Skip to main content

Kuup

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 698 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mina-pildid+jutt #87747
    Kuup
    Member

MIs jõunäitajad on?

PS! pilte, mille nimed on täpitähtedega, neid ei taha mul avada…saad ümber nimetada?

in reply to: Dopingu temaatikal laiemalt, mõned uitmõtted. #87636
    Kuup
    Member

Njah. Kui mina veel väike olin ja jõusaaliga alles alustasin olin ka sutsu kuulnud nendest. Et mõned olla kasutanud ja siis väikemees veel väiksemaks jäänud. No need olid kuulujutud muidugi, aga hoidsid mind kaarega eemale.

Nüüd kui ma tean mida nad täpsemalt teevad ja tean ka peale kuure taastuspreparaate, siis ei kardagi ma neid niiväga. Muidugi enne seda, kui keha täitsa väljaarenenud ja loomulikku potentsiaali veel on ei hakka ma neid kasutama, sest jõusaali teen ikka mõnu pärast, hea enesetunde pärast.

in reply to: Jõu proportsioonid #87584
    Kuup
    Member

Kehakaalu järgi käib asi.

in reply to: kreatiini kõrvalmõju #87583
    Kuup
    Member

Sooja veega lahustub paremini. Kasutage, kui võimalik, ikka sooja vett.

in reply to: Jõu proportsioonid #75482
    Kuup
    Member

Enamus peaks olema “vormis tüüp.” Võibolla mõni asi on ka “loom!” või selle lähedal.

in reply to: Puhastus IPF-is ! #87562
    Kuup
    Member

wuhu. Asi läheb nii päris huvitaks. Arvata on et puhkeb veel igast intriige.

in reply to: Tegijate Treening: Vootele Parts – õlg #87292
    Kuup
    Member

Loe siis artikkel uuesti läbi.

Vahest kasutab ka Vootele rohkem kordusi treeningu lõpupoole, et lihast täis pumbata.

in reply to: Haapsalu #87216
    Kuup
    Member

Ise käin Wiedemanni jõusaalis. Asub vanalinna kandis. Kõik vajalik olemas, üsna odav. Rahvast ka väga palju ei käi.

in reply to: Sirgete jalgadega jõutõmme #87169
    Kuup
    Member

Ma teen sirgetel jalgadel ka suuremaga kui kükki.Või asi on lihtsalt selles, et jalad pole nii tugevad. <_<“>

Võimalik. Kuidas sa tavalist jõutõmmet teed? See peaks nii välja nägema, et kui kang on maas alguses, siis kasutad rohkem jalgade jõudu et seda maast üles tõsta ja pärast alles ajad selja sirgu.

in reply to: Jõusaali asemel? #86973
    Kuup
    Member

Oled sa kunagi näinud ehitajat, kes näeks välja kas või natukenegi kulturisti sarnane ja kes peale ehituse midagi muud ei teeks?

Mina olen. :ph34r: Eks see ehitusel töötamine ole ehk parem töö kui diivanil passida, aga jovzaali ta ei asenda :lol:

in reply to: Tudraõli ? #86972
    Kuup
    Member

Endal ka linaseemneõli mõru, maitse asi siis :ph34r:

in reply to: kreatiin viinamarja mahlaga #86742
    Kuup
    Member

kumma viinamarja mahlaga organism omastab kreatiini kiiremini: rohelisega või punasega?

Vahet sa ei märka igatahes.

in reply to: dieedi pidamisest #86692
    Kuup
    Member

Ei tea palju sellest kasu sulle on, aga kuna ma pean ikka enda kohta sigapalju sööma, et juurde võtta, siis dieedil söön lihtsalt vähem. Tavaliselt sellest piisab ja kaal hakkab juba langema. Kui nädalapärast pole midagi muutunud, võtan veel veidi sööki vähemaks ja lisan aeroobset. :ph34r:

in reply to: Vadakuvalk??? #86398
    Kuup
    Member

ma arvan et on mõeldud aeglaselt imenduvaid süsivesikuid.

in reply to: mõõda ennast #86285
    Kuup
    Member

kael 38

õlavars 33,5

käsivars 28

rind 102

talje 73

puusad 83

reis 54,5

säär 35,5

kaal 66kg

pikkus 179

väike poiss olen ikka

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 698 total)