Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberEndal seisab apteegi variant kodus. Eks näis, mis tuleb. Kavatsen võtta koos kreatiiniga.
Kuup
MemberCa 2 tundi enne trenni hetkel siis korralik söök + šokolaad vms. Peale trenni hapupiima, pett, piima vms, 1liiter.
Kuup
MemberPerseid lendab…!!!!! Oi kus kõik kaklevad, testo tase vist nii kõrgel või närvid läbi.
Kuup
MemberMingiks rasvamaoks ei saa kui peale trenni 100g süsivesikuid süüa. Ma söön kasvõi 120g süsikaid. Üldine päevakaloraaž loeb rohkem.
Kuup
MemberTooge pilt ka siia.
Kuup
Membersee 30 kilo on kasvueas tulnud mass.
Kuup
MemberPärm täitsa hea jah. Isa soovitas vahetevahel võtta. Aitab vinnide vastu ka vahel
??:”>Kuup
MemberEks see olene kontide paksusest ka. Kui arstid mind kaalusid, siis hakkasid karjuma et ma nii alakaalus ja värki, aga kui keha näitasin oli kõik korras. Enamus internetis tehtavad testid näitasid ka mind alakaalus. Nüüd peaks nagu kõik korras olema.
Kuup
MemberKrt neil kiire. Mul läheks üks 5 aastat veel, siis läheks
??:”>Kuup
MemberMa arvan et peale meie(kulturismi poiste) ei ole eriti neid, kes seda ala vaataksid! Niiet miks seda vaja? Huvitav oleks muidu vaadata küll. Ja kui tahate mingit lahedat vabakava näha, siis vaadake neid wu-shu vihasemaid mehi.
Kuup
MemberViimasel ajal enne trenni olen võtnud. Tundub et aitab. joon ühe suure tassi musta kohvi. Süda pole veel kloppima hakanud. Muide sööge enne trenni ka 1 küüslauk ära. Haisutad rahva minema ja annab lisaboosti(Y)
Kuup
MemberKui ise 130 kaalud siis muidugi 80 kilosed on kilud ja niisad. Aga enamus raffast vajub ikka sinna 70-85 kilo kanti. Niiet need suht normaalsed. Ma oleks elurõngas kui 85 kaaluks ja õlavars sutsu üle 40cm oleks.
Kuup
MemberTublid! Aga tahaksin täpsustada natuke ennast. Nimelt palju te puhast lihasmassi juurde võtsite. See pekikamakas ei loe, seda saab ka niisama juurde kui vaja. Ehk siis kuda rasva% ka muutus.
mai 29, 2006 at 2:51 p.l. in reply to: Küünarvarte kõverdamine Scott’i pingil ja luud hakkavad valutama mida teha #84562Kuup
MemberLuu ei saa valutada? Kuidas minul siis luud vahest valutavad?
Kuup
MemberMis sa ise arvad?
-
AutorPostitused