Kuup
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Kuup
MemberPoint on selles, et eraldi osi ei saa teha (nagu gmaster ütles).saab.
Rinnalihas koosneb ju kahest osast, mitte ühest. Ja mina küll saan eraldi osi treenida, vähemalt mõjub.
Kuup
MemberEraldi osi sa ei saa teha.saab.
Kuup
MemberRääkige ärevushäire sümptomitest ja üldse, kuidas mõjus. Täna on vist nagu eriti sitt öö
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberVaatab jah. Hetkel on sutsu paremaks läinud.
juuli 29, 2006 at 11:31 e.l. in reply to: Tribulus Terrestis ja ZMA (b6, tsink, magneesiumaspartaat) #88152Kuup
Member12 sõrmik ka korras. Selle toruga kaugemale ei saanud ja ma arvan väga ebameeldiv oleks olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2006 at 10:26 e.l. in reply to: Tribulus Terrestis ja ZMA (b6, tsink, magneesiumaspartaat) #88148Kuup
MemberEi, ma lähen pigem krõpsudega liiale või selliste teravate asjadega. Kui ostan, siis korraga ja palju. Ega tavaliselt kohe ei löögi valu, aga ega ta tulemata jää. Käisin ka mõõka neelamas, sees pidavat kõik korras olema kuni 12 sõrmiksooleni.
Kuup
MemberTäitsa ###### kui võimatu on magada nii. Lähed rahulikult kell pool 2 magama. Süda klopib mõnuga, magada ei lase. Kell pool 4 vaatasin veel kella. Ja iga päev magan poole lõunani. Arstid on ka täielik oinakari. Perearst vaatas mind üle, arvas et südametipp läheb roide vastu. Minuarust mul süda lööb lihtsalt liiga tugevalt pigem ja see hakkab õhtul pihta. Läksin peale arsti veel apteeki vererõhku mõõtma huvipärast, sain 136/60 ja pulsiks 80. No see võis sutsu sellest ka olla et kõndisin ja siis kohe istusin. Aga nojah, kell 1 üleval ja täiesti unine.
ja kuidas ma naatriumi oma organismi laen?
juuli 28, 2006 at 11:49 e.l. in reply to: Tribulus Terrestis ja ZMA (b6, tsink, magneesiumaspartaat) #88106Kuup
MemberMul väga tihti kõhus suured valud. Viimast korda viidi lausa haiglasse. Valest toitumisest arvatavasti. Ega tabletid ka head kõhule ei tee. Arstid ei tea ka põhjust. Tablette aga tuleks ikka nii võtta, et peale sööki ja rohke veega. Siis ärritab magu vähem.
Kuup
Memberoimetuna ei söö ju inimene mitte muffigi ???? et loogika viga ???? …Siga N*kkus kurge?
Teemaalgatajale: Kas sa toidu sisse ei taha seda segada, ta küll ei lahustu, aga maitse kaob ära ju
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuup
MemberTuli meelde, et kui mao probleemidega haiglas käisin kuseproovil. Kirjutasin huvipärast lühenditena seal üles mõned näitajad – Kreatiiniin: 74mg; ca 2,1mg; k 4,1mg; alt 13,1; ast 42,7; na 136; tbi 21,6; crp 7. Ei ole vist midagi erilist selliste näitajate puhul?
Paari mindi pärast tõttan arsti juurde ka.
Aga mind hakkas see ärevushäire huvitama? ehk võib olla… Tuleneb see stressist või värkidest vist.Mis muidu tegema peaks?
Kuup
MemberOn ka selliseid katseid tehtud, kus inimene löödi oimetuks. Siis söödeti talle igast jura sisse ja 100% katsealustest ei saanud MITTE midagi aru.
Kuup
Member100% steroidJulgen kahelda. Pigem trenn, toitumine ja siis alles steroid.
Kuup
MemberEi, hoopis kõrvad hoia kinni.
Kuup
MemberApteegist. Riboxini asemel tehakse benfogammat. Käsimüük.
Kuup
MemberMa võtsin praegu aja maha jah, lugesin seda viimast artiklit ja võtsin selle aktiivse puhkuse. Niiet saalis pmts aint venitan ja soojendan. Suts harjutusi ka. Aga krt sõin ikka samamoodi edasi, niiet vähe ümaramaks läinud. Muidu päeval on enesetunne väga hea. Krt aja sain ka alles neljapäevaks. need päevad siis las klopin õhtul veidi. Trenni teen muidugi hommikul. Aga tänan vastamast.
-
AutorPostitused