kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberMina joon Eviani umbes 1,5-2 l päevas.
kuuliks
MemberDr. Mihkel Mardna. Super!
kuuliks
MemberVabandan kui keegi minust valesti aru sai…piisavalt siin ringi surfates,leidsin nii mõndagi.Polegi kunagi välja pakkunud,et siin on mõttetu…muidu ma siin ei käiks.
kuuliks
Memberpaistab et ta ei tea toitumisest midagi sellepärast ju küsibgi milliseid aineid süüa.No sellepärast küsingi infot jah.Liigsed teadmised ei tee liiga.
kuuliks
Memberained??? Kas korralikult süüa ja trenni teha ei osatagi enam?No aga trenn ja toitumine käivad käsikäes ju?
kuuliks
MemberKõik räägivad, et toitumine on nr. 1 kaalust alla võtmise ajal. Ehk räägiksite lähemalt, milliseid toite sööte ja mis põhimõtteid järgite, kui tahate kaalust alla võtta…See oleneb täiesti kui aktiivne sa oled ja sinu ainevahetusest.Kas teed sporti,mitu korda ja kui tõhusalt jne…siis alles saab täpsemalt öelda.See on iga inimese puhul tavaliselt individuaalne.
kuuliks
MemberTallinn,kesklinn ja Reval Sport
kuuliks
MemberNii palju kui mina siin asjatundjate soovitusi olen lugenud, peaks hommikusöök just korralik olema
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Seega, mis on sellel hommikusöögil viga? Njah…nyyd vöib-olla tekkis kysimus, et vöileib kui selline…
Ise ma ntx söön täisteraleiba ja vöid ei pane.
Sry,ehk sain valesti aru,ma sain aru,et ta pidi trenni ka tegema?
kuuliks
Member“hommikusöök: neljahelbepuder (veega), 2 võileiba, 1 banaan või õun, tee. “
Minu meelest on see üheks hommikukorraks ka suts palju.Ja banaani ka päeva jooksul on liialt.
kuuliks
MemberKui sa k6hu tahad trimmi saada, siis 2ra p2ris 6-packi endale treeni, see pole ilus minu arvates
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Kasuta fat burnerit ja treeni seljalihast, pole kyll p2ris spetsialist, aga miks sa toidulisandeid v6tta tahad? Need just kasvatavad massi, mite ei alanda.
Minu arvamus: k2i jooksmas, v2ldi rasvu sisaldavaid toite ja tee kergete raskustega j6usaalis trenni.
Muidugi ei tea sinu keha, aga ma arvan et kui sa intensiivselt treenid, siis kuuga on asi paigas ja mehi hakkab lendama su juurde
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tundub,et sa tegeled samuti ebatervisliku soovitusega.Rasvu on samuti vaja!
kuuliks
Membernonii, olen 17-a tüdruk 168 cm ja kaalun 58/59 kg.
oleks vaja nii 2-3 kg vähemalt vaja alla saada, kuna ligi aasta tagsi kaalusin 56 kg. toitumisest rääkides pole ma saiasõber,magusat söön ka suht harva,joon palju rohelist teed ja ka vett. probleem on selles et tahaks kõhulihaseid natukene nähtavaks teha, eriti häirib mind alakõhule ja selja allaossa kogunenud rasvapolster
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mis oleksid kõige paremad trenniviisid nendest lahti saada??
ja kas kellelgi on kogemust toidulisanditega? paar aastat tagasi sõin bio CLA´d,nüüd mõtlen seda uuetsi kasutama hakata, äkki siis väheneb see rasva kogus kõhu ümber…

Ja kas keegi on proovinud neid kõhtu täitvaid kapsleid,mis lihtsalt ei lase rohkem süüa…? Kui on, siis paluks teada anda mida keegi kasutanud on ja kuidas mõjund on?(sest ma olen ise selline sööja, et suht impulsiivselt söön, oleneb tujust>ebakorrapäraselt,võin süüa palju aga kõht ikkagi täis ei saa
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No sööma peab ja mina soovitaks igaljuhul ikka füüsilist tegevust,toidulisand üksi ei aita.Mina oma elus polegi sellist toidulisandit näinud,mis kõhult polstri eemaldaks.Tee trenni ja kõhulihaseid.Ainevahetust oleks jah vaja kiirendada.Kõik peitub õiges toitumises ja eluviisis.
kuuliks
MemberOlen 4 kuud tagasi sünnitanud naine. kaal on 69kg aga normaalsel peaks olema see max 55kg. pikk olen 168cm.Tahaksin saada kaalust alla ja vormi end (kogu selle tsellu ja muu väriseva ära)
…mida arvate teie sellest kui teen üle päeva trenasööril kõike.. ehk siis jalad, käed, kõht, õlad jm.
tegin täna kõiki asju 10x, raskused olid 15kg ja tegin otsast-lõpuni 2x neid.
kui mitu tundi enne trenni tohin süüa ja kui palju aega pärast trenni?
kas enne trenni söön suurema toidu ja pärast rohkem näksin või midagi kergemat?
on sel suur vahe, kas joon palju vett või teed? kahjuks vesi hakkab jubedalt vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja veel üks küs… mida arvate salendavatest teedest (nt. “Fitness”)?
Roheline tee ilma suhkruta mõjub kindlasti(ise tarvitan seda),siis mineraalvesi ja eks see põhiline toit peaks olema ikka lõunapaiku,hommikul midagi kergemat ja õhtul ka ,mina isiklikult võtan viimase einena piimatoodet vms.Ps.mina tegelen ka füüsilise tegevusega,trenniga.
kuuliks
MemberMinu esimene toit peale trenni on samuti puuviljad,aeg-ajalt banaan,siis õun vms.
kuuliks
Memberkui sa vaielda tahad, siis otsi veidi ringienamus siinsest foorumist on just seda teemat täis:)
Ma ei ole vaidlejatüüpi.Okei,vaataks seda teemat siin edasi nüüd.Enamus tõstatatud teemadest läheb muuks asjaks üle.
kuuliks
Member3 tundi pärast trenni ei sööda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga kuidas sa siis kavatsed taastada ennast!? Mina olen alati nii seda asja võtnud et vahet pole kas lisad kaalu või alandad siis ikka ja alati peale trenni u 1h tuleb süüa siis on ju parim aeg taastumiseks, nii palju kui kulturisti filme ja muud säärast vaadand ja lugend siis alati on isegi dieedi ajal peale trenni söödud 1h jooksul ja dieedi aeg peaaegu ainuke aeg kus nad süsivesikuid sõid! Või kas ma tõesti olen valesti aru saand? 
Mina ei tegele kulturismiga.Kehanõudmised on erinevad.
-
AutorPostitused