Ma olen siis kindel tuleja!