kuuliks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
kuuliks
MemberSellise söömise juures hakka parem vaikselt silikonrindade peale mõtlema…aga see raha kogumine ei peaks väga palju aega võtma arvestades et sul kuus võibolla maksimum 500 krooni söögi peale kulub
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Mulle on kuskil jäänud kõrvu fakt, et kui keha rasva% läheb alla 13-14ne siis hakkavadki rinnad väiksemaks jääma….aga jah…vaat kõike head ei saa korraga 
Läksin trenni veebruaris ja siis oli küll rasvaprotsent suur,suur..1-1,5 kuud tegin trenni nagu seal oli…ka ülakehale loomulikult,et kõik oleks proportsionaalne.Kuid eile vaatasin,et märkamatult on jah mõõdud väiksemad,aga teen kohe seda,mis Oldman lingis näitas..kätekõverdused ja rasvad-mis teha.
kuuliks
MemberBAV arvuti annab enam-vähem teada kui palju Sa peaksid saama.
kuuliks
MemberTERE!MA tahaksin targemate käest küsida, et kas on tõesti nii, et tee trenni nii palju kui tahad, aga kui sööd palju, pole tulemust näha, sest lihased võivad sul peki all olla?
Ma mängin hoogsasti jalgpalli, jooksen ja 1 kord ka jõusaalis.Punnu on aga ikka ees..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Et äkki on siis viga toidus, mida söön…kas ma pean hakkama ennast näljutama!?
see ei tundu eriti mõistlik olevat ja seega küsin teilt, et mismoodi täpselt sis saab suveks saledaks ja kõhulihased punni?
Kui te hoolite teistest sama palju kui endast, palun aidake!
)Aitäh!
Toitumine ja kogused tuleb päeva peale võrdselt ära jagada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Päris enne voodisse minekut ei ole ka just kõige õigem variant söömiseks.kuuliks
Memberhuvitaks se muna toorelt söömine/joomine.kui süüa neid tallegg-i omi mis siin ennem öeldi et on salmonella vabad sis ju ei tohiks nakaduda.aga siiski kui suur se protsent olla võib.ja kui keeta se 4 mini ära palju selega kaotaks.Mina ei teagi selliseid mune,mis alati on salmonellavabad.Kui levib jälle see asi,siis ma ei söö eriti sel hetkel neid toite.Alati on parem karta ja siis on targem neid keeta!
kuuliks
MemberNo tere-tere,jube”viisakas”pöördumine Sinu poolt,kuid jah Reval on lahti,muudest ei tea kõnelda.
kuuliks
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=10459Ka mina olin varem teadmatuses.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga asjalik oli see arutelu seal,kuigi jah,palju oli ka vaidlemist.Sellegipoolest panin ka mina asju kõrva taha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMinul juhtub kokkukukkumine seoses madala vererõhuga ja minestused on kuumal suveajal väga kerged tulema.
Mõõda vererõhku ja koormustesti kindlasti!
kuuliks
Memberoleks siis vaja reljeefi kava kus oleks nädalavahetus vaba sest siis pole võimalust käia..ja teisipäeval ei tohiks olla jalatrenn sest muidu ma ei jõua peale trenni karateesse..4-5 trenni võiks siis olla.oskabkeegi soovitada kuidas lihaseid nendelepäevadele jaotada.Sa küsi nt Oldmani käest,tema on väga hea küsimustele vastaja.
kuuliks
MemberSama minuga.Poes oli kirjas,et on maasika-ja šokolaadimaitselist.Tellimise ajal ei saanud valida,mis maitselist võtta.
Saatsin kohe neile ka meili,et kui pakk tuleb teele,siis sooviksin maasikamaitselist.Mulle kirjati vastu,et kõik on OK.
Siis viivitas jällegi Eesti Post,kes mulle pakiteadet ei saatnud.Kuid õnneks ma sain siiski kätte,kuid ikka šokolaadimaitselise.
Õnneks see oli väga hea,kuid ikkagi ma soovisin maasikamaitselist.
Ei teagi,mida järgmine kord teha.Samas on hea,et nüüd saab osad tooted osta ka ylikooli apteegist.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuuliks
MemberMa samas tean ka inimesi,kes on vägagi hoolitsemata oma keha poolest.Nojah,ka mina vaatan meeste puhul keha ja silmi ja mida kõike veel,kuid ka paksud ja hoolitsemata on toredad isiksused.
kuuliks
MemberEi ole midagi näha.
kuuliks
MemberNägin ka pilti.Väga kena.
MemberVabandust,aga ma ei tea,kust saab nisuidusid osta?Kas tavalises toidupoes ka on?Või turult kui neid kogu aeg vaja ei lähe?
MemberMõnus
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ja ei hakka ka.AutorPostitused