Skip to main content

Kuup

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 698 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Ecdysten #85410
    Kuup
    Member

Endal seisab apteegi variant kodus. Eks näis, mis tuleb. Kavatsen võtta koos kreatiiniga.

in reply to: Kes mida sööb??? #85409
    Kuup
    Member

Ca 2 tundi enne trenni hetkel siis korralik söök + šokolaad vms. Peale trenni hapupiima, pett, piima vms, 1liiter.

in reply to: Kulturismi/Fitnessi perekond – Flash ! #85377
    Kuup
    Member

Perseid lendab…!!!!! Oi kus kõik kaklevad, testo tase vist nii kõrgel või närvid läbi.

in reply to: Sheik #85376
    Kuup
    Member

Mingiks rasvamaoks ei saa kui peale trenni 100g süsivesikuid süüa. Ma söön kasvõi 120g süsikaid. Üldine päevakaloraaž loeb rohkem.

in reply to: Uue kujundusega särk! #85314
    Kuup
    Member

Tooge pilt ka siia.

in reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga. #85248
    Kuup
    Member

see 30 kilo on kasvueas tulnud mass.

in reply to: südamest #85013
    Kuup
    Member

Pärm täitsa hea jah. Isa soovitas vahetevahel võtta. Aitab vinnide vastu ka vahel :???:”>

in reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga. #84902
    Kuup
    Member

Eks see olene kontide paksusest ka. Kui arstid mind kaalusid, siis hakkasid karjuma et ma nii alakaalus ja värki, aga kui keha näitasin oli kõik korras. Enamus internetis tehtavad testid näitasid ka mind alakaalus. Nüüd peaks nagu kõik korras olema.

in reply to: tööots treenituile #84901
    Kuup
    Member

Krt neil kiire. Mul läheks üks 5 aastat veel, siis läheks :???:”>

in reply to: ateena olympiks #84867
    Kuup
    Member

Ma arvan et peale meie(kulturismi poiste) ei ole eriti neid, kes seda ala vaataksid! Niiet miks seda vaja? Huvitav oleks muidu vaadata küll. Ja kui tahate mingit lahedat vabakava näha, siis vaadake neid wu-shu vihasemaid mehi.

in reply to: Lahustuv Vs Tavaline kohvi #84789
    Kuup
    Member

Viimasel ajal enne trenni olen võtnud. Tundub et aitab. joon ühe suure tassi musta kohvi. Süda pole veel kloppima hakanud. Muide sööge enne trenni ka 1 küüslauk ära. Haisutad rahva minema ja annab lisaboosti(Y)

in reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga. #84787
    Kuup
    Member

Kui ise 130 kaalud siis muidugi 80 kilosed on kilud ja niisad. Aga enamus raffast vajub ikka sinna 70-85 kilo kanti. Niiet need suht normaalsed. Ma oleks elurõngas kui 85 kaaluks ja õlavars sutsu üle 40cm oleks.

in reply to: Palju võtsite juurde esimese 3 aastaga. #84694
    Kuup
    Member

Tublid! Aga tahaksin täpsustada natuke ennast. Nimelt palju te puhast lihasmassi juurde võtsite. See pekikamakas ei loe, seda saab ka niisama juurde kui vaja. Ehk siis kuda rasva% ka muutus.

Kuup
    Member

Luu ei saa valutada? Kuidas minul siis luud vahest valutavad?

in reply to: jälle kreatiin #84406
    Kuup
    Member

Mis sa ise arvad?

Viewing 15 posts - 271 through 285 (of 698 total)