kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMa ei ole enesepiinaja ning kuna ma ise seda asja teen,siis minu puhul see toimib.Pealegi ma ei palu kellelgi seda asja ju järele teha.Aga eks see oleneb trennist ja treenerist ja inimesest ka SUUR OSA.Las spetsialist parem vaatab Sind ja ütleb.
kuuliks
MemberKui on lihtsalt soov langetada kaalu,siis treeningpäeval ei sööda 2h enne ja 3h pärast trenni.Vabal päeval tuleks süüa vähem.Olen ka ise treeninguinimene ja see,et vabal päeval tuleks süüa vähem,sain teada”Oldmanilt”.Tema nõu tasub alati kuulata
kuuliks
MemberHey hey
Kuidas selle söömisega siis ikkagi on?
Mitte süüa enne trenni (jõusaal) mitu tundi ja mitte süüa pärast trenni kui mitu tundi?
Olen kuulnud, et peale trenni toimub ka veel rasvade põletamine?
Eesmärk on jõusaalis põletada rasvu ja saada keha trimmi (mitte musklisse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa käid ainult jõusaalis ja seda kaalualandamise eesmärgil??Ma soovitaks aktiivsemat tegevust.
kuuliks
MemberAINULT VETT! teie kaal + teie vastus paluksMa Eviani umbes 1,5-2 liitrit,aga 1,5 kindlasti.Hetkel 173 cm ja kaal 66,7 kg,naine,20a(hetkel kaalu palju ja treeningpäeval joon päris palju vett)
kuuliks
MemberTervist.Oleks huvitav teada kes kui plaju vett paevas siis joob.Kui joote veel midagi siis andke teada
Ma joon Eviani ja nii umbes 1,5-2 l kindlasti.
kuuliks
MemberTere!Milline kohupiim ja kodujuust on kõige parema valgu ja hinna suhtega?
Tänan!!
Enamus infot ju paki peal kirjas.
kuuliks
MemberMa ka kala ei söö aga kana ja sealiha on küll head(ja loomset valku saab ka munast niiet katki pole midagi).
Ma rääkisin taimerasvast,muna söön niikuinii,aga mitte loomulikult iga päev.A eks ma saan need kapsa-porgandi toorsalatist siis,see mulle meeldib ka aeg-ajalt.

kuuliks
MemberKes selliseid ebatervislikke toitumiskavu koostab?Keegi ei koosta,vaid juhindun hetkel üldisest kogusest,mida võiks päeva jooksul saada,aga mis teha,ma ei suuda liha(kui siis ainukesena kana)kala jms süüa..ei lähe alla lihtsalt.Eelistan siis hoopiski riisi,tatart,kartulit,natuke ise valmistatud lahjat suppi,piimatooted-kerged jogurtid,must leib,puuviljad,juurviljad,roheline sibul jne.Vett!
kuuliks
MemberKuhu j22vad sinu menyyst 6lid???Linaseemne 6li? Oliivi6li? Rasvane kala? Mina olen ka suur v6i s6ber…. Kui sa k6ik selle kokku liidad saad rohkem kui kyll.
Ma ei söö kala,ei söö õliseid asju ja või annab väga palju lisakaloreid,aga minu eesmärk on hoopis langetada ja päevas peaksin saama toitumiskava kohaselt u 15-20gr taimerasvu.
kuuliks
MemberNo ma ei tea,paneb täitsa mõtlema,kas tohib süüa neid või ei..Karums on ka väga hea,parim mu meelest,kuid ka Bono hea.
Algatasin teema,sest kuna pean saama ka veidi taimerasvu päevas,siis kust neid kõige paremini saada??Enim maitseb mulle tegelt uus Mumuu funktsionaalne dessert 3% rasva(kõige viimasem uus toode..190gr),kuid see lõhustab rasvu,mis samuti omamoodi hea ja kasulik!
Keegi teab,kuidas ja kust saab taimerasvu?Olen nõutu.
kuuliks
Memberja kes selle Treeningkava + Toitumiskava koostab?Mis see endas sisaldab?Kui pikaajaliseline toitumiskava see on?Kas toitumiskava ja treeningava on kirjalik või suuline(öeldakse mida ei tohi mida tohib jne)?Kas kellegil on olnud ka kokkupuuteid rasvapõletajatega?Kas on aidanud?
Millist osta,kui treenida regulaarselt(ergom,stepper,jalgratas)?
Need kavad on koostatud treenerite poolt!Kui tõsine soov alla saada ja sa seda järgid,siis on tulemusi ka näha,ma suhtkindel,aga eks see oleneb kõik juba sinust endast.
kuuliks
MemberNii , minu toitumiskava on siis selline :Hommiku : kohupiim 1 tuub,muna ja võileivad
Järgmine 3h pärast : 1kg jogurt
Eellõuna:koolitoit(kartul,kapsas,liha)
Kodus:tavaliselt riis ja kanarind ja kohupiim
peale trenni : tugev toit uuesti kana jne. + kohupiima tuub
ja veel vahest enne õhtut jogurt alla …. ma arvan,et söön liiga palju vist ?
Mis Su eesmärk sellise toidukogusega on?Mida tahad saavutada?Mis trenni teed? jne..
kuuliks
MemberMina teen tatart nii (ema õpetas:P) et kuumutan natukeses õlis läbi, siis panen peale 2x rohkem (kuuma/sooja) vett kui oli tatart ja siis lasen vaikselt kaane all keeda – vesi keeb ära nii et kurnama ei pea midagi. Jääb ilus sõmer. Maitseks viskan koos veega vahel puljongikuubiku või pool ka sisse.Keedetud tatar ilma mingisuguste lisanditeta on minu meelest parim ja tervislikum ka.Poest ostetud valmistatar on õliga.Mina leidsin poest,et nüüd saab tatart keeta ka samasugustes kotikestes nagu riisi.
kuuliks
MemberOlen täheldanud, et õhtul rohelise tee joomine aitab vastu panna kiusatusele end toitu täis õgida. See on küll üsna positiivne mõju ja mul töötab.Tere,
olen Sinuga 100 % nõus.
kuuliks
MemberRoheline tee viib jääkained organismist,see on hea,sest puhastab organismi ja kui samal ajal õigesti toituda,siis ehk on ka mingi efekt kaalulangusel.Muidugi oleks hea veel ka aktiiivne eluviis.
AutorPostitused