Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
Membernr2 oli täitsa ok, nr3 polnud ka väga viga. Ise andsin hääle nr2’le.
Kuup
Memberma teeks parem midagi sellist: “All you need in one”, “basic muscle builder” või “perfect post-workout” vms. Inimesi ei huvita eriti enam kui tootele on peale kirjutatud “super”, “mega” või “gigantmuscle” vms..Pigem peletab eemale juba.
Ehk asi peaks sisaldama kõige elementaarsemaid asju: kiiresti imenduvat valku, viinamarjasuhkrut ja kreatiini suhtes 30g:30g:3-5g ühe annuse kohta. Kui eesmärk massilisamine või keegi on hardgainer võib ju ise süsivesikuid juurde lisada vastavalt vajadusele. Ja kui sa nende ainetega juba ei kasva, siis sa ei kasva üldse!
Kuup
MemberMagada tuleks jah kindlasti nii, et oma normi magad täis. Kui ma ei maga piisavalt=ma ei kasva. Vähemalt mul oli nii. Suure stressiga on ka nii, et ei taha hästi kasvada.
Kuup
MemberMa arvan, et ära siis kaseiinivalku ega -tooteid söö.
Kuup
MemberPäris jõhker. Huvitav kuidas see lõpp edasi läks?
Kuup
MemberMis peale kasutamist toimub?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberSee rippasend mõjutab kah kindlasti jah.
Kuup
MemberPeaks vist tööd ka sutsu tegema. hea oleks nii: 1 kuu raske töö, teine lebotada(trenni võib ka teha) ja näiteks kolmas kuu juba tõsisemalt saalis hakata käima. Aga ei tea veel, eks näis.
Kuup
MemberMis kuradi Venemaa, täisPa$k oli ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberAh ära nüüd nii ka asja võtta, ega need gaasid midagi sulle ei tee.
Kuup
MemberSedasuur et kas peale tarvitamist mingi taandarengut ei toimu?
Kuup
MemberTäitsa asjalik. Marek Kalmus rääkis väga sarnast teksti! Ju siis nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberKrt kardan ka ise sellepärast seda sõjaväge, et kuna ma niigi kiire ainevahetusega ja kaal kiire kaduma, siis seal võib vapsee ilma jääda kaalust. Eks vaatab, võibolla saan välja viilida sellest..
Kuup
Memberhttp://video.google.com/videoplay?docid=-2…&q=bodybuilding
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aah kui rõve
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lõpetan oma dieedi vist praegu ära.Kuup
MemberTagasihoidlikult seeriate vahel, jalgadele rohkem. Trenni lõpus max 5 minti
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused