kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMa ei söö neid palju,kuus paar korda juhtub ette!Söön parajalt kuid mitte tervislikult ja õigetes kogustes,ma ütlen ausalt ära,et ma ei viitsi neid kogusi vaadata,söön nii palju kui parasjagu isu on.Isu on hetkeline, kuid täiskõhutunne saabub tükk aega hiljem ja siis võib juba valus olla.
kuuliks
MemberOleks ta pärilik, siis ta ei vohaks nii tõusvas joones…Tüüpiline autoimmuunhaigus, ehk toidugruppide ükshaaval välja jätmine ja katsetamine võib tulemusi anda küll. Gluteeniga analoogselt seedumist vältivaid ja immuunreaktsioone andvaid lektiine on praktiliselt kõigis toiduainetes, ja nad on erinevad. Levini tehtav uuring võib ka aidata, aga väga teaduspõhine ta vist ei ole.
Raske öelda mis tänapäevase immuunhäirete epideemia taga on, aga nõukaajal oli neid Eestis palju vähem. Liiga steriilse elukeskkonna ja kodukeemia vältimine ja kokkupuude mulla ja mullatolmuga võib terveks jäämisel abiks olla.
D-vitamiini megaannused võivad ka haiguse ajal abiks olla. B12 megaannused, naistel DHEA…
Oot ja kas seda paelussiga ei ravitud ? USA FDA poolt heakskiidetud ravimeetud. Uss eritab mingeid ravimitest kahjutumaid immunosupressante vms
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ta ei ole otseselt pärilik, aga mingi teatud % võib-olla kui perekonnas on seda esinenud. Levini uuring aitab selgusele jõuda, mida süüa, mida mitte ja seal tervis ka paraneb oluliselt. Mul aga polnud nii pikka vastupidamist.
kuuliks
Memberseal aastapikkust lepet vms pole`? et käin ükskõik mis kuu ja jätan mõne vahele kui tahan ? mitte nagu articus et PEAB aastase leppe sõlmima
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellised klubid on kahjuks jah olemas ja kui tahad veel varem lõpetada, et ei saa enam maksta, siis on isegi trahv.
Reval on just hea, et maksad siis kui käid. Ntx juunikuus käid, siis maksad. Kui puhkad, siis selle kuu eest ei maksa. Maksmine on vaid iga kuu.
Väga mugav kuupäevast-kuupäevani.
kuuliks
MemberE,T,N,R 14-17.00 Tere tulemast, kohapeal olemas Andres Barabanov, kellelt nõu küsida.Ise olen 3 nädalat puhkusel ära.Mis Ristost saanud on? Kas ta ei tööta enam või puhkab?
kuuliks
MemberHm, ma saan teemaalgataja murest aru tegelikult.Mul oli sama jama. Kaalusin kõik toidud ja arvutasin ja möllasin numbritega ja no tee mis tahad, ei tule BAVgi täis. Siis hakkasin peale igat toidukorda arvutisse toite toksima ja siis vaatasin, et palju veel pean sööma. Tegin nii umbes nädala, siis tegin eksperimendipäeva, kus toksisin kõik toidud alles õhtul arvutisse – ja ikka oli vähe.
Eks see söömine üks paras kunst ongi, seda peab lausa õppima-harjutama.
Tegelikult võiks juba põhikoolis või keskas mõni õiget toitumist puudutav aine olla-peaks olema ju huvipakkuv teema küll, plikadel pidevalt kaalumured ja poisid ka ses vanuses tahavad musklit
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Koolis õpitakse väga vähe selle kohta ja sedagi peamiselt bioloogias ääri-veeri. Parem on siiski spordiklubi spetsialisti poole pöörduda või kellel huvi tõesti on, see võib ka ise rohkem uurida ja loenguid kuulata või artikleid lugeda. Enda lemmik on M&F Her’s ajakiri ja treenerite jutud jne. Ka jõusaalikaaslaste ja rühmatreeningu kaaslaste kogemused jms.
kuuliks
MemberOlen viimased 3 kuud kõvasty dieeti pidanud ja hetke 2 nädalane juurvilja diiet käsil.Söön aind kas keedetud juurvilju või teen salateid.
Küsimus oleks, et kas tasub teha trenni nii nagu mina.
Ma teen iga päev vähemalt 300-400 kõhulihst, samuti vahetasin hantlitel raskust, teen nüüd väiksema raskusega, aga rohke ning käin ka ülepäeviti jooksmas.
Põhiliselt teen käärkükke vähemalt 100; 150 bitsepsi kui ka tritsepsi, 100-200 trapetsit ja teen ka vähemalt 150 kätekõverdust.
Oleks huvitatud väga asjatundjate nõust, kas tasub nii treenida.
Meil BodyPump’i treenerilt üks paksuke naisterahvas küsis, et kust ta oma musklid on saanud. Ta on super ilusate lihastega ja sale naine ning ta vastas, et sööb rohkelt valku ja kogu lugu.
Siit on mida õppida.
kuuliks
Memberleivast loobumine on lihtsalt eksperiment
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> leiva mittesöömine tähendab muidugi ka igasuguse leivapealise (juust, pasteet, sink jms) mittesöömist.Juustu ei peagi alati leivale panema. Mina lihtsalt võtan juustutüki ja söön niisama seda.
mai 29, 2010 at 6:47 e.l. in reply to: Segaduses…mida ma teen valesti?millest üldse alustada? #267446kuuliks
Memberajasin teid vist oma kaalujutuga segadusse,teisisõnu on eesmärgiks ümbermõõdu vähendamine rasva arvelt. Mul pole vahet,võin kaaluda ka nt 69kg, kui seal pole võdisevat pekki vaid on lihas. Sest ka kahe 69kg kaaluva naise vahe on väga suur. Kui seal on võdisev pekk,näeb asi kordi jubedam välja,kui treenitud 69kg.No nii ongi. Mul käib trennis minust 10 kg kergem naine ja ma ei uskunud, et ta nii vähe kaalub, aga näeb ikka palju suurem välja. Mõni 70 kg naine näeb välja väga sale, samal ajal kui teine näeb välja treenimata ja lodev.
mai 29, 2010 at 6:44 e.l. in reply to: Segaduses…mida ma teen valesti?millest üldse alustada? #267444kuuliks
MemberNaiste häda on tihti see, et kardetakse trennis raskeid harjutusi ja tõesti ainult “käiakse” seal. Ei ole ju mingit energiakulu ja ka reaalset võimalust väljanägemist parandada, kui tehakse a’la hantlitega triitsepsit/biitsepsit ja võibolla ka jalgade hargitamist masinal… Võta kang ja tee trennis baasharjutusi, selili pingil lamades ja hantlit üle pea tõmmates ei kao pekid iialgi ära.Mõnel naisel on jah arusaam, et liiga suur raskus teeb paksuks ja appi, appi, ma ei taha lihaseid. Kui nad vaid teaksid kui kaunis vorm tuleb jõutrenniga. Ise olen ka raskuseid tõstnud niipalju kui võimalik. Triitsepsit teen ntx trenazööril 41-ga.
kuuliks
Memberno parajad vusserdajad on, algul käisin 3-4x eraoropeedi juures, maksin enda taskust 300 eek kord, mõlemasse õlga tehti süst ja niisama seletati, midagi ei uuritud, siis enam maksta ei suutnudvõtsin perearsit saaterkirja ja läksin esimese juhtuva ortopeedi juurde, ei suutnud oodata neid häid, 50 eek kord, tehti pildid õlgadest ja kaelast, kõik oli korras – ma ütlesi net ei ole korras mul ikka valutavad ja trenni teha ei saaa, siis ütles et ma midagi oropeedilist ei näe ja ma midagi enam teha ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kuradi debiilikud need tasuta ortopeedid, no pole ime talle oli iga päev vaba aeg ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – nüüd juba enamvähem, saan harjutusi teha ja suuremate raskustega, rinnalt surumist ei tee veel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah, kahjuks küll. Kui olin veel nii noor, et sain tasuta arstil käia (kuni 19 kaasaarvatud ju tasuta), siis kõik ütlesid, ära hädalda, oled noor. Olin, olin noor niikaua kuni lõin eriarstile raha lauale ja juba väga kaugele jõudnud haigus.
kuuliks
MemberPeale kella 18-t võib süüa küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas sa ära ei nälgi kui hiljem enam ei söö? Või lähed kell 20 juba magama, et nälga ei tunne.
Ma kukuks vist 10 ajal küll pikali, kui viimane söögikord kell 18 oleks.
Kui nälg majas, ei sa kuku!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma olen jupp aega elanud nii, et iga päev oli viimane söök kell 16.kuuliks
Membervaikselt on paremaks läinud, teen enne trenni kummiga erinevaid harjutusi + glükasamiin , aga kui ma ujumas käisin siis läks jälle sitemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahaksin teada, kas sul ikka uuriti ka midagi? Paraku ongi nii, et kui ise kuskile arstile lähed ja eraarstile pealekauba, siis iga minut maksab.
kuuliks
MemberPerearsti saatekirjaga peaks olema Ortopeedi visiit 50kr. Nii kõik räägivad. Seega lase aga käia…50 EEK on tavapolikliinikus, aga erakliinikutes nagu Ortopeediaarstid jms ei ole see mitte 50. Ise maksan enne 500 ühekordselt, kui 15 korda 50 EEK eest tagasi, sest ravi ei anna tulemusi.
kuuliks
MemberMa sain aru, et see 500 krooni on ainult visiiditasu. Kui sealt veel uuringutele saadetakse, siis võib asi oluliselt rohkem maksma minna. Ainuüksi MRT uuring pidi mitutuhat krooni maksma.MRT maksab siis kuskil 2000 ja natuke peale kui puudub arsti saatekiri. Tavakliinikutes, nagu ITK, Magdaleena jm arstid suunavad, saab tasuta. Saab ka erakliiniku arsti saatekirjaga kui neil haigekassaga leping. Nt Fertilitasel on haigekassaga leping. Kõik maksab, aga on odavam kui muidu ilma haigekassata.
Mandliop oli 2000+600, muidu oleks päris palju kallim jne.
kuuliks
MemberKuidas nende erakliinikute arstidega on — kasseerivad 500 kr ja soovitavad süüa glükosamiini või saab PÄRIS abi kah? Tasuta arstidega on just sellised halvad kogemused.500 EEK on esmane, ülejäänud korrad on pool summast tavaliselt. On abi küll. Erakliinikus saad abi ja sinuga tegeletakse, mitte ei nähvata nagu tasuta ravil.
No tegelikult, mis tasuta ravi see on kui maksad 50 EEK ja sotsmaksu. Isegi selle meeletu sotsmaksu eest ei saa midagi.
Ise käin reumaoloogil+ravimid ja vahel tarvis Fertilitasse minna. Igakord pean maksma, aga ma ei kahetse, kuna raha on läinud õigesse kohta siiski. Märtsikuus oli nt kogu mu tervise hind mitu tuhat, mis raha ma kogusin päris kaua.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused